|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/13/2007 Mesaje: 123
| LEUT,NO-SPA si multa odihna in pat ca sa se potoleasca sangerarea.nu te speria ,dar mai bine sa previi ceva decat sa-ti para rau.deci ODIHNA PLACUTA! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Leut, odihneste-te si iti doresc o sarcina fara probleme! Cute, sunt convinsa ca vei gasi ceva pe gustul tau pana la urma! Mariuta, distractie placuta si zile minunate! Dana, o noapte placuta si tie! Eu abia acum ma pregatesc de E cam tarziu, dar avand in vedere ca maine e duminica si avem musafiri, probabil se va prelungi seara... O noapte cat mai linistita va doresc si eu! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Multumesc pentru incurajari, fetelor. Maine, am program de pat. Iuli o sa faca tot asa incat o sa ma odihnesc. De-abia astept sa ajung la doctor sa-mi imprastie toate nelinistile... O seara placuta! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Leut, ai grija de tine
Eu...plutesc, incet incet vad iar roz, dpdv al sentimentelor urc pe niste scari destul de solide, fetele mi-s sanatoase, eu la fel, gandurile pentru ceva afaceri incep sa devina realitate...sper sa nu ma pierd cu capul de atata roz.
E meci in seara asta????
|
|

| Cica pe gspTV! Eu nu prind, ca altfel nu aveam loc la TV. Pup! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Sami drum bun
Alina multi ani fericiti lui Alin
Mariuta concediu placut
Eu prin casa, am avut pe cineva in vizita iar acum bantui pe net |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu va multumesc pentru incurajari, dar am renuntat. Merge si negru, ca doar n-o fi bai! Si de banii pe care i-as fi dat pe rochie + pantofi imi reinnoiesc intreaga garderoba de toamna. Asa ca am stat si am calculat si... l-am facut pe Ovidiu fericit!:018: |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| leut ai grija, odihneste-te! Lenus, sincer nu stiu daca ai fi gasit ceva prin Iasi, in ultima vreme e chiar sarac la capitolul acesta, nu mai gasesti nimic cu bun gust. Tu esti o frumoasa si arati bine in orice katy mult succes in tot ce ti-ai propus!
Multumim pr urari fetelor!  Bagajele sunt facute, totul pregatit, mai asteptam ora de plecare, pana atunci mai bantuim pe net. O duminica placuta!:023: |
|

| Buna dimineata, fetele mele dragi! Eu sunt foarte adormita si incerc sa-mi beau cafeluta. Va doresc o duminica frumoasa si linistita! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mariuta, ! Leut, muuulta odihna! Asteptam vesti bune de la voi! |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Fetelor va pup cu drag , o sa-mi fie dor de voi. Ne "vedem" pe 18 august. Va doresc sanatate si numai bine! :023: :023: :023: |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Concediu placut, Mariuta! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Mariuta,sa ai parte de zile frumoase
Cristy,abia astept sa vad colierul,daca nu il pui pe site,vreau o pozica pe privat
noi am ajuns cu bine in tara,copilasii au fost cuminti pe masina,acum sunt pe-afara cu buni,eu fac pregatiri sa mergem in felix. va doresc duminica frumoasa:023: |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Sami, ma bucur ca ati ajuns cu bine in tara si va doresc un concediu frumos si plin de zile insorite! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sami, bun venit acasa! |
|
|