Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| buna dimineata dragelor ,va doresc o zi cu muult soare MARIVIC-Felicitari pentru nota de la examen si multa santatate iti doresc RALY-cand te mai duci la stomatolog sa-mi zici si mie ,poate prind si eu curaj, ca asa nu ajung decat pana la usa cabinetului , si apoi plec din nou acasa CARLA - mult noroc in achizitionarea noului TV , sper sa-ti ajute Dumnezeu sa fie cat mai curand |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| eu de luni trebuia sa fiu in somaj tehnic, dar somajul meu tehnic in care ar fi trebuit sa invat a decurs cam asa: luni-instanta; marti - instanta, azi am fost chemata la birou pentru negocierea unor contracte; maine probabil iar la servici. invat printre "picaturile" de treaba.nu cred ca voi reusi sa termin toata materia iar examenul e foarte foarte aproape- 29 martie, iar de invatat e materia de 5 ani de facultate. ma rog se presupune ca nu invat ci doar repet, insa tot e foarte mult. Dumnezeu stie ce va fi! va pup pe toate |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| DANAMARIA - spor la invatat.si eu sunt CJ si stiu ce inseamna sa <<repeti" toata materia din facultate , printre picaturi....Brr ma apuca frigurile numai cand ma candesc.te pregatesti pentru examenul de intrare la magistratura ?Bafta multa la examen si te admir pentru curaj, eu pentru o perioada am renuntat la acest examen , poate mai tarziu pentru a intra in notariat ...dar deocamdata ,,mi s-a luat''de astfel de examene.pupici |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu iar am ajuns pe baricade cu Tudor bolnav: febra, rosu in gat, tuse expectoranta.... E de bine... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ce vad eu aici? Iar o multime de bolnaviori. Asta nu e bine! Lenus, sanatate multa puiutului tau. Offf. Carla, sanatate si voua chiar daca sunteti doar putin raciti. Petro, multa sanatate si sa stii ca ma distreaza foate tare catelusul vostru. Nu degeaba il cheama Lucky. Bine ca il gasiti de fiecare data. Shirel, pup fetita harnicuta! Bravo, mami, asa multe am si eu de facut dar eu ma misc ceva mai greu din cate vad. Danamaria, spor la invatat si multa, multa bafta! Stiu eu ca o sa reusesti! Michi, o zi frumoasa si tie si tuturor! Bulibuli, ce-i cu tine? Ia de aici o imbratisare mare, mare.
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| 'Neatza! Am un sooooomn!!!... si o leneeee!!!! Va citesc si sper sa-mi treaca. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| `Neatza... inca e dimi la mine !
Sunt mai bine azi -ieri am si uitat de Dragobete , dar tati nu, dragul de el Tre` sa iau o hotarare, dar ma mai eschivez
Va citesc si eu ca altceva nu am chef sa fac, si am treaba, dar... |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Petro, m-ai facut sa rad cu Lucky hoinarul. Multa sanatate!
Marivic, felicitari si multa sanatate si tie. Te asteptam cu vesti bune. 
Tudor, sa te faci bine puiut, cat mai repede 
Danamaria, spor la invatat 
Carla, multa sanatate si voua 
Mamica23, felicitari si asteptam poze. Ce repede v-ati miscat 
O zi frumoasa tuturor si spor in toate!
Edit: Shirel, felicitari! Tine-o tot asa, cu gimnastica |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Mie tocmai mi s-a inseninat ziua in mod neasteptat.. chiar in momentul de fata admir un curcubeu superb, pare atat de aproape incat am senzatia ca pot sa intind mana si sa-l ating Parca Cel de sus a vrut sa-mi spuna gata! sa nu ma mai gandesc la ploaia care a fost, ca s-ar putea sa ratez curcubeul... |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Cute, cand citesc cate tragi cu Tudorel de cand l-ai dat in comunitate ma gandesc cat voi trage si eu cu Darius. Multa sanatate va doresc!
Fetelor, ma bucur ca va binedispune potaia mea! De cand a plecat in perioada Craciunului am renuntat sa mai sper ca va fi normal vreodata. Umbla dupa fetite, dar cand ajunge in preajma lor fuge de rupe pamantul! Se maturizeaza mai greu . |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Petro, potaia ta cum il alinti tu , imi este tare draga! Buliiiiii, ce bine! Iti mai trimit si eu unul mic!  Cris, succes in luarea deciziei! Teo, Kali |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Marivic,azi cred ca a fost o zi grea pentru tine sper ca totul a decurs bine asteptam vesti |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
|
E o viroza data naibii care circula acum. Recidiveaza si iarasi recidiveaza si tot asa. Va pup si va doresc insanatosire grabnica
Noi am fost azi la gradi dupa vreo 3 saptamani de pauza din cauza virozelor. Am atentionat-o pe doamna sa nu-l lase sa fuga si sa se agite ca transpira si apoi iarasi o luam de la capat. Acum sunt cu ochii pe el ca pe butelie sa nu il vad cu muci sau tusind.
O seara frumoasa doamnelor |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| TEO,MICHI,RALY,CARLA,VA MULTUMESC DIN SUFLET!Sa stiti ca am avut niste emotii,...eram 90%sigura ca pic;asa simteam eu ,ca nu facusem ceea ce trebuia,ca gresisem,...dar Dumnezeu nu m-a lasat. LIZ,SHIREL,SAMI VA MULTUMESCPT.GRIJA.Da,SAMI,astazi am fost la spital,Doamne prin ce am trecut,...mi-a crescut tensiunea deteama,de emotii,...mi-i s-a fact un antibiotic nou,de ultima generatie care mi-a dat niste dureri de am zis ca mor 20 de minute;apoi recoltari de sange,Papanicolau,secretia,si in final anestezia.Eram disperata ca nu stiam cum va decurge,..mi-a facut asistenta o ditamai seringa cu anestezic si ma asteptam sa vad,sa aud ce se intampladar am inchis ochii ca ma deranja lumina si cand am deschis ochii era o infirmiera langa mine,....i-am spus ca imi pare rau ca cred ca am adormit dupa care jap,am adormit din nou.Apoi a venit asistenta cu sotul meu ca sa ma scoale si sa ma imbrac;nu va spun ca eram TARE ametita.Noroc ca sotul a venit acasa si a mers cu mine si a venit si cumnatul meu cu masina sa ma ia caci tot drumul de la spital pana acasa,35km,am dormit bustean.acum sunt tot ametita dar am zis sa intru putin sa vb cu voi.VA MULTUMESC DIN SUFLET PT.GRIJA!VA IUBESC DIN TOT SUFLETUL! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Sanatate bolnaviorilor, liniste mamicilor si spor tuturor saptamana asta.
Eu azi am stat cu doua mucioase, Nuna si-a facut temele cu Nicu, a avut grija de ea. Maine pentru ca e joi va merge la Carmen si e in culmea fericirii Nu le-am vazut pe gemene de la botez, au aproape 11 luni si sunt dulci foc, bineinteles ca nu am putut rezista si le-am facut o gramada de poze Va doresc o seara linistita |
|
|