Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Mamicilor si viitoarelor mamici, daca ati fost in situatia de a vedea "umblatoare", a se citi gandaci si alte lighioane, misunand prin spitalul in care ati nascut sau in care mergeti la control, hai sa le facem un scurt review aici, ca sa stim sa ne ferim.
In rezerva din Polizu, Bucuresti, nu am vazut niciun picior de umblatoare. Nu stiu insa ce o fi fost in restul spitalului |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| In Cantacuzino si in Witting (CFR1) nu sunt. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Nici eu nu am avut astfel de probleme cind am fost internata , in spitalul din Hunedoara. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| nici eu in Municipal nu am vazut |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu am nascut la Bucur...si nica macar acolo nu am vazut. Se pare ca la capitolul asta stau bine spitalale, ca in rest... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Nu toate spitalele. Recent am vazut un reportaj la TV in care aratau din nu stiu ce maternitate cum misunau gandacii pe pereti si prin patuturile copiilor, iar directorul spialului era foarte relaxat ca cica stie de problema, dar nu are ce sa faca pentru ca au facut dezinsectie dar degeaba |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si eu am vazut reportajul ala de care zici tu. Groaznic! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/20/2006 Mesaje: 267
| Da, am vazut: la baie, un gandac mare si negru. Iar pe patul meu tzopaia un purece. In alte saloane mamicile spuneau ca au musafiri nepoftiti pe pereti. Este vb. de etajul 5.
Etajele 1 si 2 erau curate, nu am vazut miscatori iar in celelalte nu am ajuns ca sa pot spune cum erau.
In acea perioada spitalul(maternitatea Cuza Voda, Iasi) era in carantina si se facuse dezinsectia. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu am nascut tot la Cuza Voda, in Iasi, dar la et.4 nu am vazut "miscatori", sau poate eram eu prea buimacita de ce mi se intampla Sigur e ca tot se anunta control de la Sanepid si faceau imediat curatenie, dar nu mai venea controlul, se amana |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Citind ce scrieti voi, ma...ingrozesc...ma enervez....e strigator la cer...nu am cuvinte sa spun ce simt.. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| La mine aici ,nici nu poate fi vorba de asa ceva.Imi pare rau ca propiria mea tara se intampla asta |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu am nascut la Giulesti si nu am vazut picior de umblatoare.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| tama bine ai venit |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| EU am nascut la Iasi acum 3 ani dar nu am vazut nimic ,ba chiar era curatenie si mi-a placut ca venea infirmiera de 2,3 ori si spala pe jos ,la baie era curat ,am stat in reanimare 30 de ore dupa care am plecat la rezerva de la et 4 sau 5 cred ,nu mai stiu,dar si la copii acolo unde ii tineau era la fel |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si eu tot la Cuza Voda am nascut si nu am vazut umblatoare. Oare pentru ca era iarna si se incalzeau la tevi? |
|
|