Stare de spirit - 39
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LIA
Scris: Thursday, February 26, 2009 7:10 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/6/2006
danamaria wrote:
"
incurajator!sic multumesc draga LIA, dar.......eu vreau sa iau examenul acum in martie. banuiesc ca stii ca fiecare examen din asta....costa...si nu numai examenul, mai punem la socoteala si drumul si alte cheltuieli asemenea. si in aceeasi ordine de idei...imbatrinesc, nu mai am 20-30 de ani. am 43 aproape. deci, merg sa-l iau!computerlove

Stiu, Dana. Sa vezi taxe pentru admiterea in barou! Eu iti urez muuuulta bafta, ca stiu ce inseamna examenul asta.
michi
Scris: Thursday, February 26, 2009 7:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2009
MARIVIC- ma bucur mult ca ai ajuns cu bine acasa , si doresc din tot sufletul sa se termine cu bine si sa nu mai pui niciodata piciorul intr-un spital sau cabinet medical
MULTA SANATATE la toti piticutii bolnaviori.Noi suntem bine pana acum , multumesc lui Dumnezeu , dar Mihnea nu prea mi-a racit pana acum si are 5 anisori nu i-am dat decat de 2 ori antibiotic (Ii fac in schimb anual o curade miere cu catina -Este nemaipomenita )
DANAMARIA - inca o data multa bafta la examen.Sa-mi transmiti si mie din curajul tau.Eu deocamdata m-am lecuit am avut la ultimul examen o experienta atat de neplacuta , ca mi-a trecut cheful de toate examenele .
LIA - poate pana in octombrie o sa mai prind un pic de curaj si poate o sa-mi treaca ,,greata " asta de examene-made Romania.
Dar as vrea sa incerc pentru notariat.Sa vedem ce o sa mai fie.
Va pup dragele mele si va doresc o zi excelenta.pupici pupici pupici pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, February 26, 2009 7:39 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Petro, sper ca la voi sa nu se repete istoria noastra odata cu intrarea in colectivitate. Chiar nu ma asteptam sa fie asa...
Laura, multa sanatate va dorim!

Tudor incepe sa reactioneze bine la tratament. El ia Ceclor si intotdeauna a reactionat bine la el. Speram ca pana duminica sa fim pe picioare, ca avem petrecere!!!!!dance
Eu mai am o zi si am intalnire cu bebe!yes
Lilly of the valley
Scris: Thursday, February 26, 2009 8:05 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Sanatate tuturor bolnaviorilor!

Laura stii ce am patit cu Leea la sf. lui mai, incapatanandu-ma sa-i dau antibiotic, a facut amigdalita pultacee, febra mare, foarte mare si apoi convulsii febrile.

Noi suntem ca o varza.uff uff uff Planurile de petrecere au cazut in momentul in care vineri am fost sunati sa mergem sa o luam pe Leea de la gradi ca are 39.5 si deja ii administrase antitermic de o ora. Dimineata nu avea niciun simtom ca ar fi vreo problema, doar nu-s intr-o ureche sa-mi duc copilul bolnav la gradi si antecedente in convulsii.
La auzul vestii mi-a fugit pamantul de sub picioare, abia terminasem Axycef de 17.02, pt o rinofaringita. Am ajuns direct la spitalul de copii, unde mereu am bafta sa dau peste aceeasi doctorita, bun medic, dar ca om e jalnic (de data asta a fost ok si la capitolul omenie sau poate "s-a dat" dupa noi). Repede ii baga un algocalmin i.v. si treci la analize. Prima surpriza la consult: rinofaringita, dar la stadiul ei nu ar fi putut cauza febra atat de mare, doar o usoara jena in gatut. Urmeaza urina, ceva echo. Stand pe un pat cu fata in UPU se trezeste din somn si hai la baie, vrea caca, o doare burtica. Surpriza mare banghead scaun diareic, apos si urat mirositor. Spunem si asta medicului. Pana pe la ora 20, de la 17.00 au mai urmat alte 2 scaune la fel. La ora 23.00 sosesc rezultatele la analize, e suspectata o infectie urinara, dar pt. ca nu se recoltase cu toaleta facuta, ramane doar la stadiu de suspiciuni, urmand ca dimineata sa recoltam pt. urocultura. Si pt. ca au fost si acele scaune diareice suntem directionati spre boli infectioase, si noi fugim ca dracu` de tamaie.
In fine am fost externati, la cerere, fara sa mergem la infectioase. Am dat si scaun pt. analize urmand sa revenim la consult. Primim medicatie multa- multa.banghead banghead banghead si genta i.v.
Luni mergem dupa rezultatul la ultimele analize: infectia urinara exista, dar surpriza vine din scaun - salmonela.
Si pt. ca in casa nu mai avea nimeni probleme de gen, mergem repede la gradi, sa vedem daca au mai fost anuntate astfel de probleme. La gradi absolut niciun copil si niciun adult din gradinita (educatori, ingrijitori) nu aveau probleme. Si intr-un moment scurt de luciditate imi amintesc de o praji cumparata joi searamaseluta
Si asa ne chinuim si azi, antibioticul pt. infectia urinara ne cam intretine diareea, desi salmonela a fost starpita. Leea a devenit transparenta.
miha76
Scris: Thursday, February 26, 2009 8:22 AM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2007
Offf, pui mic, multa sanatate Leea!

Sanatate tuturor bolnaviorilor!Sa va faceti bine cat mai repede!

LIA
Scris: Thursday, February 26, 2009 8:24 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/6/2006
Mariuta, multa sanatate Leei, si la multi ani! In locul tau, as lua si legatura cu OPC-ul, poate le face o vizita celor de la care ai cumparat prajitura, si asta nu ca sa ai tu vre-o satisfactie, dar macar impiedica imbolnavirea altor persoane...
michi
Scris: Thursday, February 26, 2009 8:29 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Mariuta , multa sanatata Leei , mititica,are dreptate Lia , fa o sesizare la OPC , dar si la DSVSA
bulibuli
Scris: Thursday, February 26, 2009 8:41 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Vaaai, scumpa de ea... Mariuta draga, imi pare rau ca treceti prin asa ceva, sper sa se puna cat mai repede pe picioare mititica si sa reintrati in normal...
Dar totusi... de unde ai cumparat prajitura? Ar trebui sa faci o reclamatie, ceva, sau sa fi anuntat spitalul, daca mai apar si alte cazuri din acelasi loc se va face o ancheta epidemiologica si se vor lua masurile cuveniteangry
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, February 26, 2009 9:32 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Mariuta, fa sesizare; macar alti copii sa nu mai pateasca ce ati patit voi!
Of, micuta de ea, ca tare le mai trage! Va doresc sa vina primavara cat mai repede si sa scapati de toate problemele astea. Sau parca tin minte ceva si de alergii... Ea e alergica sau tu? Mami, iti dorim multa putere, sa treceti si peste asta!pupici pupici pupici pupici pupici iloveyou
Lilly of the valley
Scris: Thursday, February 26, 2009 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
cute_baby_of_mine wrote:
Mariuta, fa sesizare; macar alti copii sa nu mai pateasca ce ati patit voi!
Of, micuta de ea, ca tare le mai trage! Va doresc sa vina primavara cat mai repede si sa scapati de toate problemele astea. Sau parca tin minte ceva si de alergii... Ea e alergica sau tu? Mami, iti dorim multa putere, sa treceti si peste asta!pupici pupici pupici pupici pupici iloveyou

ea e alergica, dar in ultima vreme le-am tinut sub control.
una din lucratoarele de la cofetarie era si ea contaminata, so ... cofetaria a fost inchisa temporar pt igienizare si toti lucratorii trimisi la analize.

Multumim tuturor!hearts
Laura
Scris: Thursday, February 26, 2009 10:00 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Mariuta, imi pare rau de tot ceea ce se intampla cu printesa Leea! pale Va doresc multa sanatate si sa scapati cat mai rapid de toate problemele acestea urate! angel hearts computerlove

Noi suntem mai bine.angel Alex nu mai face febra yes , deci intr-adevar e o viroza si antibioticul nu ajuta la nimic. Va multumim tuturor pentru sfaturi si sustinere! hearts computerlove
miraa
Scris: Thursday, February 26, 2009 10:14 AM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
mariuta multa sanatate leeicomputerlove angel de unde ai luat praji? sa ne ferim pe viitoralcool
laura isoprinosine nu este pentru imunitate?bounce multa sunatate bolnaviorilorpupici
noi suntem relativ bine, eu examene si sper sa scap cat mai curand de ele
milan la gradiras Slava Domnului ca nu avem problemeangel
marivic
Scris: Thursday, February 26, 2009 10:51 AM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
MARIUTA,multa sanatate LEEI.pupici
Kiki
Scris: Thursday, February 26, 2009 11:30 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mariuta, sanatate multe Leei! Sa va faceti bine repede si sa ia in greutate sa nu mai fie saracutza asa transparenta, cum zici tu! pupici pupici pupici

Dana, succes la examen! Nici nu intra in discutie sa dai si tura a doua, nu e vorba de taxa ci de a fi invingatoare, cum te stiu! Pupici si spor la invatat!

Miraa, succes la examene, salutari lui Mi! pupici pupici

Laura, ne bucuram ca Alex e mai bine! Sa va faceti bine repede, da? pupici pupici

Noi suntem acasa, caci gradinita lui Dav nu functioneaza azi - revizie la gaze, deci nu ar fi avut caldura si mancare. Lucru care ne-a incurcat destul de tare, ca aveam destula treaba la serviciu. Am fost cu el la prima ora la serviciu, dar dupa ce ne-a stins toate luminile din departament, a alergat pe acolo, s-a pupat cu fetele si a primit bomboane, acadele, ciocolata, carioci, am plecat ca era mult prea zgomotos pentru un departament care lucreaza cu clientii sic Macar e vesel ca s-a plimbat cu liftul, a primit cadou un set cu Thomas (magnetic, ca sa invete sa numere pana la 20) si o sa ii faca mami tort, ca m-a informat ca azi e ziua lui si ca vrea cadou si tort...Uh, a venit sa inteleg noiembrie si nu am stiut hohot Mai sa fie! Aaa, si am facut doua ore pana acasa, cu masina, pe drum de 10-15 minute. guns guns guns guns guns
leut
Scris: Thursday, February 26, 2009 12:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Salutare!

Mariuta, am citit ce-ai scris despre patania Leei. Bine ca i-ati dat de capat. Sanatate multa!pupici
Dana, Miraa, succes la examene!
Kiki, pupici lui Dav...si tie!pupici pupici
Alex e o nebunie de fetita. O iubesc din toata inima! Asta-i starea mea!hearts hearts hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.