Spitalul Universitar
Subiectul anterior · Subiectul urmator
denisadenisa
Scris: Tuesday, September 4, 2007 9:09 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/24/2007
neatza!
vreau sa stiu daca conteaza si de dr.cu care vei naste ca sa fi bine tratata de personalul din spital? in afara de buletin iti mai trebuie si altceva(poate de la medicul de familie), vreun act,am sa ma interesez si eu normal dar cred ca fiecare dintre voi aveti cate-o experienta. pot sa vin cu hainele mele de acasa ptr bebe? dar ptr mine?
mersi!
Kiki
Scris: Tuesday, September 4, 2007 10:32 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mie mi-au cerut la internare si adeverinta de asigurat (plata asigurarilor de sanatate) si am avut voie si cu haine de acasa si pentru mine si pentru bebe.
Dar mai difera lucrurile de la spital la spital (mai putin in privinta adeverintei, care este obligatorie, ca sa nu platesti zilele de spitalizare).
Mai bine te interesezi la spitalul la care vei naste, la vreo asistenta sau chiar la medic, ca sa nu fi luata prin surprindere. Nastere usoara!
Kiki
Scris: Tuesday, September 4, 2007 11:23 AM
Nivel

denisadenisa wrote:

buna
am auzit de acea adeverinta, dar am inteles ca daca am fost studenta nu trebuia sa platesc nimic si dupa am ramas insarcinata, atunci trebuie sa aduc o alta adeverinta prin care sa rezulte asa ceva? am sa nasc la spitalul universitar am mai auzit ca legat de hainute trebuiesc sa fie spalate si calcate!
mersi de raspuns!

Ca sa raspunzi la un mesaj da click pe "raspunde" sau "reply", nu deschide topic nou!
denisadenisa
Scris: Tuesday, September 4, 2007 11:41 AM
Nivel

mersi de sfat! dar cred ca majoritatea dintre noi au cate-o greseala!nu?
Kiki
Scris: Tuesday, September 4, 2007 11:44 AM
Nivel

denisadenisa wrote:
mersi de sfat! dar cred ca majoritatea dintre noi au cate-o greseala!nu?

Stai linsitita! La inceput e mai greu, pe urma te vei obisnui! pupici
spezam
Scris: Thursday, September 20, 2007 9:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2006
Da Denisa, este necesara o adeerinta de la angajatorul tau cum ca ar fi platite la zi impozitele pentru sanatate (sunt 2 conturi, din cate imi amintesc, sper sa nu spun o prostie.) IN privinta hainutelor este chiarrecomandat sa fie spalate si calcate, este o chestiune de igiena, ori in magazin pune toata lumea (spalata sau mai putin spalata) mana pe ele. Nastere usoara. Cu ce doctor nasti?
denisadenisa
Scris: Monday, October 1, 2007 2:23 PM
Nivel

buna mamicilor!
de multa vreme nu am mai vb cu voi! si cum se apropie marele eveniment din viata fiecarei femei as vrea sa va intreb cam ce a cuprins bagajul vostru pentru spital, eu nasc la municipal, ce a trebuit pentru bebe, in afara de hainute vreau sa stiu noaptea cu ce sta invelit bebe, trebuie sa vin cu paturica sau este in spital. daca se poate sa imi spuneti de ce produse farmaceutice ati avut nevoie atat mamica cat si bebe?
va pup!mami de fetita
denisadenisa
Scris: Monday, October 1, 2007 2:49 PM
Nivel

am vazut ca am mesaje necitite! cineva m-a intrebat cu cine nasc, cu d-na dr. ina moldovan!am vrut la un moment dat sa imi schimb dr., de ce? am 33 de saptamani, sunt o viitoare mamica de fetita, o sarcina fara probleme si cand spun probleme ma refer si la cele legate de pofte, greturi si ce stari mai sunt, doar 6 kg in plus asa ca dr. mea m-a ajutat cat si cum a putut mi-a dat sa fac tot ce a trebuit si totusi aveam putine impresii dar f bune despre dansa! ma asteptam la mai mult poate, mi-am dat seama ca eu exagerez si ca nu are rost sa imi caut pe altcineva, ma refer la dr.
va pup!
alinus_13
Scris: Monday, October 1, 2007 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2007
Mie nu mi-a trebuit paturica pentru ca era foarte cald inauntru, iar eu am nascut in ianuarie.Cosmetice mi-au cerut de la Sanosan, sampon si lapte de corp.Trebuie sa ai la tine pampers si servetele umede pentru ca acolo se opreste apa calda noaptea.Pentru tine trebuie sa ai multe camasi de noapte, pentru ca transpiri, chiloti mai inalti, vata sau tampoane pentru noapte, prosop, sosete, papuci, halat, garmastan, ceva de citit etc.
denisadenisa
Scris: Tuesday, October 2, 2007 7:26 AM
Nivel

neatza! de ce sanosan? asa ceva se cere acolo? poate sa depinda si de cea care iti cere aceste produse intreb pentru ca mi se pare un pic ciudat dintr-un anumit punct de vedere poate noi ne pregatim cu altceva, acum asta e! cumparam ce se cere! pentru bebe trebuie multe hainute? eu imi pun 2-3 salopete si nimic mai mult, macar sa imi mai ceara! ajung nu?
mersi de raspuns!
georgy_adinutza
Scris: Tuesday, October 2, 2007 8:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
denisadenisa wrote:
neatza! de ce sanosan? asa ceva se cere acolo? poate sa depinda si de cea care iti cere aceste produse intreb pentru ca mi se pare un pic ciudat dintr-un anumit punct de vedere poate noi ne pregatim cu altceva, acum asta e! cumparam ce se cere! pentru bebe trebuie multe hainute? eu imi pun 2-3 salopete si nimic mai mult, macar sa imi mai ceara! ajung nu?
mersi de raspuns!

eu prima fata am nascut-o tot la Municipal si am avut la mine produse Dalin , asta folosesc si la ora actuala cu ea , dar nu mi-a zis nimeni nimic ......oare s-o fi schimbat ceva ? A doua nastere , va fi tot la Municipal cu dr Campean .....
alinus_13
Scris: Tuesday, October 2, 2007 9:11 AM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2007
Mie asta mi-au cerut asistentele de la neonatologie.Ca sa nu mai spun ca una imi cerea sapun sanosan, alta sampon pt corp ca pana la urma m-am enervat si le-am zis sa o spele cu ce am.Eu si acum folosesc tot gama sanosa si n-am avut probleme deloc.Ajung salopetele pt ca in general te tin in maternitate cam 3 zile.
denisadenisa
Scris: Tuesday, October 2, 2007 10:03 AM
Nivel

legat de rezerve aveti idee cum sunt? mi-am ocupat din timp rezerva dar nu m-am interesat sa o vad sau sa intreb despre felul cum arata. aveti idee cum sunt? cam multe intrebari am! dar cred ca asa e pe ultima suta de metri!am terminat cu cele legate de casa cu ce imi trebuie acum trebuie sa aflu de maternitate!
denisadenisa
Scris: Tuesday, October 2, 2007 10:08 AM
Nivel

sunt mamici care nasc la municipal in luna lui noiembrie? la mine data probabila este 16(asta in caz ca nu se razgandeste fetita mea, selin, sa vina mai devreme), poate ne intalnim !
denisadenisa
Scris: Tuesday, October 2, 2007 12:03 PM
Nivel

sper sa nu va plictisesc dar stau ce stau si imi mai aduc aminte de cate ceva, de scutece avem nevoie? il imbraca pe bebe direct in costumas? ca eu una nu vreau in scutec.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.