Stare de spirit - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
michi
Scris: Wednesday, February 25, 2009 7:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2009
buna dimineata dragelor ,va doresc o zi cu muult soare
MARIVIC-Felicitari pentru nota de la examen si multa santatate iti doresc
RALY-cand te mai duci la stomatolog sa-mi zici si mie ,poate prind si eu curaj, ca asa nu ajung decat pana la usa cabinetului , si apoi plec din nou acasa pale
CARLA - mult noroc in achizitionarea noului TV , sper sa-ti ajute Dumnezeu sa fie cat mai curand
danamaria
Scris: Wednesday, February 25, 2009 8:18 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
eu de luni trebuia sa fiu in somaj tehnic, dar somajul meu tehnic in care ar fi trebuit sa invat a decurs cam asa: luni-instanta; marti - instanta, azi am fost chemata la birou pentru negocierea unor contracte; maine probabil iar la servici. invat printre "picaturile" de treaba.nu cred ca voi reusi sa termin toata materia iar examenul e foarte foarte aproape- 29 martie, iar de invatat e materia de 5 ani de facultate. ma rog se presupune ca nu invat ci doar repet, insa tot e foarte mult. Dumnezeu stie ce va fi!
va pup pe toatecomputerlove pupici
michi
Scris: Wednesday, February 25, 2009 8:31 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
DANAMARIA - spor la invatat.si eu sunt CJ si stiu ce inseamna sa <<repeti" toata materia din facultate , printre picaturi....Brr ma apuca frigurile numai cand ma candesc.te pregatesti pentru examenul de intrare la magistratura ?Bafta multa la examen si te admir pentru curaj, eu pentru o perioada am renuntat la acest examen , poate mai tarziu pentru a intra in notariat ...dar deocamdata ,,mi s-a luat''de astfel de examene.pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, February 25, 2009 8:37 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Eu iar am ajuns pe baricade cu Tudor bolnav: febra, rosu in gat, tuse expectoranta.... E de bine...banghead banghead banghead
Anelise
Scris: Wednesday, February 25, 2009 9:00 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Ce vad eu aici? plans Iar o multime de bolnaviori. uff Asta nu e bine! nu
Lenus, sanatate multa puiutului tau. Offf. pupici angel
Carla, sanatate si voua chiar daca sunteti doar putin raciti. hearts
Petro, multa sanatate angel si sa stii ca ma distreaza foate tare catelusul vostru. Nu degeaba il cheama Lucky. catel Bine ca il gasiti de fiecare data. newclap
Shirel, pup fetita harnicuta! pupici pupici Bravo, mami, asa multe am si eu de facut dar eu ma misc ceva mai greu din cate vad. floare2 floare2
Danamaria, spor la invatat si multa, multa bafta! majoreta majoreta Stiu eu ca o sa reusesti! floare2
Michi, o zi frumoasa si tie si tuturor! floare2 flowers sunny
Bulibuli, ce-i cu tine? uff Ia de aici o imbratisare mare, mare. img pupici pupici iloveyou

kali
Scris: Wednesday, February 25, 2009 9:17 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
'Neatza!
Am un sooooomn!!!... si o leneeee!!!!
Va citesc si sper sa-mi treaca.
Cris-DL
Scris: Wednesday, February 25, 2009 10:16 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
`Neatza... inca e dimi la mine !

Sunt mai bine azi -ieri am si uitat de Dragobete uff, dar tati nu, dragul de el coeur
Tre` sa iau o hotarare, dar ma mai eschivez sorry1

Va citesc si eu computerlove ca altceva nu am chef sa fac, si am treaba, dar...
TeosOf
Scris: Wednesday, February 25, 2009 11:27 AM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Petro, m-ai facut sa rad cu Lucky hoinarul. Multa sanatate!pupici

Marivic, felicitari si multa sanatate si tie. Te asteptam cu vesti bune. hearts

Tudor, sa te faci bine puiut, cat mai repede angel

Danamaria, spor la invatat majoreta

Carla, multa sanatate si voua angel

Mamica23, felicitari si asteptam poze. Ce repede v-ati miscat topai

O zi frumoasa tuturor si spor in toate! computerlove

Edit: Shirel, felicitari! Tine-o tot asa, cu gimnasticanewclap pupici
bulibuli
Scris: Wednesday, February 25, 2009 12:04 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Mie tocmai mi s-a inseninat ziua in mod neasteptat.. chiar in momentul de fata admir un curcubeu superb, pare atat de aproape incat am senzatia ca pot sa intind mana si sa-l ating love love
Parca Cel de sus a vrut sa-mi spuna gata! sa nu ma mai gandesc la ploaia care a fost, ca s-ar putea sa ratez curcubeul...
petro
Scris: Wednesday, February 25, 2009 2:01 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Cute, cand citesc cate tragi cu Tudorel de cand l-ai dat in comunitate ma gandesc cat voi trage si eu cu Darius. cry Multa sanatate va doresc!

Fetelor, ma bucur ca va binedispune potaia mea! De cand a plecat in perioada Craciunului am renuntat sa mai sper ca va fi normal vreodata. Umbla dupa fetite, dar cand ajunge in preajma lor fuge de rupe pamantul! Se maturizeaza mai greu alcool.
Anelise
Scris: Wednesday, February 25, 2009 2:27 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Petro, potaia ta cum il alinti tu hohot, imi este tare draga! pupici pupici
Buliiiiii, ce bine! yes Iti mai trimit si eu unul mic! pupici img
Cris, succes in luarea deciziei! thumright pupici hearts
Teo, Kali pupici pupici angel
Mela
Scris: Wednesday, February 25, 2009 3:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Marivic,azi cred ca a fost o zi grea pentru tine angel sper ca totul a decurs bine pupici asteptam vesti computerlove
sousourel
Scris: Wednesday, February 25, 2009 4:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Eu iar am ajuns pe baricade cu Tudor bolnav: febra, rosu in gat, tuse expectoranta.... E de bine...banghead banghead banghead

E o viroza data naibii care circula acum. Recidiveaza si iarasi recidiveaza si tot asa. Va pup si va doresc insanatosire grabnicacomputerlove

Noi am fost azi la gradi dupa vreo 3 saptamani de pauza din cauza virozelor. Am atentionat-o pe doamna sa nu-l lase sa fuga si sa se agite ca transpira si apoi iarasi o luam de la capat. Acum sunt cu ochii pe el ca pe butelie sa nu il vad cu muci sau tusind.

O seara frumoasa doamnelorcomputerlove
marivic
Scris: Wednesday, February 25, 2009 6:30 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
TEO,MICHI,RALY,CARLA,VA MULTUMESC DIN SUFLET!Sa stiti ca am avut niste emotii,...eram 90%sigura ca pic;asa simteam eu ,ca nu facusem ceea ce trebuia,ca gresisem,...dar Dumnezeu nu m-a lasat.
LIZ,SHIREL,SAMI VA MULTUMESCPT.GRIJA.Da,SAMI,astazi am fost la spital,Doamne prin ce am trecut,...mi-a crescut tensiunea deteama,de emotii,...mi-i s-a fact un antibiotic nou,de ultima generatie care mi-a dat niste dureri de am zis ca mor 20 de minute;apoi recoltari de sange,Papanicolau,secretia,si in final anestezia.Eram disperata ca nu stiam cum va decurge,..mi-a facut asistenta o ditamai seringa cu anestezic si ma asteptam sa vad,sa aud ce se intampladar am inchis ochii ca ma deranja lumina si cand am deschis ochii era o infirmiera langa mine,....i-am spus ca imi pare rau ca cred ca am adormitfool hohot dupa care jap,am adormit din nou.Apoi a venit asistenta cu sotul meu ca sa ma scoale si sa ma imbrac;nu va spun ca eram TARE ametita.Noroc ca sotul a venit acasa si a mers cu mine si a venit si cumnatul meu cu masina sa ma ia caci tot drumul de la spital pana acasa,35km,am dormit bustean.acum sunt tot ametita dar am zis sa intru putin sa vb cu voi.VA MULTUMESC DIN SUFLET PT.GRIJA!VA IUBESC DIN TOT SUFLETUL!computerlove computerlove computerlove iloveyou
katy_lumika
Scris: Wednesday, February 25, 2009 7:41 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Sanatate bolnaviorilor, liniste mamicilor si spor tuturor saptamana asta. computerlove computerlove computerlove

Eu azi am stat cu doua mucioase, Nuna si-a facut temele cu Nicu, a avut grija de ea. Maine pentru ca e joi va merge la Carmen si e in culmea fericiriidance
Nu le-am vazut pe gemene de la botez, au aproape 11 luni si sunt dulci foc, bineinteles ca nu am putut rezista si le-am facut o gramada de pozecoeur
Va doresc o seara linistitacomputerlove iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.