Stare de spirit - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carla
Scris: Friday, November 21, 2008 10:18 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
cute_baby_of_mine wrote:
Noi il sarbatorim azi pe tati in familie, iar maine, mare petrecere mare pentru tati si Tudor. Peste 30 de invitati, nebunie maaaaaare!
Va urez o zi frumoasa si un week-end pe masura!pupici pupici pupici

chitara dance topai coeur Distractie placuta!
Lilly of the valley
Scris: Friday, November 21, 2008 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
cute_baby_of_mine wrote:
Noi il sarbatorim azi pe tati in familie, iar maine, mare petrecere mare pentru tati si Tudor. Peste 30 de invitati, nebunie maaaaaare!
Va urez o zi frumoasa si un week-end pe masura!pupici pupici pupici

La multi ani!!! Sa fie sanatosi si fericiti!
Petrecere frumoasa si spor la treburi!
Alyna
Scris: Friday, November 21, 2008 11:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Bine v-am regasit fetelorcomputerlove computerlove Dupa o perioada cumplit de obositoare si stresanta,revin si eu....cu o veste buna:de miercuri sunt si eu soferitasofer sofer sofer Am dat examenul in Piatra(pe calculator,cu intrebarile aberante din mecanica,cu totguns guns Am reusit,prin minune sa iau 25 de punctechitara La traseu am intrat PRIMAcyclops cyclops Macar nu am avut timp de emotii..nici nu am intrat bine in masina,ca s-a si instalat "organul de ordine"langa mine si dusa am fost...8 puncte am reusit sa culeg pe traseu...Multumesc lui Dumnezeu ca am reusit sa trec si peste asta,ca in feb imi expira scoala.In Iasi nu am dat, ca programarile se fac la distanta de 2 luninervi nervi Greu tare....Asa ca mi-am facut transferul la Piatra...Offf...masina imi mai trebuie.Dar daca da Domnul si merg treburile cum trebuie,o sa avem in curand si astatopai topai .

PS:Cute,distractie placutacomputerlove hainoroc
petro
Scris: Friday, November 21, 2008 11:48 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Cute, have fun!

Alyna, bine ai revenit!

Katy, sper ca emai bine Maya!

mariuta sper sa te tina starea asta cat mai mult pupici

Carla, raly, bulibulicomputerlove pupici

danamaria, sper sa dea raode tratamentul. Multa sanatate!

La noi e o atmosfera de "lasa-ma sa te las". Toata lumea plictisita.... Daca e sarbatoare si nu facem nimic, e vreme urata si nu putem iesi... eh, trece cumva si ziua de azi...
TeosOf
Scris: Friday, November 21, 2008 12:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Cute, distractie placuta!coeur
Mariuta, frumoasa ideea bounce
Claudia , acomodare usoara, cu toate ca la inceput va fi mai greuhearts
Alyna , bine ai revenit si felicitari pt permis!newclap
Katy, Danamaria, Petrocomputerlove pupici
AlexandraL
Scris: Friday, November 21, 2008 12:25 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Doamnelor, va doresc numai bine computerlove Distractie placuta, acomodare usoara, sanatate multa, starea de bine sa va tina cat mai mult hearts

Eu...trista...nu mi-am putut reveni inca...dar...sper sa treaca...nu prea pot suferi nedreptatea sorry
miha76
Scris: Friday, November 21, 2008 12:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2007
alexandracomputerlove computerlove computerlove computerlove
TeosOf
Scris: Friday, November 21, 2008 1:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Alexandrapupicisunny
Cine poate suferi nedreptatea? (doar cei care o fac) Trebuie sa ne ridicam "deasupra" evenimentelor neplacute provocate de cei cu care interactionam, intr-un fel sau altul.floare2
AlexandraL
Scris: Friday, November 21, 2008 1:14 PM
Nivel

Miha76, TeosOf, va multumesc pentru sustinere computerlove
mamica23
Scris: Friday, November 21, 2008 1:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2008
Alexandra pupici pupici computerlove
ingerash
Scris: Friday, November 21, 2008 1:43 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
alexandra_lazar wrote:
Doamnelor, va doresc numai bine computerlove Distractie placuta, acomodare usoara, sanatate multa, starea de bine sa va tina cat mai mult hearts

Eu...trista...nu mi-am putut reveni inca...dar...sper sa treaca...nu prea pot suferi nedreptatea sorry

computerlove computerlove computerlove iloveyou te imbratisez sa treaca suparareagrup coeur
AlexandraL
Scris: Friday, November 21, 2008 2:01 PM
Nivel

Mamica23, Inger7 computerlove pupici pupici
bulibuli
Scris: Friday, November 21, 2008 2:15 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Mariuta - ma bucur mult ca esti happy, sa te tina starea asta la nesfarsitinnori
Cute - sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti si sa va iubiti mult in continuare, vezi cum faci poate-i faci cadou o fetita cu ochi albastri.. zic si eu...sic
Alyna - Felicitari!!! ai sa vezi, e o reala placere sa conduci in Iasi, abia astept sa ne intalnim in trafic.. frontal sau lateral cum vrei tu hohot glumesc, sunt sigura ca vei fi o soferita excelenta majoreta
Alexandra nu mai fi suparata, nu lasa toate nimicurile sa-ti afecteze viata, uite un pupic si o imbratisare pupici computerlove

Eu.. m-am trezit dis de dimineata, am tras un certalau cu sotul disputa1 , am plecat in fuga si plina de nervi la serviciu cu gandul sa ma intorc sa continui cearta de unde am ramas... numai ca am ajuns acasa si am constatat ca mi-a trecut starea de nervi, nu stiu pe unde am pierdut-o... na ce noroc are ca a scapat de bataus.. iar .. deci starea mea e ok spre happy, ma pregatesc de weekendul la munte mult asteptat poate dam la pace pana plecam hainoroc
carla
Scris: Friday, November 21, 2008 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Vine Cristian acasatopai Trebuia sa mergem sambata trecuta dupa el dar cum am fost in spital...mi-e atat de dor-s-a dus sotul dupa el,eu n-am iesit inca din casa cu Bogdanel.Nu mai merge la tara decat la primavara,cand se incalzeste vremea.Abia astept sa ajunga,sunt 140 de kmtopai topai topai
marmita
Scris: Friday, November 21, 2008 2:57 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2007
Cute, Bulibuli distractie placuta sarbatoare

Alexandra un pupici sa te simti mai bine

Claudia acomodare usoara

Mariuta sa tina starea cat mai mult computerlove

Alyna felicitari pt permis pupici

Liz, Katy, Danamaria, Petro, Carla, Kiki computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.