|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Adriana bravo fiindca nu mai fumezi de 3 zile,dar ai mare grija ca asta duce la ingrasare.Vei vrea sa maninci in locul tigarii,si cura de slabire si lasatul de fumat nu prea merg impreunadoar daca le inlocuiesti cu foarte mult sport. Pur si simplu nu vreau sa aud ca ai devenit foarte nervoasa si fara rabdare si nu stii care este motivul,ti-o spun din experienta. Succes!
MIhaela,mami i-a aduti aminte cum ai fost si tu la virsta lui Dia nu viseai cai verzi pe pereti ,ca eu una asa visam
Sami ,concediu placut in Romania si ma bucur ca ati ajuns cu bine.
Sa aveti cu toate o saptamina minunata!
Eu astept sa ma duc la doctor sa vad ce face lenesul din burtica!In rest totul este bine,Eden a avut musafirii aseara si si-a facut de cap! iar eu sunt asta care am ramas cu oboseala! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| shirel, incearca sa te odihnesti un pic, caci in curind va trebui sa fii fresh
Adriana, felicitari, ai facut una din cele mai importante alegeri din viata ta si ti-o spune o fumatoare.
miha
Elena, ce pot sa-ti zic? toate trec, cel putin cu asta ma incurajez eu. si eu am o stare de spirit oribila, de cosmar, ma bintuie niste chestii de simt ca innebunesc. e cumplit. dar.... daca n-am innebunit, probabil vor trece. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Bravo Adriana, mult succes cu lasatul de tigari.. eu nu reusesc |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Fetelor, alaptatul nu stiu daca il intrerup, dar trebuie neaparat sa fac ceva cu vreo 7 kg, pentru ca ma simt aiurea...
Aveti vreun sfat? Daca renunt la paine,dulciuri(desi nu prea mananc), nu mai mananc dupa ora 20 e mai ok? Si eventual sa fac si niste exercitii fizice...
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Sami, iti doresc un concediu cat mai placut!!! Adriana, felicitari pentru lasatul de fumat! M-am lasat cand mi-a iesit testul pozitiv si dupa ce s-a dus sarcina mea, m-am reapucat! Desi sunt o fire destul de tare in multe situatii, uite ca la treaba cu fumatul nu sunt destul de ambitioasa! Felicitari inca o data!!! Danamaria, Elena, un dulce, dulce, sa mai treaca starea de care vorbiti!
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Salutari de la mine pentru toata lumea , ati scris foarte mult....aseara am facut putin citire azi incerc sa fac si scriere dar in functie de baroana mea care a devenit mai activa. Celor bolnavi va doresc multa sanatate , celor cu o stare de spirit mai putin "roz" va doresc sa iasa soarele si pe strada voastra cit mai repede , celor cu o stare de spirit buna va doresc sa o tineti tot asa iar celor care plecati sau ati plecat deja in concediu va doresc multa relaxare si distractie . Noi suntem bine , a fost frumoasa iesirea noastra , Cezara sa simtit in elementul ei , rasfatata , a vazut si o gramada de lucruri noi pentru ea , a fost super , pacat ca sa terminat.... Tuturor va doresc o zi cit mai frumoasa.:023: :023: :023: |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Alexandra, e un inceput! Vezi ce se intampla daca tii acst tip de "regim". Daca nu e suficient, te mai gandesti pe parcurs! S.Elena, iti trimitem o raza de soare de la noi sa te lumineze! Adriana, bravo tie!!!!!
Mie mi s-a stricat mandrete de monitor si acum stau pe laptop. Tare urat... De la 21" la 11" e ceva diferenta. Oricum, faza cea mai tare e ca ma uit in monitor la laptop si tastez la tastatura de la calculatorul mare! Blonda!:018: |

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
|
Alexandra incearca sa faci exercitii fizice, si incearca sa maninci cit mai ordonat si nu intre mese.In plus in fiecare seara pune bebelusul in carucior si la plimbare. Eu ma plimbam enorm cite vreo doua ore si faceam conditii fizica dar pe mine ma slabit mult alaptatul,ma uscasem ajunsesem la 53 de kg rapid. Stiu ca aveam pe undeva meniu ptr.femeia care alapteaza ,te anunt mai tarziu. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| cute_baby_of_mine wrote: Mie mi s-a stricat mandrete de monitor si acum stau pe laptop. Tare urat... De la 21" la 11" e ceva diferenta. Oricum, faza cea mai tare e ca ma uit in monitor la laptop si tastez la tastatura de la calculatorul mare! Blonda!:018:
Cute, esti tare simpatica! Eu la munca am un laptop care a ramas fara ecran si adaptat la el un ecran mare de computer. Deci la mine e invers. Tastez pe laptop, dar ma uit intr-un ecran mai mare. Seful intre timp a cumparat un laptop serios si chiar ma intreba cand am de gand sa lucrez pe ala. Problema e ca eu m-am obisnuit cu asta asa special cum e el. Dyaaaaaa, bine ai revenit! Mi se facuse deja dor de tine! Va doresc tuturor o saptamana cat mai frumoasa si o stare de spirit de zile mari!!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/13/2007 Mesaje: 123
| DANAMARIA,ELENAsa va reveniti cat mai repede din starea proasta care va incearca.multi pupici de la mine ca sa va treaca mai repede! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Cute super faza faceam si eu din astea dar cu mouse-ul |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Adriana,iti tin pumnii,de maine ma las si eu de fumat! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| cute_baby_of_mine wrote:Mihaela, nu te obliga nimeni sa stai si cu alt bebe daca tu nu vrei. Banuiesc ca e o problema de bani... Of! Eh, nu e chiar problema de bani ci de capul meu prost , nimeni nu tine bebe cu 3$ pe ora , decat eu In sfarsit, daca mama vrea binele copilului sa stea casa cum stau si gata. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| cute_baby_of_mine wrote:Alexandra, e un inceput! Vezi ce se intampla daca tii acst tip de "regim". Daca nu e suficient, te mai gandesti pe parcurs! S.Elena, iti trimitem o raza de soare de la noi sa te lumineze! Adriana, bravo tie!!!!!
Mie mi s-a stricat mandrete de monitor si acum stau pe laptop. Tare urat... De la 21" la 11" e ceva diferenta. Oricum, faza cea mai tare e ca ma uit in monitor la laptop si tastez la tastatura de la calculatorul mare! Blonda!:018:
asta nu-i nimic, eu cand sunt ambele deschise incerc sa dau copy - paste de pe unul pe altul |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sper ca sunteti toate bine sau spre bine. Ati scris, nu gluma ! O sa am treaba saptamana viitoare - la recuperat !
Leuto, astept vesti bune. Va dori sanatate maxima tuturor ! Mariuta , vacanta placuta va orim ! Si drum intins ! Shirel , nastere usoara ! Abia astept vestile ! Lenus, sunt convinsa ca vei arata absolut superb in negru ! Si cu garderoba de toamna , :018: Vii la noi la shopping >? :023: Alexandra , draga mea , Voinikul e principalul ! stiu ca si eu luasem in greutate de la 6 luni. o fi vre-un prag , ceva ? Eu zic sa renunti la tot ce tine de fainoase , fructe si legume proaspete non stop, apa plata 2 l , si plimbari afara in parc ! Plus cate un gratar de cane alba zilnik ! Spor la pierdut extra kilogramele ! T-miha , ai tu grija de puiutzii tai ! Ca acusica vine si adolescenta si o sa faci slalom printe cerintele lor ! Adriana , spor la renuntat la tigari ! Oanalaurisa , trista faza cu matusa ! ii dorim sanatate multa ! Dya , Liz , Cristy - si tuturor - o zi frumoasa sa aveti !
Noi suntem - in priza ! De dimineata serviciu , apoi plimbari , ca sora mea e tot la noi si as vrea sa viziteze cat mai mult posibil ! Maria e absolut in culmea fericirii cu ea ! Chiar acum danseaza Mika - si boxele sunt la maxim ! Copii astia ! In rest - casa , mancare , spalat , curatenie. Joi plecam la Londra pentru week end ! Cred ca duminica seara voi fi absolut extenuata ! De o luna de zile sunt numai si numai in priza ! Afara e Deci eu : :steag: |
|
|