SPITALUL CLINIC DE URGENTA PENTRU COPII "GRIGORE ALEXANDRESCU"
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Thursday, April 24, 2008 1:39 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
S.ELENA
Scris: Friday, April 25, 2008 1:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
La Dr. Orasanu am fost internata cu Robert acum 3 ani si era secondat de Dr. Dana Pacurar.

Sunt niste oameni deosebiti, adevarati profesionisti!!!!!!thumright

Adriana, multumim pentru informatii!!!! pupici
vaduva_carmen2003
Scris: Thursday, April 23, 2009 9:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/28/2009
Da sunt oameni si oameni.Eu am avut o experienta buna si una mai putin buna.Cea buna a fost ca l-am intalnit pe doctorul Mihai Jianu la ortopedie un om deosebit si profesionist din toate punctele de vedere.el se ocupa la ortopedie cu operatiile pe coloana pentru copii si altfel de operatii necesare bunei dezvoltari a copiilor nostri.
AmethystRain
Scris: Thursday, May 7, 2009 5:00 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/6/2007
Buna ziua,

Sper ca postez in sectiunea care trebuie: in urma unor repetate raceli, prelungite tratamente cu antibiotice, a unei otite urate, medicul orl-ist ne-a recomandat sa scoatem vegetatiile...ma rog, polipii.

Am citit experienta Adrianei, cu Alice, Slava Domnului ca a fost atat de bine. Stiu ca e o operatie "uzuala", nu ar trebui sa apara complicatii, daaaaaar...mi-e foarte teama. Am citit si rarele cazuri nefericite in care copiii au...mi-e si frica sa scriu...decedat. Da, presupun ca au avut probleme de sanatate in antecedente...insa, cum de nimeni nu le-a stiut? Drept pt care am un bolovan pe inima: CE SA CER MEDICULUI SA FACA PENTRU A MA ASIGURA CA OPERATIA VA DECURGE BINE? SA CER SA VERIFICE DACA E ALERGIC COPILUL LA ANESTEZIC? DACA ARE PROBLEME CARDIACE? CE ALTCEVA? SAU SA AM INCREDERE SI SA NU STRESEZ OAMENII CU PROBLEME INCHIPUITE...DESI NU-S TOCMAI "INCHIPUITE", DIN MOMENT CE ALTORA LI S-A INTAMPLAT. OARE NU AR TREBUI SA AM INCREDERE DOAR IN ANALIZELE PE CARE MI LE VOR CERE ACOLO ( parca VSH, hemoleucograma si inca vreo 2, tot din acestea "uzuale", fara extra investigatii)?

De aceea va rog mult, daca stiti, spuneti-mi si mie cum este sectia ORL de la " Gr Alexandrescu"? Am auzit de bine despre acest spital, cu care ma intalnesc prima oara.

Stiti cumva care sunt riscurile anesteziei generale?

Multumesc mult

coeur
veveritza27
Scris: Tuesday, June 16, 2009 12:58 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
[quote=AmethystRain]
Cred ca raspunsul la ultimul post vine cam tarziu... totusi voiam sa spun cateva lucruri:
1. Medicii anestezisti fac un examen clinic inainte de operatie si in urma lui stabilesc daca copilul poate suporta anestezia si interventia in sine; daca copilul are vreo afectiune particulara de care aveti cunostinta trebuie sa-i spuneti medicului, care oricum va intreba si el acest lucru;
2. Anestezia poate avea efecte nedorite la oricare din noi, efecte care nu se pot prevedea; nu se face nici un test de alergie la anestezic.
3. Puteti cere informatii, explicatii si lamuriri oricarui medic, si zic eu, n-are de ce sa se supere! dar nu-i spuneti cum sa-si faca meseria, asta credeti-ma ca stiu :)
4. Echipa de la ORL din Grigore e de nota 10!

Sper ca operatia a decurs bine si sunteti sanatosi!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.