Stare de spirit - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
katy_lumika
Scris: Tuesday, February 24, 2009 1:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Eu de maine cica sunt bona la gemenechitara Bona lor si-a rupt mana asa ca mutam photoshop, Nuna, etc in zona Militari pentru o perioada micatopai Sa vezi poze ce voi face:018: dance
TeosOf
Scris: Tuesday, February 24, 2009 1:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Raly, imi pare raupale Nu stiu ce sfat sa-ti dau, caci nici eu nu stiu ce-i acela dentist. N-am probleme cu dantura, de fapt, in general, nu am probleme de sanatate, n-am decat vreo 3 plombe puse in urma cu vreo 10-12 ani. Mai du-te si la alt stomatolog si incepe o cura de vitamine si minerale. Aceasta lipsa de calciu iti afecteaza si oasele si dupa aceea e mai rau.

Cris-DL, eu ii spuneam Isabellei ca oamenii nu mor, pleaca in cosmos. Copiii vazandu-si parinti cat sunt de suparati din cauza unui deces, e normal sa aiba astfel de reactii. Cel mai bine ar fi ca in preajma copiilor sa se uite orice suparare. Ei sunt mici si nu inteleg.
Prieteni imaginari a avut si Isabelle, incepand de la 2 ani, pana in apropierea scolii. Mie imi placea, ii spuneam ca si eu am si s-a intalnit cu al ei.
Miri
Scris: Tuesday, February 24, 2009 2:57 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Va multumesc tuturor pentru incurajari1Mi-am amintit- pentru a cata oara?- de ce-mi sunteti asa de dragi...
Va doresc o zi frumoasa, ca si voi, ca si gandurile voastre, multa putere, sa treceti peste toate cele ce vor veni si va trimit un strop de soare....cu dintzi!:018:

P.S.- Criss, ce s-a intamplat cu numele tau?fool Noroc ca stiu cum ii cheama pe copiii tai....computerlove
Cristy
Scris: Tuesday, February 24, 2009 3:05 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Kali, Katy, Cris cat am ras cu fantomele si soriceii hohot ce dulci sunt copii vostri hohot computerlove

Cris uneori copii au tendinta de a simplifica (sintetiza) explicatiile primite raman doar cu idea care ii sperie.
Vorbeste cu ea, nu ai ce sa ii ascunzi ... din pacate asta este adevarul, explica-i ca se va intampla, dar mai intai vor fi multe momente fericite si muuuuuulti ani cu mama ras. Shachar a avut aceeasi intrebare si asa i-am spus, dupa care m-a imbratisat si ma rugat sa ii promit ca nu se va intampla maine uff ... i-a trecut, acum stie acest lucru, il are undeva in capusor dar macar ii este mai usor ...
pupici
Cris-DL
Scris: Tuesday, February 24, 2009 3:25 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Miri wrote:

P.S.- Criss, ce s-a intamplat cu numele tau?fool Noroc ca stiu cum ii cheama pe copiii tai....computerlove

A facut Deea o vraja... fac si eu haz de necaz!
Miri, draga, m-ai facut sa zambesc si... a trebuit...
Ma bucur sa te "revad" pupici

Cristy, ai dreptate.
...nu o sa-i ascund, dar nici nu pot asocia cresterea ei cu moartea mea... Doamne fereste, se moare si cand copiii sunt mici-mici.
Eu i-am spus, ca si Teo, ca mergem la Doamne-Doamne si Ingerasi... mi s-a rupt sufletul cand am vazut-o cu lacrimi in ochi...

In fine... mai bine vorbim de fantomite si vraji thumright
sousourel
Scris: Tuesday, February 24, 2009 3:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Raly, draga, imi pare nespus de rau. Dar sa vedem partea roz a paharuluiras Dupa o "mica" investitieras o sa ai un zambet de prezentatoare de stiri. Curaj!coeur

Kali, si pe Minimax sunt desene cu fantome...noi stim!ras

Criss, draga, cred ca fiecare copil are un moment cant constientizeaza ce e moartea. Eu imi amintesc de ziua in care am inteles eu. Am plans ore in sir, oricat incercau altii sa ma consolezeuff

Daca ziua de azi e putin mai luminoasa decat cea de ieri, e un plus. Va sarut si va doresc puterea de a rezolva toate problemele care se tin scai de traiul nostru de zi cu zihearts hearts hearts
codruta
Scris: Tuesday, February 24, 2009 6:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
am revenit pe linia de plutire, zic eu.
Fac abstractie de accesele de paranoia care sunt tot mai dese si astept primavara!
Azi e dragobetele si io-s singura cuc! dar recuperez in weekend.dance

va pup, aveti grija de voi
mamica23
Scris: Tuesday, February 24, 2009 6:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2008
In primul rand trimit cate un pupic dulce la fiecare mamica si pitic in partepupici pupici pupici
Din pacate nu am mai apucat sa va scriu,dar v-am citit.
Noi suntem super ocupati,de Ervin are grija mama,doar la sfarsit de saptamana il aducem acasa.Sau facut niste schimbari in planurile pe care le aveam in legatura cu casuta noastra,dar pana la urma am rezolvat toate problemele,si ne-am apucat serios de treaba,peste trei saptamani este gata bucataria.Mobila din bucatarie am facut-o la comanda,si ne-a costat cam muuuult,dar este exact ce mi-am dorityes yes yes ,dupa aceea urmeaza baia,deja mi-am pus ochii pe o cabina de dus si mobilier(alb cu negru).La etaj ne-am facut doua camere:adica o camera pt Ervin si un dormitor pt noi.Pana la vara sper sa terminam cu amenajareadance

Va doresc o saptamana cat mai placuta,odihnitoare si plina de iubirecoeur computerloveLa cei bolnaviori :multa sanatate,la cei tristi:multa speranta si bucurie.

coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur
marivic
Scris: Tuesday, February 24, 2009 6:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu v-am citit repede si sunt pe fuga;am o stare buna,spre foarte buna din mai multe motive:am luat la examenul de la literatura 8 de care mi-era foarte teama ca v-oi pica,sotul mi-a venit acasa ca sa mearga cu mine la spital maine,si am vazut ca unei prietene dragi de aici ii merge putin mai bine.deci ma simt bine momentan,sa vedem maine cum ma voi simti...va sarut pe toatecomputerlove computerlove computerlove
Anelise
Scris: Tuesday, February 24, 2009 9:51 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
codruta wrote:

Azi e dragobetele si io-s singura cuc! dar recuperez in weekend.dance

Me too. ras Dar macar am avut o intalnire emotionanta cu bebelina noastra. coeur angel Te puuuuup, Codruta!!! pupici pupici hearts

Mami23, sa fie intr-un ceas bun. newclap Abia astept sa ne arati si poze! bounce Mult succes si putere de munca in continuare! pupici pupici angel
Marivic, uite si tu cum se aseaza lucrurile, vezi? angel Din tot ce ai povestit, partea care ma bucura din tot sufletul e ca sotul tau va fi langa tine. coeur Asta e cel mai frumos si important lucru. Felicitari si pentru nota obtinuta. newclap firstprize Bravo, mami! pupici pupici pupici
shirel
Scris: Wednesday, February 25, 2009 12:48 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Marivic,tot te temeai ca ai sa mergi singura ce ti-am spus ca cineva la randuieste acolo pe toate.sper sa fie totul bine maine si felicitari pentru examen!computerlove computerlove iloveyou iloveyou

Ce-am mai ras la povestiriile despre copii vostri.Criss cred ca trebuie sa-i povestesti adevarul despre moarte decat sa afle mai tarziu de la alti si sa se gandeasca ca tu ai mintit-o prefera adevarul.Copii astazi sunt foarte destepti.
Kali ,Alexia ce mai fara cuvinte hohot hohot
Eden,stie deja ca noi toti murim odata asta de la faza cu Cfitzi si cu maica mea i-am explicat.Dar a zis ca daca mami nu se teme atunci este Ok.Apropo am lasat-o cu speranta ca ajungem intr-o lume mai frumoasa cand murim si iar ne vom intalni si este fericita.In fine am iesit cumva si din asta pina la data viitoare cand va trebuie sa explic mult mai mult.

Gizella,ce ma bucur ca mai aud si de tine ,chiar ma intrebam ce este cu tine.Ma bucur si asteptam ceva poze cu casutza .Baia aib negru super misto!Imi este dor de frumuselul tau mai pune ceva foto!

Ma intrebati ce este cu mine!yes yes yes yes
singura,singura acasa sotul plecat la Eilat la o conferinta plictisitoare si am inteles ca face plaja cu frantuzoaice.Bravo lui!dance dance
Eu astazi am fost tare harnica facut spala rufe spalvase ,facut mancare,baie la copii si stat pe forum aaaaa si am fost si cu Eden la club la joaca.Wow ce zi lunga aaaa si binenteles sa nu uit o ora de exercitii de slabire.Am ajuns la 65 de kg si sunt mai slaba de cat atunci cand am ramas gravida.

Fetelor va pup ,vorbim maine!Va doresc o stare ca a mea plina de energie,hiperactiva si fara somn!computerlove computerlove computerlove
raly
Scris: Wednesday, February 25, 2009 6:34 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Multumesc fetelor pentru sustinere!Din pacate nu cred ca mai are rost sa consult un alt stomatolog pentru ca e destul de evident cu ce am de-a face.Asta o stiu si eu fara prea multa experienta.Sa va zic cum sta treaba.Eu la 18 ani am dat la Academia de Politie si una dintre probe era sa ai dantura perfecta.Si mie imi lipseau 4 masele din fiecare colt a gurii.Si iaca asa a trebuit sa mai stric inca 8 masele ca sa se poata face podul.Si acum dupa 12 ani bineinteles ca podurile sunt praf si pulbere iar cei din fata la fel,bine nu se vede ca-s captusiti dar atat mi-a ramas cei doi din fata si aia imbracati.Asa ca nu am ce face decat o investitie in acest domeniu,acum in prag de crizasic sic Insa ma consolez la gandul ca,asa cum ati zis si voi ,voi avea un zambet minunat after.Insa pana se va termina cosmarul presimt ca voi avea mult de tras.Moral e tare greu pentru ca intotdeauna m-am straduit sa arat destul de bine.Asta e!Ce m-as face fara voi!Va iubesc fetelor!iloveyou iloveyou iloveyou

Mamica 23 bine ai revenit si asteptam pozici cu casa si cu Ervinut!

Marivic
felicitari pentru nota obtinuta si succes mai departe!

Miri,bine ai revenit si tie!

Va doresc o saptamana placuta tuturor!
computerlove computerlove computerlove
bulibuli
Scris: Wednesday, February 25, 2009 7:10 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Raly daca eram acolo mergeam cu tine de manuta, ca mie asa mi-e frica de dentistmaseluta, cand am cu cine sa merg e mai usor parca... sa am o colega de suferinta... computerlove

Eu am o stare nu stiu cum...fumeaza ploua ceee
carla
Scris: Wednesday, February 25, 2009 7:11 AM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Raly,asta e ,multi trecem prin experienta asta uratacomputerlove
Gizella,abia astept sa vad ce ati facutcomputerlove
Marivic,felicitaricomputerlove
Noi bine,putin raciti,nu avem TV ca l-au butonat pana n-a mai mers,unul scump cu plasma nu ne permitem,unul ieftin nu-mi vine sa iau,deocamdata asteptamcomputerlove computerlove computerlove
petro
Scris: Wednesday, February 25, 2009 7:44 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
'neatza fetelor! O zi buna sa aveti!

Eu m-am pricopsit cu o draguta de amigdalita. Azi merg la control ca nu mai pot inghiti nici cafeaua. Darius e acasa cu mine si el racit cobza si cu o maseluta ce sta sa crape gingia. Lucky mi-a fugit iar de-acasa duminica si ieri am gasit un anunt ca era la cineva. A mers sotul dupa el. A dormit vagabondul in patul omului si s-a jucat 2 zile cu o pisica. Aseara cand l-a vazut copilul l-a strans in brate si nu mai vroia sa-i dea drumul, iar cainele statea de parca ar fi fost frati care s-au reintalnit dupa ani de zile. Cand vine caldura il duc la curte ca m-am saturat sa-l tot astept cand fuge.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.