Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| De aici am plecat.
Sanatate multa tuturor!!
O saptamana minunata!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Multumim Alina, si tie la fel! Ne-am trezit, Alex picteaza cu noile guase...eu, pe forum nitel si-apoi la cumparaturi. Ne vedem spre seara! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| SAMI,multumesc asemenea ! DYA,am mai mers cu BARAKA,cand a tusit, si la lasat dupa a doua cutie;acum ii dau si baraka si sirop de brad...am fost la dr.si ne-a dat ZINAT pastile,PERITOL,NUROFEN,dar el nu are febra ,nu-i curge nasul,...nu stiu ce virus o mai fi si asta.Da,Baraka este pt.imunitate dar este si pt.tuse.Uite cum scrie in prospect:,,baraka este eficient datorita uleiului natural de chimen negru din capsule si este eficace in tratamentul unei game largi de afectiuni si pt.imbunatatirea functiilor organismului.Are efect antispastic,benefic in toate cazurile de tuse,astm bronsic si flatulenta. indicatii:pt.alinarea tusei si minimalizarea manifestarilor bolilor cailor respiratorii superioare. pt.prevenirea aparitiei crizelor paroxistice de astm bronsic si tuse convulsiva.''cam atat referitor la tuse. SCUZE DE OFF- TOPIC. |
|
| EI, nu pot sa nu cad putintel in off-topic. Marivic, nu-i da Zinnzat fara ceva protectie pentru ficat, un LIv52, ceva. Zinnatul e foarte puternic. Apoi, Peritol? Aveti grija si sanatate! |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Multa sanatate tuturor si o saptamana minunata
Eu ma pregatesc de o petrecere cu printi si printese |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| ANGELICA,MULTUMESC DE SFATURI. Vezi ca ti-am trimis PM,daca vrei sa vb,eu vreau KATY,distractie placuta! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Katy, distractie placuta! Multa sanatate tuturor! |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Multumesc, acum am plecat...frumusica tare |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| katy_lumika wrote:Multumesc, acum am plecat...frumusica tare Vrem poze! |
|
| Katy, petrecere frumoasa! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Zinat cu Prednison , ca ajuta mult ! Katy, petrecere frumoasa iti dorim si .... vrem fotografii ! Leuto, gata cumparaturile ? Noi ..... ca lunea , cand nici iarba nu creste ! Dupa ce m-am enervat rau dimineata cu o programare , acum sunt ..... in stare latenta ! Tati ne-a facut surpriza astazi : curatenie , spaghete Bologneze , chiuveta , aragaz - bec , , dus cosul , etc etc ..... eu : mancat si lenevit cu voi sau la tv !
Va doresc tuturor o saptamana frumoasa si cu bucurii ! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cred ca la un moment dat am sa explodez!!!! Victor: bolnav de pneumonie si otita saptamana trecuta, acum a luat-o de la capat cu febra, tuse si faringita. In alte domenii de viata si activitate, totul e varza, de parca cineva si-ar fi propus sa nu-mi mearga bine in nicio directie. Plus ca am imbatranit 10 ani in ultima saptamana, ca cineva se joaca cu (sau pe!?!)nervii mei! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| sousourel wrote:Cred ca la un moment dat am sa explodez!!!! Victor: bolnav de pneumonie si otita saptamana trecuta, acum a luat-o de la capat cu febra, tuse si faringita. In alte domenii de viata si activitate, totul e varza, de parca cineva si-ar fi propus sa nu-mi mearga bine in nicio directie. Plus ca am imbatranit 10 ani in ultima saptamana, ca cineva se joaca cu (sau pe!?!)nervii mei!
Victor, scumpule, multa sanatate iti dorim! Sa fuga cat mai repede bolile de tine! sousourel, poate e doar o perioada nefavorabila! Rezista! Vor veni in curand timpuri bune! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Stii tu sigur? Promiti? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
|
Daaaaaaa, sunt 100% sigura! |
|
|