|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Cine vine sa ma ajute la facut prajitura? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| Cristy, sper ca problema ta sa-si gaseasca rezolvarea optima. kali, multa sanatate tie si micutei. dorim vesti bune |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Va pup si chiar mi-ar face bine o imbratisare acum |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/19/2008 Mesaje: 536
| Si noi suntem racite eu mai tare,elidut mai putin,dar trecem noi si peste asta. va pup pe toate si va urez un sfarsit de saptamana cat mai placut |

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Cristy, u know
Oana, aveti grija |

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Kiki wrote:Mada,  Vii la o cafea? Mmmmmmm, poate imi fac curaj vreodata si iti fac surpriza Kali, Alexia, Elidaelena, multa sanatate va doresc Raly, la mine e gata....te intereseaza?
Cristy e greu cand e greu, dar cand se insenineaza e atat de bine....imbratisati de la mine
Starea mea e de (de aseara, fiecare e cu masina lui ) |

| mada si eu sunt daca tu esti asa fetelor bolnavioare si piticilor bolnavi, sanatate maxima. un pupic fierbinte sa treaca raceala
eu sunt sfirsita, abia m-am intors din "plimbari":Braila -Faurei-Rm. Sarat - Braila.stau pina la 19,00 acasa dupa care iar plec. uffff! |

|
Hugs, plimbareato! |
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| sousourel, felicitari! Kali, Elidaelena , multa sanatate Cristy  Raly, Danamaria si tuturor |

| Fetelor va multumesc... din pacate nici o schimbare la mine... Ma simt ca intr-un tunel
Felicitari plimbaretelor ...cand o plimbare si in Israel ? |

| Teo,
Cristy,chiar daca suna invechit, tunelul ala are un capat....cu lumina, crede-ma. pina la liman noi te imbratisam si.....nu se stie niciodata cind facem o plimbare si in Israel. draga katy, daca stau imi sta norocul, asa ca .....alerg....si sper si el dupa mine! |
|

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Sousourel, felicitari pentru masina!
Cristy, de la noi, poate, poate.... Imi doresc sa stau cu tine toat noaptea pe terasa la cafea... Si daca ar fi fost si Shirel cu noi ar fi fost....
Danamaria, sa prinzi norocul!
Eu: ametita la propriu... asa imi tebuie daca imi face cadou sotul un tort in forma de inima... plus vreo 3-4 pahare de vin... |
|

|
Buna dimineata! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Cristy,mami hai ca tot raul este spre bine.Un pupic si o imbratisare calda de incurajare!
Criss ce fericita trebuie sa fii!Si ai rezistat bine la 3-4 pahare ,eu dupa doua eram deja beata cobza si vorbeam aiurea si fara perdea! La multi ani alaturi de cei iubiti! |
|

| Va pup si va trimit o imbratirase la toate .
Dana stiu ca tunelul are capat cu lumina! intre timp orbecai prin intuneric debusolata si nesigura ... insa sunt optimista... asa cum a zis Shirel tot raul spre bine .... eu mai adaog ... indifirent cum s-ar termina episodul asta la sfarsit voi :018:
Va astept oricand la mine pe terasa
Criss inca odata la multi ani |
|
|