Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2007 Mesaje: 40
| Daca ai hainute, il imbraci pe bebe cu hainele lui.Oricum vei sta cu fetita ta in rezerva si te vei ocupa tu de ea.Asistentele vin doar la sa-i faca baie, s-o cantareasca sau daca mai intervine ceva. |
|
Inregistrat: 8/24/2007 Mesaje: 47
| mamicilor as vrea sa imi spuneti cum decurge o nastere normala cu anestezie, e diferenta intre nastere cu anestezie si fara?in timpul nasterii imi lasa acel ac in spate? vreau sa imi spuneti mai multe!ms! |
|
| pentru mamicile care au nascut de curand la spitalul municipal am o intrebare, nu prea sunt adepta camasilor de noapte cu toate ca mi-am cumparat pentru bagaj( da ati ghicit cel ptr maternitate), vreau sa stiu daca pot dupa ce nasc sa ma imbrac in pijama, normal ptr alaptat, intreb si vreau sa stiu, am auzit ca nu ne da voie de ce nu stiu. vreau sa stiu sigur! va pup! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| In primul rand stiu ca pentru nasterea in sine nu iti vor permite sa porti camasa ta de noapte, oricat de curata ar fi aceasta,din motivul ca cele pe care ti le ofera ei sunt sterile , si in al doilea rand nu prea accepta pijama cu pantalon, deoarece este mai dificil sa te dezbraci dupa nastere pentru spalaturi sau control in zilele in care vei sta internata.Sa ai parte de o nastere usoara si un bebe perfect. |
|
| ms de raspuns Tina! sunt la prima nastere si de-asta intreb poate ca deranjez poate ca nu, vreau sa stiu mai multe si sa fie concret ceea ce intreb sa nu am vreo surpriza la spital( sa am nevoie sau sa nu am de anumite lucruri)! ce iti mai este si cu acest bagaj, chiar azi am cumparat de la farmacie ptr bebe si inca mai am asa zic eu! sa inteleg ca tu esti deja mamica? nu pot sa iti spun decat sa iti traiasca si sa te bucuri de bebe! |
|
| buna mamicilor! nu am mai vb de mult timp cu voi!as vrea sa imi raspunde-ti la o intrebare !mai am fff putin pana cand vine barza si la mine, data probabila e 16 noiembrie adica vinerea viitoare, copila mea e pregatita asa ca poate sa fie in orice moment, stiti si voi cele care ati trecut prin asa ceva! vreau sa nasc normal dar cu anestezie epidurala mi-am cumparat trusa dar m-au cam speriat lucrurile scrise despre aceasta anestezie, vreau sa stiu de la cele care au nascut cu asa ceva cum a fost si ce imi recomanda! va pup! |
|
| buna! chiar nu a nascut nimeni cu epidurala? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/24/2007 Mesaje: 208
| Eu am nascut cu epidurala dar am avut anestezic doar doua ore, timp in care am ajuns la dilatatie completa de la dilatatie 4. In timpul expulziei care la mine a durat destul de mult, nu am mai avut anestezic ca sa cooperez la impins. Dar mi-a ramas cateterul in spate, mi l-a scos dupa nastere. Nu iti imagina ca stai asa cu un ac in spate, e o chestie speciala numita cateter care iti ramane si pe acolo iti vine anestezic cu un furtunel. Sigur ca e diferenta intre nastere cu epidurala si fara, la ce dureri erau daca nu aveam epi alea doua ore, nu mai aveam putere de impins in veci.
Poti sa citesti povestea nasterii mele, gasesti link in semnatura.
Pupici si nastere usoara. Daca mai ai intrebari, sunt aici. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/24/2007 Mesaje: 208
| Daca te intereseaza, eu pot sa-ti trimit lista pe care mi-am facut-o eu cu bagajul pentru spital, nu mi-a lipsit nimic, ca am citit si ce scriai anterior. |
|
| buna dimineata! ms de raspuns! sa inteleg ca e bine sa aleg epidurala! bagajul gata e facut de ceva timp, avand in vedere ca mai am doar cateva zile nu vad ce as putea sau unde as putea sa mai adaug cate ceva!totusi vreau si lista ta! sa inteleg ca ai nascut de curand? la ce spital? eu sunt la spitalul universitar!te pup si sa-ti traiasca fetita! apropo un nume frumos alise! |
|
| am uitat sa iti spun ca ai o fetita tare frumusica! inca o data sa iti traiasca! sa fiti tare mandri de ea! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| denisadenisa wrote:buna dimineata! .... bagajul gata e facut de ceva timp, avand in vedere ca mai am doar cateva zile nu vad ce as putea sau unde as putea sa mai adaug cate ceva!totusi vreau si lista ta! ....
Ca sa nu devenim off topic, uite aici un link unde gasesti mai multe despre Bagajul Gravidei
Nastere usoara si bb sanatos! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si eu am nascut tot cu epidurala, a fost super ok, mai putin momentul cand am ajuns la dilatatie completa, deoarece nu iti mai fac o alta doza, pentru motivul ca nu poti coopera fiind sub acest tip de anestezie. Dar dupa mine a fost oricum o mare realizare, pentru ca travaliul meu a inceput la 2.00 noaptea si am nascut la 17.30 dupa amiaza, deci fara aceasta anestezie cred ca ar fi fost destul de neplacut si dureros acest timp. Din punctul meu de vedere ai facut foarte bine ca ti-ai luat anestezie, vei naste elegant, ca sa ma exprim asa.Nastere usoara si bb sanatos si voios. |
|
| buna! mamicilor am pentru voi o intrebare, dupa cum am mai spus zilele astea trebuie sa vina barza, azi am fost la control totul e bine nicio problema legata de mine sau bebe! d-na dr mi-a spus ca de vineri pana duminica seara nu este in bucuresti, miercuri mai merg la un control, ar putea oare sa imi provoace nasterea? imi doresc f mult sa nasc cu dansa! va pup! |
|
| neatza mamicilor! ce imi puteti spune despre glicerina boraxata?e adevarat ca ma pot da pe sani cu ea si fara sa ma sterg sau sa ma spal pe sani sa imi alaptez copilul? pupici!!! |
|
|