Nivel: Senior
Intrat: 6/10/2006 Postari: 6198 Locatia: Peste tot si nicaieri...
| Eu de la un an fac baie cu Elo inpreuna.Ne distram super marfa |
 Nivel: Avansat
Intrat: 11/18/2006 Postari: 3674
| Noi nu folosim spumant de baie, asta daca va referiti la cel care se pune in apa sa faca clabuci, mi se pare o chimicala in plus in apa. Pentru Mihaita folosesc prosusele de la Nivea Baby, crema de baie, mai precis, ca sa nu ii usuce pielea. Cu ulei sau crema de corp nu ii mai dau de la 6 luni, am hotarat cu tati ca e mai bine sa ii lasam pielea sa se hidrateze in mod natural. Baita este responsabilitatea lui tati si pe la 10 luni, cand ne-am mutat in cada mare, s-a gandit tati ca poate ar fi mai comod sa faca baie cu Mihaita ca sa nu se mai cocoseze pe cada. Dar a fost si mai obositor, asa ca a renuntat. Si oricum lui Mihaita nu-i ajunge cada numai pentru el, atat o patruleaza in sus si in jos si pliciuieste si se joca cu dusul... e distractie maxima la baie. |

Nivel: Senior
Intrat: 3/2/2006 Postari: 5605
| Si noi folosim de la inceput de la Corine de Farme suntem fani ,sampon,spuma ,crema de corp,servetele. |

Nivel: RUBIN
Intrat: 3/29/2007 Postari: 22777
| Nu folosesc spumantul de baie .Am folosit insa sapunul lichid de la SebaMed cat Ale era mai mica.Acum folosim cel de la Johnson. Fetita mea a fcut baie atat cu taticul ei , cat si cu mine.Bineinteles ca , inainte de a ne baga cu ea in cada faceam dus , dar nu mi se pare o greseala sa stai in aceeasi cada cu copilul tau.Cum ziceau si alte fete , distractia e mai mare. Acum face baie singura , ii punem jucarii si o lasam sa se joace.Vara prefera sa faca dus ca noi toti. |