Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Aveti idee daca se gaseste la noi si sub ce denumire spray cu aptret? Am avut si e foarte comod de folosit mai ales ca nu imbicseste fierul de calcat si mirosea nemaipomenit. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Stirra e Amira, se numeste unul dintre spay-urile cu apret. Intrebarea mea este: poate fi folosit si pe tesaturi colorate? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Se mai foloseste apret? La ce ne ajuta apretul? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Eu ma intrebam la ce foloseste fierul de calcat Am vazut si pe aici spray cu apret, sunt bune la dantele, chestii crosetate |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Stirra e Amira, se numeste unul dintre spay-urile cu apret. Intrebarea mea este: poate fi folosit si pe tesaturi colorate?
Multumesc mult! Eu am folosit ceea ce am avut numai pentru camasile de scoala ale baiatului care au in compozitie 80% bumbac si 20 % lana, sunt de culoare bleo si niciodata nu au ramas patate. Fara acest spray nu s-au calcat niciodata calumea si acum sunt disperata ca nu mai am. Sper sa gasesc cat mai repede. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Eu n-am apretat in viata mea nimic...camasile lui Dan, ale mele, mileurile pe care le am le calc si-atat...nu-mi plac lucrurile scortoase, mi-amintesc ca si maica-mea cand eram mai mici apreta unele lenjerii brodate si nu-mi placea deloc sa dorm pe ele, le mototoleam imediat ...maica-mea parca folosea o solutie cu faina, fiebea nu stiu cata apa in care punea ori faina, ori paste si zeama aia mai groasa o folosea la apretat...nu stiu sigur cum facea, eu oricum am si-acum oroare de lucrurile apretate. Cred ca se gasesc si pe-aici sprayuri din astea, n-am cautat ca nu m-a interesat. |
|

| Pai eu caut spray din asta de inebunesc tocmai pentru ca nu le face scortoase, ajuta foarte bine la calcat si mai miroase si nemaipomenit. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sigur nu vorbesti de apa de calcat ? Se pune in fierul de calcat , scoate toate dungulitzele, ajuta la calcat , nu se electrizeaza materialul , miroase superb, e mai rezistenta tesatura la sifonat , dar nu e apret ! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| mihaela75 wrote:Eu ma intrebam la ce foloseste fierul de calcat
Taaaaaaaaaaaaare! Eu nu am apretat niciodata nimic. Cred ca sunt de vina amintirile din copilarie, cand imi apreta mama tot ce prindea la mana, sa fiu scortoasa la scoala. Uram batistele apretate si lenjeria de pat! |
|

| Starch nu inseamna apret ca asta scria pe acel spray? |
|
|