Stare de spirit - 36
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Wednesday, November 19, 2008 9:05 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
bulibuli? uff uff uff
bulibuli
Scris: Wednesday, November 19, 2008 9:08 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Alina wrote:
bulibuli? uff uff uff

ce s-a intamplat?? la mine e de bine fetelor, stati linistite, numai ca m-am incurcat in taste asa sunt de zapacita pacat ca am nuai doua maini, ca eu as scrie cu 5 odata...
uite, mesajul meu original, l-am recuperat:

"paaai mai multe in lant: a nascut o prietena - un baietel grasun de 4 kg, am scapat de stres, niste planuri se rezolva bine chiar daca am muncit enorm pt asta, la serviciu am trecut cu bine de niste controale... si desi nu speram ca vom mai putea sa mergem la munte... mergem la munte in weekend yes asta da veste buna!!!"
petro
Scris: Wednesday, November 19, 2008 9:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
bulibuli wrote:
vaaai Petro, cata suparare la astia mici ai vostri, dragii de ei:
uite un pupic pentru Darius sa treaca buba pupici

buba n-a fost mare. Ciuda a fost insa imensa hohot pupici
Alina
Scris: Wednesday, November 19, 2008 9:19 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Am inteles si eu intr-un sfarsit, Bulibuli. Hai sa fie cu noroc la munte. sic sic
computerlove computerlove
ingerash
Scris: Wednesday, November 19, 2008 9:26 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
bulibuli wrote:
eu.. am scapat in sfarsit de stressss, plus : o veste buna, si inca una si inca una = innori
va pup pe toate si va imbratisez yes pupici

Eu am inteles ca esti gravidutaras mi-a batut putin inimioaracoeur coeur sic

Distractie placuta la munte!yes hearts pupici pupici pupici si multe felicitari proaspetei mamicute si pupici bebeluluipupici pupici pupici pupici

ingerash
Scris: Wednesday, November 19, 2008 9:28 PM
Nivel

petro wrote:
bulibuli?

Darius al meu a aflat ca Lucky (patrupedul familiei) musca uff. Asta e. S-a iscat un scandal imens in casa. Taica-meu ca-i da drumul in lumea larga (catelului). Maica-mea ca a mai avut cainele tentative sa-l muste: pai daca toata ziua il loveste copilul peste cap la un moment dat mai cedeaza si amaratul ala. Sotul ca atat cainele cat si copilul sunt de vina. Eh! viata amara. Catelul a primit doua scatoalce peste fund si sta suparat pe canapea in sufragerie, copilul a fost culcat fortat (daca e intuneric e de nani). Iar acum e liniste si pace.

Va doresc o seara frumoasa in continuare, doamnelor! computerlove

Un pupic dulce sa treaca bubapupici computerlove
bulibuli
Scris: Wednesday, November 19, 2008 9:29 PM

inger7 wrote:

Eu am inteles ca esti gravidutaras mi-a batut putin inimioaracoeur coeur sic

Distractie placuta la munte!yes hearts pupici pupici pupici si multe felicitari proaspetei mamicute si pupici bebeluluipupici pupici pupici pupici

aaa.. nu... daca eram postam intai la aspirante sic
oricum, nu e o perioada favorabila pentru mine acum pentru sarcina, dar daca as ramane cred ca tot m-as bucura, fericirea ar depasi temerile coeur
ingerash
Scris: Wednesday, November 19, 2008 9:33 PM
Nivel

bulibuli wrote:

aaa.. nu... daca eram postam intai la aspirante sic
oricum, nu e o perioada favorabila pentru mine acum pentru sarcina, dar daca as ramane cred ca tot m-as bucura, fericirea ar depasi temerile coeur

Sti ca m-am uitat sa vad la clubul aspirantelor?sorry1 :018: :018: :018: Iti doresc implinirea dorintei!!!pupici pupici pupici angel
bulibuli
Scris: Wednesday, November 19, 2008 11:24 PM

petro wrote:

buba n-a fost mare. Ciuda a fost insa imensa hohot pupici

hohot hohot
imi aminteste de nepotul meu, cand a descoperit ca Nokia zgariehohot
Roxanel
Scris: Thursday, November 20, 2008 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Eu astazi stau acasa. Vine un nene sa ne schimbe usa si fereastra de la bucatarie. Ma cam doare gatul. Sotului i-a trecut varsatul de vant dar vad 3 bubite pline de lichid pe fii-mea.nervi

Heeeeei ruppppp. O iau de la capat. Bine ca am facut cand am fost mica ca nu stiu ce faceam daca ma umpleam si eu.pale

Fetelor va pupic si va doresc numai bine.
danamaria
Scris: Thursday, November 20, 2008 10:25 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
mamici si pitici, sanatate tuturor si o stare de spirit suuuuuuper!

eu racita cobza, fac tratament de giardia (n-am facut cind eram copil si fac acum...) vasi la fel, andreea....in primul rind. astept sa vad efectele. totusi....daca nu e paranoia in capul meu, parca-parca andreea nu mai are cearcanele atit de pronuntate. intr-un cuvint......eu sunt un cap plin de griji si multi, multi virusi. abia astept week-end-ul sa fiu linga iubitica mea mai mult timp.computerlove
ingerash
Scris: Thursday, November 20, 2008 10:43 AM
Nivel

Roxanel wrote:
Eu astazi stau acasa. Vine un nene sa ne schimbe usa si fereastra de la bucatarie. Ma cam doare gatul. Sotului i-a trecut varsatul de vant dar vad 3 bubite pline de lichid pe fii-mea.nervi

Heeeeei ruppppp. O iau de la capat. Bine ca am facut cand am fost mica ca nu stiu ce faceam daca ma umpleam si eu.pale

Fetelor va pupic si va doresc numai bine.

Multa sanatate la toata familia!angel pupici pupici pupici
Trebuie sa trecem si prin boli.Multa putere!

danamaria wrote:
mamici si pitici, sanatate tuturor si o stare de spirit suuuuuuper!

eu racita cobza, fac tratament de giardia (n-am facut cind eram copil si fac acum...) vasi la fel, andreea....in primul rind. astept sa vad efectele. totusi....daca nu e paranoia in capul meu, parca-parca andreea nu mai are cearcanele atit de pronuntate. intr-un cuvint......eu sunt un cap plin de griji si multi, multi virusi. abia astept week-end-ul sa fiu linga iubitica mea mai mult timp.computerlove

Multa sanatate va dorim!angel pupici pupici pupici Ma bucur ca au disparut cearcaneleyes Pup dulce pe scumpa de Andreea.pupici
danamaria
Scris: Thursday, November 20, 2008 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
ingeras intoarcem inzecit pupicii!computerlove computerlove computerlove pupici pupici pupici pupici :
bulibuli
Scris: Thursday, November 20, 2008 10:56 AM

fetelor, imi pare rau ca sunteti bolnavioare, ba voi, ba copiii pupici
multa sanatate va dorescpupici
carla
Scris: Thursday, November 20, 2008 10:58 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Ne-am intors acasa de la spital.Multumim de urari.Va pupampupici Innebuneam daca mai stateam in spital:frig,apa rece,copilul mai mult in brate ca pe jos ciment si gresie,mancarepuker ...am tinut regim odata cu Bogdanel.Bine ca s-a facut bine,ca a luat saracutul injectii,perfuzie...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.