Stare de spirit - 32
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Monday, August 11, 2008 10:55 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Adriana bravo fiindca nu mai fumezi de 3 zile,dar ai mare grija ca asta duce la ingrasare.Vei vrea sa maninci in locul tigarii,si cura de slabire si lasatul de fumat nu prea merg impreunadoar daca le inlocuiesti cu foarte mult sport.
Pur si simplu nu vreau sa aud ca ai devenit foarte nervoasa si fara rabdare si nu stii
care este motivul,ti-o spun din experienta.
Succes!

MIhaela,mami i-a aduti aminte cum ai fost si tu la virsta lui Dia nu viseai cai verzi pe pereti ,ca eu una asa visamhohot hohot

Sami ,concediu placut in Romania si ma bucur ca ati ajuns cu bine.computerlove computerlove

Sa aveti cu toate o saptamina minunata!

Eu astept sa ma duc la doctor sa vad ce face
lenesul din burtica!In rest totul este bine,Eden a avut musafirii aseara si si-a facut de cap!ras iar eu sunt asta care am ramas cu oboseala!
danamaria
Scris: Monday, August 11, 2008 12:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
shirel, incearca sa te odihnesti un pic, caci in curind va trebui sa fii fresh pupici

Adriana, felicitari, ai facut una din cele mai importante alegeri din viata ta si ti-o spune o fumatoare.pupici

miha pupici

Elena, ce pot sa-ti zic? toate trec, cel putin cu asta ma incurajez eu.
si eu am o stare de spirit oribila, de cosmar, ma bintuie niste chestii de simt ca innebunesc. e cumplit. dar.... daca n-am innebunit, probabil vor trece.pupici
Cristy
Scris: Monday, August 11, 2008 12:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
newclap newclap Bravo Adriana, mult succes cu lasatul de tigari.. eu nu reusesc sorry sorry1
AlexandraL
Scris: Monday, August 11, 2008 12:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Fetelor, alaptatul nu stiu daca il intrerup, dar trebuie neaparat sa fac ceva cu vreo 7 kg, pentru ca ma simt aiurea...

Aveti vreun sfat? Daca renunt la paine,dulciuri(desi nu prea mananc), nu mai mananc dupa ora 20 e mai ok? Si eventual sa fac si niste exercitii fizice...

cry uff cry uff cry uff
Anelise
Scris: Monday, August 11, 2008 1:10 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Sami, iti doresc un concediu cat mai placut!!! pupici pupici
Adriana, felicitari pentru lasatul de fumat! firstprize newclap M-am lasat cand mi-a iesit testul pozitiv si dupa ce s-a dus sarcina mea, m-am reapucat! Desi sunt o fire destul de tare in multe situatii, uite ca la treaba cu fumatul nu sunt destul de ambitioasa! uff Felicitari inca o data!!! pupici pupici angel
Danamaria, Elena, un computerlove dulce, dulce, sa mai treaca starea de care vorbiti! pupici pupici pupici

dya
Scris: Monday, August 11, 2008 1:14 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Salutari de la mine pentru toata lumeapupici pupici pupici computerlove computerlove computerlove , ati scris foarte mult....aseara am facut putin citire azi incerc sa fac si scriere dar in functie de baroana mea care a devenit mai activa.sic ras
Celor bolnavi va doresc multa sanatateangel pupici , celor cu o stare de spirit mai putin "roz" va doresc sa iasa soarele si pe strada voastra cit mai repedesunny pupici , celor cu o stare de spirit buna va doresc sa o tineti tot asafloare2pupici iar celor care plecati sau ati plecat deja in concediu va doresc multa relaxare si distractieadvocat .majoreta coeur
Noi suntem bine , a fost frumoasa iesirea noastra , Cezara sa simtit in elementul ei , rasfatata , a vazut si o gramada de lucruri noi pentru ea , a fost super majoreta majoreta majoreta , pacat ca sa terminat....sorry1
Tuturor va doresc o zi cit mai frumoasa.:023: :023: :023:
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, August 11, 2008 2:22 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Alexandra, e un inceput! Vezi ce se intampla daca tii acst tip de "regim". Daca nu e suficient, te mai gandesti pe parcurs!
S.Elena, iti trimitem o raza de soare de la noi sa te lumineze!
Adriana, bravo tie!!!!!

Mie mi s-a stricat mandrete de monitor si acum stau pe laptop. Tare urat... De la 21" la 11" e ceva diferenta. Oricum, faza cea mai tare e ca ma uit in monitor la laptop si tastez la tastatura de la calculatorul mare! Blonda!:018:
shirel
Scris: Monday, August 11, 2008 2:31 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
alexandra_lazar wrote:
Fetelor, alaptatul nu stiu daca il intrerup, dar trebuie neaparat sa fac ceva cu vreo 7 kg, pentru ca ma simt aiurea...

Aveti vreun sfat? Daca renunt la paine,dulciuri(desi nu prea mananc), nu mai mananc dupa ora 20 e mai ok? Si eventual sa fac si niste exercitii fizice...

cry uff cry uff cry uff

Alexandra
incearca sa faci exercitii fizice,
si incearca sa maninci cit mai ordonat si nu
intre mese.In plus in fiecare seara pune bebelusul in carucior si la plimbare.
Eu ma plimbam enorm cite vreo doua ore si faceam conditii fizica dar pe mine ma slabit
mult alaptatul,ma uscasem ajunsesem la 53 de kg rapid.
Stiu ca aveam pe undeva meniu ptr.femeia care alapteaza ,te anunt mai tarziu.
Anelise
Scris: Monday, August 11, 2008 2:46 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
cute_baby_of_mine wrote:

Mie mi s-a stricat mandrete de monitor si acum stau pe laptop. Tare urat... De la 21" la 11" e ceva diferenta. Oricum, faza cea mai tare e ca ma uit in monitor la laptop si tastez la tastatura de la calculatorul mare! Blonda!:018:

Cute, esti tare simpatica! hohot Eu la munca am un laptop care a ramas fara ecran si adaptat la el un ecran mare de computer. Deci la mine e invers. Tastez pe laptop, dar ma uit intr-un ecran mai mare. Seful intre timp a cumparat un laptop serios si chiar ma intreba cand am de gand sa lucrez pe ala. Problema e ca eu m-am obisnuit cu asta asa special cum e el. ras
Dyaaaaaa, bine ai revenit! Mi se facuse deja dor de tine! pupici pupici computerlove
Va doresc tuturor o saptamana cat mai frumoasa si o stare de spirit de zile mari!!! grup coeur coeur coeur
ciocolatacupiper
Scris: Monday, August 11, 2008 3:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/13/2007
DANAMARIA,ELENAsa va reveniti cat mai repede din starea proasta care va incearca.multi pupici de la mine ca sa va treaca mai repede!pupici pupici pupici pupici pupici iloveyou
Cristy
Scris: Monday, August 11, 2008 3:33 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Cute hohot super faza hohot faceam si eu din astea dar cu mouse-ul sic
oanalaurisa
Scris: Monday, August 11, 2008 3:44 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Adriana,iti tin pumnii,de maine ma las si eu de fumat!pupici computerlove firstprize
t-mihaela
Scris: Monday, August 11, 2008 4:36 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
cute_baby_of_mine wrote:
Mihaela, nu te obliga nimeni sa stai si cu alt bebe daca tu nu vrei. Banuiesc ca e o problema de bani... Of!
Eh, nu e chiar problema de bani ci de capul meu prost , nimeni nu tine bebe cu 3$ pe ora , decat eu hohot In sfarsit, daca mama vrea binele copilului sa stea casa cum stau si gata.angry
bulibuli
Scris: Monday, August 11, 2008 7:06 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
cute_baby_of_mine wrote:
Alexandra, e un inceput! Vezi ce se intampla daca tii acst tip de "regim". Daca nu e suficient, te mai gandesti pe parcurs!
S.Elena, iti trimitem o raza de soare de la noi sa te lumineze!
Adriana, bravo tie!!!!!

asta nu-i nimic, eu cand sunt ambele deschise incerc sa dau copy - paste de pe unul pe altul sic
Maria & Mario
Scris: Monday, August 11, 2008 8:06 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Sper ca sunteti toate bine sau spre bine. Ati scris, nu gluma ! O sa am treaba saptamana viitoare - la recuperat !

Leuto, astept vesti bune. computerlove Va dori sanatate maxima tuturor !
Mariuta , vacanta placuta va orim ! Si drum intins ! computerlove
Shirel , nastere usoara ! hearts Abia astept vestile !
Lenus, sunt convinsa ca vei arata absolut superb in negru ! Si cu garderoba de toamna , :018: computerlove Vii la noi la shopping >? :023:
Alexandra , draga mea , Voinikul e principalul ! stiu ca si eu luasem in greutate de la 6 luni. o fi vre-un prag , ceva ? Eu zic sa renunti la tot ce tine de fainoase , fructe si legume proaspete non stop, apa plata 2 l , si plimbari afara in parc ! Plus cate un gratar de cane alba zilnik ! Spor la pierdut extra kilogramele ! computerlove
T-miha , ai tu grija de puiutzii tai ! Ca acusica vine si adolescenta si o sa faci slalom printe cerintele lor ! computerlove
Adriana , spor la renuntat la tigari ! majoreta
Oanalaurisa , trista faza cu matusa ! ii dorim sanatate multa !

Dya , Liz , Cristy - si tuturor - o zi frumoasa sa aveti !

Noi suntem - in priza ! De dimineata serviciu , apoi plimbari , ca sora mea e tot la noi si as vrea sa viziteze cat mai mult posibil ! Maria e absolut in culmea fericirii cu ea ! Chiar acum danseaza Mika - si boxele sunt la maxim ! sorry1 Copii astia ! In rest - casa , mancare , spalat , curatenie. Joi plecam la Londra pentru week end ! Cred ca duminica seara voi fi absolut extenuata ! De o luna de zile sunt numai si numai in priza ! furisat rufe spalvase spala Afara e ploua Deci eu : :steag:
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.