|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| danamaria wrote:" incurajator! multumesc draga LIA, dar.......eu vreau sa iau examenul acum in martie. banuiesc ca stii ca fiecare examen din asta....costa...si nu numai examenul, mai punem la socoteala si drumul si alte cheltuieli asemenea. si in aceeasi ordine de idei...imbatrinesc, nu mai am 20-30 de ani. am 43 aproape. deci, merg sa-l iau! Stiu, Dana. Sa vezi taxe pentru admiterea in barou! Eu iti urez muuuulta bafta, ca stiu ce inseamna examenul asta. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| MARIVIC- ma bucur mult ca ai ajuns cu bine acasa , si doresc din tot sufletul sa se termine cu bine si sa nu mai pui niciodata piciorul intr-un spital sau cabinet medical MULTA SANATATE la toti piticutii bolnaviori.Noi suntem bine pana acum , multumesc lui Dumnezeu , dar Mihnea nu prea mi-a racit pana acum si are 5 anisori nu i-am dat decat de 2 ori antibiotic (Ii fac in schimb anual o curade miere cu catina -Este nemaipomenita ) DANAMARIA - inca o data multa bafta la examen.Sa-mi transmiti si mie din curajul tau.Eu deocamdata m-am lecuit am avut la ultimul examen o experienta atat de neplacuta , ca mi-a trecut cheful de toate examenele . LIA - poate pana in octombrie o sa mai prind un pic de curaj si poate o sa-mi treaca ,,greata " asta de examene-made Romania. Dar as vrea sa incerc pentru notariat.Sa vedem ce o sa mai fie. Va pup dragele mele si va doresc o zi excelenta. |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Petro, sper ca la voi sa nu se repete istoria noastra odata cu intrarea in colectivitate. Chiar nu ma asteptam sa fie asa... Laura, multa sanatate va dorim!
Tudor incepe sa reactioneze bine la tratament. El ia Ceclor si intotdeauna a reactionat bine la el. Speram ca pana duminica sa fim pe picioare, ca avem petrecere!!!!! Eu mai am o zi si am intalnire cu bebe! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Laura stii ce am patit cu Leea la sf. lui mai, incapatanandu-ma sa-i dau antibiotic, a facut amigdalita pultacee, febra mare, foarte mare si apoi convulsii febrile.
Noi suntem ca o varza. Planurile de petrecere au cazut in momentul in care vineri am fost sunati sa mergem sa o luam pe Leea de la gradi ca are 39.5 si deja ii administrase antitermic de o ora. Dimineata nu avea niciun simtom ca ar fi vreo problema, doar nu-s intr-o ureche sa-mi duc copilul bolnav la gradi si antecedente in convulsii. La auzul vestii mi-a fugit pamantul de sub picioare, abia terminasem Axycef de 17.02, pt o rinofaringita. Am ajuns direct la spitalul de copii, unde mereu am bafta sa dau peste aceeasi doctorita, bun medic, dar ca om e jalnic (de data asta a fost ok si la capitolul omenie sau poate "s-a dat" dupa noi). Repede ii baga un algocalmin i.v. si treci la analize. Prima surpriza la consult: rinofaringita, dar la stadiul ei nu ar fi putut cauza febra atat de mare, doar o usoara jena in gatut. Urmeaza urina, ceva echo. Stand pe un pat cu fata in UPU se trezeste din somn si hai la baie, vrea caca, o doare burtica. Surpriza mare scaun diareic, apos si urat mirositor. Spunem si asta medicului. Pana pe la ora 20, de la 17.00 au mai urmat alte 2 scaune la fel. La ora 23.00 sosesc rezultatele la analize, e suspectata o infectie urinara, dar pt. ca nu se recoltase cu toaleta facuta, ramane doar la stadiu de suspiciuni, urmand ca dimineata sa recoltam pt. urocultura. Si pt. ca au fost si acele scaune diareice suntem directionati spre boli infectioase, si noi fugim ca dracu` de tamaie. In fine am fost externati, la cerere, fara sa mergem la infectioase. Am dat si scaun pt. analize urmand sa revenim la consult. Primim medicatie multa- multa. si genta i.v. Luni mergem dupa rezultatul la ultimele analize: infectia urinara exista, dar surpriza vine din scaun - salmonela. Si pt. ca in casa nu mai avea nimeni probleme de gen, mergem repede la gradi, sa vedem daca au mai fost anuntate astfel de probleme. La gradi absolut niciun copil si niciun adult din gradinita (educatori, ingrijitori) nu aveau probleme. Si intr-un moment scurt de luciditate imi amintesc de o praji cumparata joi seara Si asa ne chinuim si azi, antibioticul pt. infectia urinara ne cam intretine diareea, desi salmonela a fost starpita. Leea a devenit transparenta. |
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
| Offf, pui mic, multa sanatate Leea!
Sanatate tuturor bolnaviorilor!Sa va faceti bine cat mai repede!
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| Mariuta, multa sanatate Leei, si la multi ani! In locul tau, as lua si legatura cu OPC-ul, poate le face o vizita celor de la care ai cumparat prajitura, si asta nu ca sa ai tu vre-o satisfactie, dar macar impiedica imbolnavirea altor persoane... |
|
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Mariuta , multa sanatata Leei , mititica,are dreptate Lia , fa o sesizare la OPC , dar si la DSVSA |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Vaaai, scumpa de ea... Mariuta draga, imi pare rau ca treceti prin asa ceva, sper sa se puna cat mai repede pe picioare mititica si sa reintrati in normal... Dar totusi... de unde ai cumparat prajitura? Ar trebui sa faci o reclamatie, ceva, sau sa fi anuntat spitalul, daca mai apar si alte cazuri din acelasi loc se va face o ancheta epidemiologica si se vor lua masurile cuvenite |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mariuta, fa sesizare; macar alti copii sa nu mai pateasca ce ati patit voi! Of, micuta de ea, ca tare le mai trage! Va doresc sa vina primavara cat mai repede si sa scapati de toate problemele astea. Sau parca tin minte ceva si de alergii... Ea e alergica sau tu? Mami, iti dorim multa putere, sa treceti si peste asta! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
ea e alergica, dar in ultima vreme le-am tinut sub control. una din lucratoarele de la cofetarie era si ea contaminata, so ... cofetaria a fost inchisa temporar pt igienizare si toti lucratorii trimisi la analize.
Multumim tuturor! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Mariuta, imi pare rau de tot ceea ce se intampla cu printesa Leea! Va doresc multa sanatate si sa scapati cat mai rapid de toate problemele acestea urate!
Noi suntem mai bine. Alex nu mai face febra , deci intr-adevar e o viroza si antibioticul nu ajuta la nimic. Va multumim tuturor pentru sfaturi si sustinere! |
|
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| mariuta multa sanatate leei de unde ai luat praji? sa ne ferim pe viitor laura isoprinosine nu este pentru imunitate? multa sunatate bolnaviorilor noi suntem relativ bine, eu examene si sper sa scap cat mai curand de ele milan la gradi Slava Domnului ca nu avem probleme |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| MARIUTA,multa sanatate LEEI. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mariuta, sanatate multe Leei! Sa va faceti bine repede si sa ia in greutate sa nu mai fie saracutza asa transparenta, cum zici tu!
Dana, succes la examen! Nici nu intra in discutie sa dai si tura a doua, nu e vorba de taxa ci de a fi invingatoare, cum te stiu! Pupici si spor la invatat!
Miraa, succes la examene, salutari lui Mi!
Laura, ne bucuram ca Alex e mai bine! Sa va faceti bine repede, da?
Noi suntem acasa, caci gradinita lui Dav nu functioneaza azi - revizie la gaze, deci nu ar fi avut caldura si mancare. Lucru care ne-a incurcat destul de tare, ca aveam destula treaba la serviciu. Am fost cu el la prima ora la serviciu, dar dupa ce ne-a stins toate luminile din departament, a alergat pe acolo, s-a pupat cu fetele si a primit bomboane, acadele, ciocolata, carioci, am plecat ca era mult prea zgomotos pentru un departament care lucreaza cu clientii Macar e vesel ca s-a plimbat cu liftul, a primit cadou un set cu Thomas (magnetic, ca sa invete sa numere pana la 20) si o sa ii faca mami tort, ca m-a informat ca azi e ziua lui si ca vrea cadou si tort...Uh, a venit sa inteleg noiembrie si nu am stiut Mai sa fie! Aaa, si am facut doua ore pana acasa, cu masina, pe drum de 10-15 minute. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Salutare!
Mariuta, am citit ce-ai scris despre patania Leei. Bine ca i-ati dat de capat. Sanatate multa! Dana, Miraa, succes la examene! Kiki, pupici lui Dav...si tie! Alex e o nebunie de fetita. O iubesc din toata inima! Asta-i starea mea! |
|
|