Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| La Dr. Orasanu am fost internata cu Robert acum 3 ani si era secondat de Dr. Dana Pacurar.
Sunt niste oameni deosebiti, adevarati profesionisti!!!!!!
Adriana, multumim pentru informatii!!!! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/6/2007 Mesaje: 82
| Buna ziua,
Sper ca postez in sectiunea care trebuie: in urma unor repetate raceli, prelungite tratamente cu antibiotice, a unei otite urate, medicul orl-ist ne-a recomandat sa scoatem vegetatiile...ma rog, polipii.
Am citit experienta Adrianei, cu Alice, Slava Domnului ca a fost atat de bine. Stiu ca e o operatie "uzuala", nu ar trebui sa apara complicatii, daaaaaar...mi-e foarte teama. Am citit si rarele cazuri nefericite in care copiii au...mi-e si frica sa scriu...decedat. Da, presupun ca au avut probleme de sanatate in antecedente...insa, cum de nimeni nu le-a stiut? Drept pt care am un bolovan pe inima: CE SA CER MEDICULUI SA FACA PENTRU A MA ASIGURA CA OPERATIA VA DECURGE BINE? SA CER SA VERIFICE DACA E ALERGIC COPILUL LA ANESTEZIC? DACA ARE PROBLEME CARDIACE? CE ALTCEVA? SAU SA AM INCREDERE SI SA NU STRESEZ OAMENII CU PROBLEME INCHIPUITE...DESI NU-S TOCMAI "INCHIPUITE", DIN MOMENT CE ALTORA LI S-A INTAMPLAT. OARE NU AR TREBUI SA AM INCREDERE DOAR IN ANALIZELE PE CARE MI LE VOR CERE ACOLO ( parca VSH, hemoleucograma si inca vreo 2, tot din acestea "uzuale", fara extra investigatii)?
De aceea va rog mult, daca stiti, spuneti-mi si mie cum este sectia ORL de la " Gr Alexandrescu"? Am auzit de bine despre acest spital, cu care ma intalnesc prima oara.
Stiti cumva care sunt riscurile anesteziei generale?
Multumesc mult
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| [quote=AmethystRain] Cred ca raspunsul la ultimul post vine cam tarziu... totusi voiam sa spun cateva lucruri: 1. Medicii anestezisti fac un examen clinic inainte de operatie si in urma lui stabilesc daca copilul poate suporta anestezia si interventia in sine; daca copilul are vreo afectiune particulara de care aveti cunostinta trebuie sa-i spuneti medicului, care oricum va intreba si el acest lucru; 2. Anestezia poate avea efecte nedorite la oricare din noi, efecte care nu se pot prevedea; nu se face nici un test de alergie la anestezic. 3. Puteti cere informatii, explicatii si lamuriri oricarui medic, si zic eu, n-are de ce sa se supere! dar nu-i spuneti cum sa-si faca meseria, asta credeti-ma ca stiu :) 4. Echipa de la ORL din Grigore e de nota 10!
Sper ca operatia a decurs bine si sunteti sanatosi! |