|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| SARBATORI FERICITE CU MULTA FERICIRE IN SUFLETE, PACE IN CASE SI IUBIRE IN FAMILIE! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Sunt in culmea fericirii ,o trimit pe Dia in Anglia ...la studii Frate-meu a fost in toamna acasa si mi-a zis ca Dia e tufa la scoala, nu o ajuta nimeni si nu da nici un rezultat asa ca daca vreau sa o ia la el pana termin eu cu emigrarea.Nici nu mi-a trecut prin cap vreodata ca o sa fie o iesire cat de cat accepytabila pt ea, nu m-am gandit niciodata sa o trimit la frate-meu ( da-i doamne sanatate).ei au doi copii exact ca mine, mici , Dia o sa faca putin antrenament de " sora mai mare" si o sa invete si limba |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Miha, ma bucur pentru tine si Dia. Ai un frate minunat daca te poate ajuta cu asa ceva, iar Dianei sigur ii va prinde bine acest lucru. Sincer, mie acest lucru mi se pare ca ti-o aduce mai apropape. Sa te ajute Dumnezeu ca urmatorul pas sa fie mutarea dIanei in casuta ta. |
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Mihaela. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ma bucur pentru voi, Mihaela!
Stare: fericita, coplesita, implinita, alaturi de familia mea frumoasa! Ce mi-as mai putea dori? Craciun fericit! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/21/2007 Mesaje: 58
| CRACIUN FERICIT !! Sa va dea bunul Dumnezeu sanatate , puiuti cuminti , soti iubitori si ce va doriti sa se implineasca ! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Mihaela,ma bucur ca ne aduci vesti bune....Craciun Fericit! Pupam mamica frumoasa si puiutii cei frumosi! Sa stii ca tare-mi place poza asta care ai pus-o de avatar! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Ma bucur foarte mult pentru tine si Diana! Craciun fericit, Miha! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Miha astea sunt niste vesti foarte bune ...vezi ca exista Mos Craciun?! Sarbatori fericite mamicilor. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Buna seara, buna seara! Am reveniiiiiiiiiiiiit dupa o minunata vacanta de Craciun! Voi? Sunteti bine? Sa ne auzim cu bine, maine dimineata! La multi ani pentru maine...de Sf. Stefan!!! |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Miha, asta da o veste minunata pentru tine si Diana!!!!!
Sa va ajute Dumnezeu sa va realizati visul cat mai repede!!!!! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Miha, sunt in dilema putin... Tu cunosti mai bine situatia si pe Diana, dar eu sunt mai pesimista de felul meu... Ma gandesc daca Diana este pregatita sa paraseasca locul natal, scoala, limba romana si sa devine deodata "straina" de toate ? Daca plecarea in Angia va fii un esec, atunci va suferi si mai mult...parerea mea..
Sa dea Domnul sa fie cat mai bine tie si familiei tale |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Cristy, ai mare dreptate, vreau sa-mi dau timp si sa cantaresc bine.Taica-meu nici nu vrea sa auda de plecare mi-a spus din start ca copilul cand pleaca de la el pleaca la mine si atat, nu la X,Y,Z.Sunt in dilema |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Miha, sa-ti dea Dumnezeu gandul cel bun si sa iei hotararea cea mai inteleapta!
Eu nu am somn, bantui pe forum si ma gandesc ce sefi tampiti-ma refer la cei din administratia spitalului- pot sa am, sa se gandeasca ei sa faca inventarul anual al sectiilor intre Craciun si Anul nou! Bine ca nu pe 1 ianuarie! Va pup si va doresc o zi minunata! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miri, multa rabdare si spor la munca iti doresc si iti trimitem un de la noi sa mai indulceasca supararea |
|
|