Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| bulibuli? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|
ce s-a intamplat?? la mine e de bine fetelor, stati linistite, numai ca m-am incurcat in taste asa sunt de zapacita pacat ca am nuai doua maini, ca eu as scrie cu 5 odata... uite, mesajul meu original, l-am recuperat:
"paaai mai multe in lant: a nascut o prietena - un baietel grasun de 4 kg, am scapat de stres, niste planuri se rezolva bine chiar daca am muncit enorm pt asta, la serviciu am trecut cu bine de niste controale... si desi nu speram ca vom mai putea sa mergem la munte... mergem la munte in weekend asta da veste buna!!!" |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| bulibuli wrote:vaaai Petro, cata suparare la astia mici ai vostri, dragii de ei: uite un pupic pentru Darius sa treaca buba
buba n-a fost mare. Ciuda a fost insa imensa |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Am inteles si eu intr-un sfarsit, Bulibuli. Hai sa fie cu noroc la munte. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bulibuli wrote:eu.. am scapat in sfarsit de stressss, plus : o veste buna, si inca una si inca una = va pup pe toate si va imbratisez
Eu am inteles ca esti graviduta mi-a batut putin inimioara
Distractie placuta la munte! si multe felicitari proaspetei mamicute si pupici bebelului
|
|
| petro wrote:bulibuli? Darius al meu a aflat ca Lucky (patrupedul familiei) musca . Asta e. S-a iscat un scandal imens in casa. Taica-meu ca-i da drumul in lumea larga (catelului). Maica-mea ca a mai avut cainele tentative sa-l muste: pai daca toata ziua il loveste copilul peste cap la un moment dat mai cedeaza si amaratul ala. Sotul ca atat cainele cat si copilul sunt de vina. Eh! viata amara. Catelul a primit doua scatoalce peste fund si sta suparat pe canapea in sufragerie, copilul a fost culcat fortat (daca e intuneric e de nani). Iar acum e liniste si pace. Va doresc o seara frumoasa in continuare, doamnelor!
Un pupic dulce sa treaca buba |
|
|
aaa.. nu... daca eram postam intai la aspirante oricum, nu e o perioada favorabila pentru mine acum pentru sarcina, dar daca as ramane cred ca tot m-as bucura, fericirea ar depasi temerile |
|
| bulibuli wrote:aaa.. nu... daca eram postam intai la aspirante oricum, nu e o perioada favorabila pentru mine acum pentru sarcina, dar daca as ramane cred ca tot m-as bucura, fericirea ar depasi temerile
Sti ca m-am uitat sa vad la clubul aspirantelor? :018: :018: :018: Iti doresc implinirea dorintei!!! |
|
| petro wrote:buba n-a fost mare. Ciuda a fost insa imensa
imi aminteste de nepotul meu, cand a descoperit ca Nokia zgarie |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Eu astazi stau acasa. Vine un nene sa ne schimbe usa si fereastra de la bucatarie. Ma cam doare gatul. Sotului i-a trecut varsatul de vant dar vad 3 bubite pline de lichid pe fii-mea.
Heeeeei ruppppp. O iau de la capat. Bine ca am facut cand am fost mica ca nu stiu ce faceam daca ma umpleam si eu.
Fetelor va pupic si va doresc numai bine. |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| mamici si pitici, sanatate tuturor si o stare de spirit suuuuuuper!
eu racita cobza, fac tratament de giardia (n-am facut cind eram copil si fac acum...) vasi la fel, andreea....in primul rind. astept sa vad efectele. totusi....daca nu e paranoia in capul meu, parca-parca andreea nu mai are cearcanele atit de pronuntate. intr-un cuvint......eu sunt un cap plin de griji si multi, multi virusi. abia astept week-end-ul sa fiu linga iubitica mea mai mult timp. |
|
| Roxanel wrote:Eu astazi stau acasa. Vine un nene sa ne schimbe usa si fereastra de la bucatarie. Ma cam doare gatul. Sotului i-a trecut varsatul de vant dar vad 3 bubite pline de lichid pe fii-mea. Heeeeei ruppppp. O iau de la capat. Bine ca am facut cand am fost mica ca nu stiu ce faceam daca ma umpleam si eu. Fetelor va pupic si va doresc numai bine.
Multa sanatate la toata familia! Trebuie sa trecem si prin boli.Multa putere!
danamaria wrote:mamici si pitici, sanatate tuturor si o stare de spirit suuuuuuper! eu racita cobza, fac tratament de giardia (n-am facut cind eram copil si fac acum...) vasi la fel, andreea....in primul rind. astept sa vad efectele. totusi....daca nu e paranoia in capul meu, parca-parca andreea nu mai are cearcanele atit de pronuntate. intr-un cuvint......eu sunt un cap plin de griji si multi, multi virusi. abia astept week-end-ul sa fiu linga iubitica mea mai mult timp.
Multa sanatate va dorim! Ma bucur ca au disparut cearcanele Pup dulce pe scumpa de Andreea. |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| ingeras intoarcem inzecit pupicii! : |
|
| fetelor, imi pare rau ca sunteti bolnavioare, ba voi, ba copiii multa sanatate va doresc |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ne-am intors acasa de la spital.Multumim de urari.Va pupam Innebuneam daca mai stateam in spital:frig,apa rece,copilul mai mult in brate ca pe jos ciment si gresie,mancare ...am tinut regim odata cu Bogdanel.Bine ca s-a facut bine,ca a luat saracutul injectii,perfuzie... |
|
|