Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Concurs cu ocazia Zilei Copilului - 1 iunie 2008
Sportul meu preferat
Reguli de participare: - se posteaza maxim 3 poze cu copilul practicand sportul preferat - pozele trebuie sa fie recente, sa zicem facute dupa 1 ianuarie 2008
Perioada de inscriere: 5 - 24 mai Perioada de votare: 25 - 30 mai Anuntarea castigatoruli 1 iunie.
Premiul: Diploma de onoare |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| ok....spargem gheata ca sa vedeti ca eu chiar fac sport .....
 |
|
| Bravo Adinutza. Doamne ce ai crescut! Esti o frumoasa. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Adina,esti number 1 |
|

| MNiko wrote:Bravo Adinutza. Doamne ce ai crescut! Esti o frumoasa.
|
|

| sami wrote:Adina,esti number 1
multumim |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bravo,Adinuta! |
|

Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
| Sportul meu preferat e biciclismul....
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| a... pai venim si noi! La tenis, fotbal, baschet, biliard... Mai nou tintim spre Darts!!!!! Numai sa face poze... |
|
| Sergiu, la cat mai multe cupe de ciclism
Lenus, va asteptam cu poze |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Adinutza, |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Karatele este sportul nostru preferat il practicam de 1 an si 8 luni
 |
|
| Nu stiam ca pot incepe un sport la o varsta asa de mica. Bravo Cosmin. Sa ajungi la centura neagra. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| MNiko wrote:Nu stiam ca pot incepe un sport la o varsta asa de mica. Bravo Cosmin. Sa ajungi la centura neagra.
Pot incepe de la 3 ani arte martiale, dar nu le este de folos de la aceasta varsta, pt ca nu au dezvoltata constiinta si puterea de a discerne binele de rau.Numai forta si agresivitate se poate de la 3 ani daca vrei s ail formezi numai pt lupte, dar infranare si folosirea fortei constient si numai cand trebuie, si cat trebuie, abia mult mai tarziu. |
|
| stele_pe_cer wrote:
Pot incepe de la 3 ani arte martiale, dar nu le este de folos de la aceasta varsta, pt ca nu au dezvoltata constiinta si puterea de a discerne binele de rau.Numai forta si agresivitate se poate de la 3 ani daca vrei s ail formezi numai pt lupte, dar infranare si folosirea fortei constient si numai cand trebuie, si cat trebuie, abia mult mai tarziu.
Eu stiam ca de la 3-4 ani in functie de copil se poate incepe un anumit sport pt ca atunci incepe copilul si sa vorbeasca bine si sa asculte si sa fie receptiv la insusirea unor tehnici sportive. Mai sus s-a scris de o varsta mult mai mica si de asta m-am mirat. Dar daca au avut ocazia si s-a putut de ce nu? Si eu daca as fi avut vreun sportiv in famile nu as fi ezitat s-o duc pe Cristina la antrenamente(bine, ar fi depins si tipul sportului) inca de la varste mici, asta fara a-i cere disciplina sportiva si performante. |
|
|