|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Ce sporturi practicati de placere, in sezonul rece / cald?
Eu am facut cand eram mica patinaj, de la 3 ani la 7 ani, dupa care am intrerupt pentru ca nu mai avea cine sa ma duca la patinoar la cursuri.
In rest, imi place sa inot, si mi-ar fi placut si sa schiez, dar nu am invatat cand am fost mica si acum sa cad cu viteza si la greutatea mea parca nu ma incumet. Am avut o tentativa de a schia acum cativa ani, dar am prins ceva frica.
Voi? Vreo pasiune, ceva? Patineaza vreo fata din Bucuresti? Poate mergem impreuna la patinoar, ca eu nu am mai reusit sa ajung de cativa ani buni la patinoar pentru ca Tzepii nu patineaza si singura parca nu imi vine sa ma duc |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu nu stiu sa patinez...mi-ar place sa invat! De schiat, nu cred....poate datul cu sania |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Patinajul a fost visul copilariei mele...pe vremea aia nu gaseam patine, dar imprumutam de la sasii care aveau patine de la rudele din Germania(am locuit in apropiere de Fagaras o vreme si erau multi sasi acolo)...invatasem sa patinez, sa schiez (am avut niste schiuri micute)...mi-ar placea si acum sa am patine si sa patinez pe lacul din oras, dar nu m-a mai preocupat atat de mult. Poate cand vor mai creste copiii voi relua vechea pasiune. |
| Kiki wrote:Eu nu stiu sa patinez...mi-ar place sa invat! De schiat, nu cred....poate datul cu sania
Pai poate cand o iau pe Alice la patinoar sa o invat mergi si tu cu noi .
Parca si Stelutze stie sa patineze? |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mi-ar place |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si mie...cu toate ca nu am mai patinat de mica. Era bataie la patinoar , pe patine care nu avea si trebuia sa inchirieze, dar era super distractiv. Cat tineau deschis, eram in fiecare weekend acolo. as fi curioasa daca mai stiu dupa atata timp. Imi place sa schiez...si sper anul asta sa ajung sa schiez, imi place gimnastica aerobica sa fac singurica acasa, atletismul...alergari si sarituri...fara aruncari,tenisul de camp...merg destul de des cu sotul si prietenii sa jucam . |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| AdrianaC wrote:Ce sporturi practicati de placere, in sezonul rece / cald?
Indif.de sezon, drumetiile pe munte le practicam oricum.Alpinismul l-am sistat odata cu venirea lui Matei, in skimb, inca mai skiez, inot, joc tenis, patinez pe gheta si, mai noi, si cu rolele.Mi-ar placea sa ajung in final la o sala de fitness pt.a incerca tae-bo-ul.Sunt absolut convinsa ca mi-ar placea si mi s-ar potrivi.Gimnastica aerobica inca nu am partcticat in Ro asa cum se practica in afara si nu am fost deloc incantata nici de coloana sonora, nici de miscarile practicate la noi. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Schiez, patinez, inot cu placere. Motrozesc (merg u motoreta) cu maaaaare placere. Sport "la asternut" cu sotziorul.....nici nu se compara cu altceva. Cu atatea sporturi imi mentin silueta foarte usor |
| Mai e cineva pasionat de patinaj ?
La ce patinoare mai mergeti?
Noi am mers anul acesta la patinoarul din Sibiu, din Piata Mare, insa e un patinoar micut, destul de aglomerat si cu gheata destul de proasta...
Am mers si in Bucuresti la patinoarul Floreasca. Acesta mi s-a parut destul de OK ca suprafata (desi cand eram eu copil era mai mare). Ai garderoba, sala sa te schimbi, patinele de inchiriat sunt relativ OK..., muzica buna..., gheata buna...
In Bucuresti am mai mers la patinoar in Afi Cotroceni. E destul de OK ca suprafata, insa e foarte aglomerat, cu foarte multi incepatori, care habar nu au nici sa stea in picioare pe patine, daramite sa patineze, dar care sunt cam kamikaze... Gheata... , dupa cum ai norocul... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Si eu sunt pasionata de patinaj, dar anul asta am renun?at. In schimb merg la înot si yoga pentru gravide in fiecare sâmbata. La noi in Timi?oara au facut patinoar in parcare la Mall. |
|
|