|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Avem oaspeti importanti Nasii lui Andrei vin astazi pe la noi, nu ne-am mai vazut de exact 1 an, ei s-au mutat in Bucuresti. Ce dor ne era de ei |
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Distractie placuta, Lacri. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Lacramioara, petrecere frumoasa! |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Buna Ziua dragelor! In sfarsit reusesc sa scriu cateva cuvintele. Nu am avut net de la inceputul acestei luni, asa imi motivez absenta de pe forum Sunt foarte fericita pentru ca ne-am mutat de cateva zile in noua casuta. E superba, spatioasa si linistita. Mi-e tare draga! Abia astept sa termin de despachetat toate lucrusoarele si sa le pun pe fiecare in patratica sa. Alex s-a acomodat destul de repede, dar totusi ne-a intrebat unde am dus cealalta casa Incerc sa recuperez ceea ce ati postat. Felicitari celor doua mamici care au nascut, Criss  si Miru Sa aveti parte de puiuti sanatosi, somnorosi, mancaciosi. Tuturor va doresc o saptamana usoara, plina de sperante si realizari |
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Laura, bine ai revenit. Felicitari pentru casuta. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mariuta, petrecere frumoasa Laura, bine-ai revenit! |
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Distractie placuta mariuta! Felicitari Laura! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Laura, felicitari pentru noua casuta! |

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Multumim dragelor!
Bine ai revenit Laura! Acum imi explic absenta ta. Sa stapaniti sanatosi noua casuta |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| M-am mutat inapoi in Romania! M-ati intrebat ce s-a intamplat, de ce imi e frica! Nu s-a intamplat nimic , in sensul ca nu am fost obligata sa ma intorc in tara. Dupa mai multe luni de gandire si razgandire am decis sa incerc sa fac pasul asta. Vreau sa incerc din nou sa ma acomodez la viata din Romania, desi imi va fi greu dupa 7 ani de stat in Belgia. daca aveti sfaturi in acest sens, sunt binevenite. De asemenea, daca mai sunt fete care s-au intors in Romania, va ascult cu drag experienta. Da speram ca totul o sa fie bine! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Laura, felicitari! |
|

Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Felicitari Laura
Rosenfeld Claudia-acomodare cat mai usoara |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Laura, multumesc frumos! Felicitari pentru casuta!
Claudia, bine ai revenit in tara, sa va fie bine! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Adevarata fericire este alaturi de copilasi!Oricate incercari am,merita sa lupt.Va iubesc pe toate si va multumesc ca-mi santeti aproape si pentru ca va ganditi la noi. Va doresc tuturor tot binele din lume! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Inger,sper ca sunt toate bine
Laura,felicitari pentru casuta
Claudia,tu ar trebui sa ne povestesti noua daca si in cat timp reusesti sa te acomodezi,banuiesc ca repede,e totusi tara si familia ta chiar daca nivelul de trai e altul. pupici si acomodare usoara
de la povestea cu incendiul si pana aseara am avut o stare...neagra rau,nu am vrut sa zic nimic pana acum,dar pur si simplu am intrat intr-o amorteala si apoi intr-un fel de treaca azi,vi-e maine...nu pot sa descriu,ma simt asa singura si izolata uneori,al meu a avut si mult de lucru,pleca la 5 dimineata,ajungea seara la 9-10,abia daca apucam sa stam jumate de ora,cat manca,apoi,rupt de oboseala pleca la somn...in fine,simt ca incep sa-mi revin,am chef de viata din nou.
va doresc o saptamana buna tuturor,va pup pe toate cu drag! |
|
|