|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Prima zi a trecut cu bine, a dormit cu o ora mai mult decat de obicei...sau devin eu paranoia Nici o alta stare care sa ma alerteze nu a avut, a mancat bine, s-a jucat, a avut reactii normale. Multumim pentru griji |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Katy, sa dea Dumnezeu sa fie bine! Au si ei ingerasul lor... Tu, mami, cum rezisti? |

| cute_baby_of_mine wrote:Katy, sa dea Dumnezeu sa fie bine! Au si ei ingerasul lor... Tu, mami, cum rezisti?
Munca si conquiztador pana la 3-4 dimineata si sunt fresh ca o portocala |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| katy_lumika wrote:Prima zi a trecut cu bine, a dormit cu o ora mai mult decat de obicei...sau devin eu paranoia Nici o alta stare care sa ma alerteze nu a avut, a mancat bine, s-a jucat, a avut reactii normale. Multumim pentru griji
Katy,te cred ce soc ai avut ,bine ca totul sa terminat cu bine. Vrei un sfat de la cineva care te iubeste si-ti dorestwe numai binele:Mami trebuie sa te linistesti,esti foarte agitata si nu-ti gasesti locul,starea ta este preluata de cei din jurul tau adica de copii.Le transmiti si fetelor durerea pe care o porti si nu este bine,in momentul acesta trebuie sa dai dovada de multa putere si siguranta.Fetele tale au nevoie de o mama vesela cum era odata. Sa de-a D-zeu sa gresesc ceea ce simpt ca se intampla cu tine.
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| Stare de spirit: mi-e frica!!! Saptamana viitoare ma mut in Romania... Uf, sper sa nu-mi fie prea greu sa ma acomodez din nou in tara... |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Katy imi pare rau pentru Maya ,sper sa fie bine in continuare.Va pupam cu drag si aveti grija de voi.
Sami multa sanatate , o sa fie bine Claudia acomodare usoara in tara. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| rosenfeld_claudia wrote:Stare de spirit: mi-e frica!!!  Saptamana viitoare ma mut in Romania... Uf, sper sa nu-mi fie prea greu sa ma acomodez din nou in tara...
Acomodare usoara! Dar ce sa intamplat?
katy,bine ca sa terminat cu bine Incearca sa te odihnesti |
|

| Si noi va imbratisam, frumoaselor!
Inger7, multumim! Claudia, sus capul, totul va fi bine! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| katy, bine ca e ok Mayut, am citit si eu ce soc ai avut mai lasa conquizdatorul ca ai strans deja un sac de galbeni cred, mai bine dormi.. off, ai mai multa grija de tine mami |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Of,Katy saraca Mayut!Cum se simte acum?Sper ca sunteti bine amandoua! Dana,Sami multa sanatate! Carla bine ai revenit acasa! Claudia,ce s-a intamplat?
Pupici la toata lumea! |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| rosenfeld_claudia wrote:Stare de spirit: mi-e frica!!!  Saptamana viitoare ma mut in Romania... Uf, sper sa nu-mi fie prea greu sa ma acomodez din nou in tara... Ce s-a intamplat?Suntem aici,nu-ti fie frica |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| mai oameni buni, trebuie sa facem ceva sa auzim numai de bine.eu una ma gindesc serios (din nou) sa ma razboiesc nitel cu necazurile si problemele care ma tot "ataca". haideti sa declaram razboi necazurilor si grijilor si poate vor "bate in retragere". zau asa! vreau sa fim fericite cu toatele! viata e frumoasa. ce-i drept mai vine cite o boala si ne izbeste, mai apar cite unele lipsuri si ni se "posteaza" chiar in mutrisoara, mai este cite unul care ne calca pe bataturi (si dor bataturile astea ce-i drept), dar si ce daca? daca ar fi doar soare si frumos, ne-am mai bucura primavara si vara de caldura? vedeti? va imbratisam pe toate, va pupam cu drag pe toate si va spunem: fruntea sus, pieptul in afara si in pas vioi, mai departe. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Katy ce spaima, pup zbenguita sa-i treaca durerea , please un beep pt. nr. nou, nu l-am memorat in agenda Claudia numai bine si acomodare usoara Dana iti trimit un pupic optimist
Eu imi mentin starea de spirit de la inceputul saptamanii, adica jubilez , nu ma intrebati ce si cum, dar ma simt extraordinar, ca tot imi spunea lumea in ultima vreme "mai zambeste si tu!!"
Si cum se apropie Craciunul ... noi nu facem o actiune Mos Craciun?
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| bravo mariuta draga, asa imi place si asa sa te aud mereu. chiar e salutara ideea ta cu mos craciun! cel putin pe mine ma incinta.doar au fost asa cumintei piticii nostri incit mosul trebuie sa apara. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Noi il sarbatorim azi pe tati in familie, iar maine, mare petrecere mare pentru tati si Tudor. Peste 30 de invitati, nebunie maaaaaare! Va urez o zi frumoasa si un week-end pe masura! |
|
|