Sportul si scoala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Friday, May 1, 2015 12:20 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Mesaje: 5536
As mai adauga ceva important, zic eu!
Conteaza foarte mult cum este profesorul care il instruieste pe copil...este bine sa iei in calcul si acest lucru! Trebuie sa fie o persoana cu adevarat pasionata de ceea ce face, capabila sa-i transmita focul sau interior, sa poata aprinda dorinta: " vreau sa fiu si eu ca el"!
shirel
Scris: Saturday, May 2, 2015 10:59 AM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Mesaje: 11813
Kali,am citit si eu acuma dilema in care te afli si stiu exact despre ce vorbesti.Alexia si asta o stim de mult este fix Eden un copil cu potential foarte mare la toate dar care trebuie putin ajutata din spate fara sa-si dea prea mult seama in multe.Eden danseaza hip-hop este super talentata merge mai departe dar un mare rol joaca instructoarea ei si prietenele.Mereu este laudata si incurajata ptr as dea seama cat este de talentata.Prietenele vin sa dansezi cu ea ,fac repetiti ezte tare dorita si asta o face sa aiba incredere in ea si in ceea ce face.Normal ca daca noi observam un talent trebuie sa o incurajam ,sa o sustinem si sa o facem sa vada cu alti ochii succesul ...din placere.Eu pana acuma am reusit sa o mentin ,i plac spectacolele ,i place scena si-i place sa danseze dar oricum talentul ei este la muzica si are o voce frumoasa si la asta vreau sa o ajut sa reuseasca.Ele au mare nevoie de indrumare si sustinere au putina probleme cu sigurantza in ele cu toate ca reusesc fara probleme in toate.Succes si vb cu instructorul impreuna o puteti convinge de reusita pe care poate aiba!!computerlove
bereea
Scris: Monday, March 7, 2016 10:31 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22792
Fiica-mea nu a facut deloc gimnastica in scoala asa ca e cam "teapana" . De vreo cateva saptamani ma bate la cap ca isi doreste sa faca spagatul si podul de sus.In limita timpului am inceput sa fac cu ea o serie de exercitii, dar nu sunt convinsa ca sunt exercitiile corecte pentru a reusi ceea ce isi doreste.Ma poate indruma cineva cu astfel de exercitii?

Din acest semestru, la ora de educatie fizica, fac scrima.Am cumparat echipamentul, e super incantata!
shirel
Scris: Monday, March 7, 2016 8:27 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Mesaje: 11813
Bereea la spagat este bine de exersat mai intai de reusit sa faca corect jumatate de spagat si pe urma incetul cu incetul sa ajunga la intinderea celui de al doilea picior ..aveam undeva exercitii fiindca invatam la belly dance.alcool sic nu ca am reusit sa ma intind toata fiindca nu mai sunt asa de elastica cum eram odata dar ceva tot am facut si impreuna cu dansul era foarte greu.Podul de sus este cel mai bine de facut langa un perete si binenteles cu sprijinul tau,deasemenea ce imi amintesc eu am invatzat mai intai podul de jos si cum sa ma ridic in sus asta pana am devin putin mai flexibila pe urma am incercat invers cu ajutorul unei persoane.
Eden a invatat podul de sus foarte repede cu sprijunul meu pana incetul cu incetul m-am facut numai ca o tin dar incetasem si ea a primit sigurantza dar mereu aveam o saltea sub ea fiindca totusi doamne feresete sa nu cada din greseala.Succes si am sa caut sa postesz.Plus ca avem o profesoara de sport printre noi Tatiana poti sa o intrebi si pe ea...cred ca este foarte diferit de la un copil la altul .
aurishta
Scris: Monday, March 7, 2016 10:44 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Mesaje: 5536
DIn experienta proprie pot sa iti spun urmatoarele: stretchingul se face cel mai bine la sfarsitul antrenamentului, cand corpul este foarte bine incalzit. DIferitele miscari se fac lent, cu stationare de cca 20 de sec in pozitia de intindere maxima...acolo trebuie sa se si relaxeze si sa respire adanc, ca sa isi poata "da drumul" incheieturile. Pe fiecare miscare se fac doar 4-5 repetari . Optim ar fi sa nu faca stretching zilnic, ci din doua in doua zile! Asta este ceea ce imi amintesc acumras . Facand astfel, Simona a reusit sa faca spagatul cam in doua luni si a avansat foarte mult cu flexibilitatea .La sfoara mai are cam 10cm pana jos, dar continua sa se antreneze. Chiar si eu sunt aproape de Simona cu flexibilitatea. Ale are mare avantaj la varstei si al bunei forme sportive...posibil ca ea sa faca progrese mai rapide!
bereea
Scris: Tuesday, March 8, 2016 8:59 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22792
shirel wrote:
Bereea la spagat este bine de exersat mai intai de reusit sa faca corect jumatate de spagat si pe urma incetul cu incetul sa ajunga la intinderea celui de al doilea .


Sigur, Shirel, exersam, nici jumatate de spagat nu e capabila sa-l faca.Pana sa-l intinda pe al doilea trebuie munca multa.Eu inca reusesc sa-l facLol
Podul de jos il face si ea, dar si aici are mult de lucrat.Nu se ridica suficient.
Doamne, cata gimnastica s efacea pe timpul meu la scoala!

AurishaCheek Kiss Obiectivul nostru este sa reuseasca pana in vara, incercam in limita timpului disponibil.Imi pare rau ca n-am inceput mai demult cu exercitiile.Deci, stretching!
aurishta
Scris: Tuesday, March 8, 2016 9:48 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Mesaje: 5536
bereea wrote:


... Obiectivul nostru este sa reuseasca pana in vara, incercam in limita timpului disponibil.Imi pare rau ca n-am inceput mai demult cu exercitiile.Deci, stretching!
Specialistii spun ca sunt suficiente 20 de min de stretching o data la doua zile. pupici
bereea
Scris: Tuesday, March 8, 2016 9:58 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22792
aurishta wrote:
Specialistii spun ca sunt suficiente 20 de min de stretching o data la doua zile. pupici


GRAZIEmajoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.