|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| te astept marivic! deja miroase la noi in curte...si nu numai! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| multumesc,DANA! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| shirel wrote:Fluturas ma bucur ca te simti minunat !Auzi si cand ai de gand sa pui si tu poze cu noul apartament ,ce ne-ai uitat. hai repede burtico!
ma crezi ca inca nu am facut poze cu apartamentul?nici nu stiu de ce...decat camera copiilor am pozat-o si gasesti pozele la jurnal.o sa fac si va arat |

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| stare: rau, rau inca nu am putere sa va scriu,nu ma pot aduna dar nu,n-am murit,suntem relativ sanatosi,incercam doar sa ne revenim si sa ne gasim resursele sa mergem inainte |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Codruta, Chiar daca nu stiu despre ce e vorba, va doresc multa putere pentru a merge mai departe, asa cum spui si tu. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Sousourel, injectii??? Offf, sanatate puiului
Dana, cum fu saramura????
Liz, daca vii la Bucuresti bem o cofa???
Shirel, tu esti mereu happy
Fluturas, poze pliiiz
Codruta, ce-i cu tine???
Eu....am spart un geam de nervi....mai naspa e ca trebuie sa scot bani sa-l pun la loc |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Codruta,ce-ai patit? uite o imbratisare ca sa-ti treaca supararea |

| katy_lumika wrote:Liz, daca vii la Bucuresti bem o cofa???
Cum sa nu! Acum sper sa nu mai intervina nimic si sa ramana asa, duminica viitoare, ca al meu sot are un program tare schimbator . Oricum, te anunt pe PM spre sfarsitul saptamanii. |

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
|
Hehehe, o sa mangai o burticuta cica aduce noroc |

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| katy,dya,Liz, marivic e prea frumoasa atmosfera pe aici ca sa o stric cu problemele mele. va povestesc la juridic ce si cum
Liz ai grija de tine!m-am gandit adeseori la tine zilele astea |

| codruta wrote:Liz ai grija de tine!m-am gandit adeseori la tine zilele astea
Offf, Codruta, am citit. Imi pare tare, tare rau! Te pup dulce! |
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Am "urmarit" pe B1TV o emisiune despre microcipuri. Chiar acum s-a terminat. Nu se-ntrevad vremuri bune. Oare de ce nu sunt date astfel de emisiuni la ore de mare audienta? Intrebare retorica. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/10/2008 Mesaje: 63
| TeosOf era cumva vorba de emisiunea asta? imi daduse o prietena din romania linkul, interesant. Partea I http://www.youtube.com/watch?v=Y1DQfjqmvOM Partea II http://www.youtube.com/watch?v=ELuzd-YA7Ig&feature=related
o saptamana placuta la toti! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Buna dimineata! |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| buna dimineata , dragele mele .Va doresc sa aveti parte de o saptamana cu muult soare si numai bucurii.sanatate multa la toti bolnaviorii |
|
|