Stabilitate in cuplu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Margareta Mihai
Scris: Friday, May 15, 2020 11:56 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/15/2020
Buna, am ales Stabilitatea in cuplu pentru lucrarea mea de licenta (facultatea de psihologie) deoarece este un aspect complex care imbina valorile individuale (spiritualul), cu abilitatile si virtutiile fiecaruia (personalitatea), dar si capacitatea de a le pune in practica (vointa). Chestionarul la care va invit sa participati are 3 parti, structurate pe analiza vointei, a partii sufletesti si a valorilor spirituale si poate este si o ocazie de a va da idei cu privire la cati factori pot influenta un cuplu, de a analiza daca aspectele respective se manifesta in cuplul dvs. si daca nu cumva e o oportunitate sa includeti si sa dezvoltati aspectele respective, in mod constient, in cuplul dvs.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf5jbQYk3fN_RZalXKa-JnPLpMDp5UiKLPksOEpsEkc7FbRjw/viewform

Multumesc mult,

Margareta Mihai
IoanaOlo
Scris: Friday, May 15, 2020 12:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
Margareta Mihai wrote:
Buna, am ales Stabilitatea in cuplu pentru lucrarea mea de licenta (facultatea de psihologie) deoarece este un aspect complex care imbina valorile individuale (spiritualul), cu abilitatile si virtutiile fiecaruia (personalitatea), dar si capacitatea de a le pune in practica (vointa). Chestionarul la care va invit sa participat are 3 parti, structurate pe analiza vointei, a partii sufletesti si a valorilor spirituale si poate este si o ocazie de a va da idei cu privire la cati factori pot influenta un cuplu, de a analiza daca aspectele respective se manifesta in cuplul dvs. si daca nu cumva e o oportunitate sa includeti si sa dezvoltati aspectele respective, in mod constient, in cuplul dvs.

https://docs.google.com/forms/d/e/1F...FbRjw/viewform

Multumesc mult,

Margareta Mihai

Buna. As fi vrut sa te ajut, dar nu imi deschide link-ul.
Margareta Mihai
Scris: Friday, May 15, 2020 10:35 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/15/2020
Buna Ioana, am schimbat link-ul. L-am verificat, ar trebui sa mearga. Multumesc mult.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.