Profil: Spikelina
Despre
Utilizator: Spikelina
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, January 28, 2020
Ultima vizita: Saturday, February 29, 2020 12:00 AM
Numarul de postari: 19
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 78
Postat: Monday, February 17, 2020 9:08 PM
Aleahim wrote:

Mai bine nu intrebamhohot
Ca si asa imi dau eu destul filmeuff

Sa stii ca nu esti singura. Am zis eu ca imi iau pauza luna asta dar tot mi-am luat filme. Acu o sa fiu si cu ochii pe sfarcuri ??

Eu 33
El 35
TTC iunie 2019
Postat: Monday, February 17, 2020 9:07 PM
ivy wrote:
Am si eu o veste buna. Mare realizare pt mine: am un foliculas de vreo 13 mm! Clap
Azi si maine maresc doza de gonal, de data asta am sub forma de fiole, sper sa ma descurc cu preparatul.. si daca totul merge bine pe vineri sambata inseminam yes
Suntem asa bucurosi doar pt atata lucru ca am iesit la o bere sa sarbatorim hainoroc

Sa se transforme in ochisori! yes

Eu 33
El 35
TTC iunie 2019
Postat: Monday, February 17, 2020 9:05 PM
Buzbuchi wrote:
Fetelor, aveti cumva idee sau info cum ca o interventie chirurgicala in zona testiculelor, in copilarie, ar putea influenta calitatea spermei acum, in viata de adult? uff multumesc anticipat!

Al meu tot de hernie inghinala a fost operat si i s-a spus atunci (noroc ca tine minte mama lui) ca ar putea avea probleme de fertilitate. Spermograma din toamna spunea tetrazoospermie dar nu stiu daca are sau nu legatura cu operatia de atunci. Luna viitoare repeta spermograma si speram sa avem raspunsuri mai clare.

Eu 33
El 35
TTC iunie 2019
Postat: Sunday, February 16, 2020 4:05 PM
Multumesc mult, Roser, pt raspuns! La vreo 2 ore dupa ce am scris, m-a luat cu crampe si mai puternice, dureri de spate, stari de rau si frisoane. Asa ca e posibil sa nu fi fost neaparat ovulatie in z10. Iar azi, z11, ma simt ca batuta cu 5 cozi de matura.

Eu 33
El 35
TTC iunie 2019
Postat: Sunday, February 16, 2020 2:57 AM
Hei fetili frumoasili! Am o intrebare de blonda (deh, sunt blonda). E posibil sa ovulezi de 2 ori intr-un ciclu? In z8 am simtit crampe, sfarcuri sensibile si secretiile specifice ovulatiei. In z9 doar disconfort dupa crampe. In z10 iarasi crampe, sfarcuri sensibile si secretiile specifice ovulatiei. Am mai auzit de ovulatie pe final de ciclu dar nu asa una dupa alta. Luna trecuta am ovulat in z10, conform eco.

Eu 33
El 35
TTC iunie 2019
Postat: Thursday, February 13, 2020 11:50 AM
Wow ce roller-coaster de emotii pe aici! V-am citit chiar daca nu v-am scris.
Felicitari din tot sufletul noilor burtici! hearts
Eu am avut o cadere nervoasa sambata si incep/ incerc sa ma recladesc. Pe de o parte e bine, imi ia putin gandul de la stressul cu "de ce nu apare bebe?!?" Si ma ajuta si cu luna de pauza. As spune ca e chiar recomandat ca sa putem elibera tensiunea, frustrarile si energiile negative care s-au tot strans.
Va imbratisez cu drag, eroine puternice!
P.S. maine n-ar strica sa ne alintam pe noi si pe partenerii nostri. Meritam cu totii o zi libera de la stress si sa ne aducem aminte cat si de ce il iubim pe masculul din dotare. Tind sa cred ca si ei sunt stresati si nu le-ar strica o zi in care sa se simta iubiti, apreciati si rasfatati.

Eu 33
El 35
TTC iunie 2019
Postat: Monday, February 3, 2020 11:22 PM
IoanaIoanaC wrote:
Deci m-a sunat biata femeie la 22:30. Deocamdata avem 3! dance

Super! Ai simtit tu bine 3! Clap

Aleahim uite ca la asta nu m-am gandit Big Laugh

Eu 33
El 35
TTC iunie 2019
Postat: Monday, February 3, 2020 10:19 PM
Anitta76 wrote:

Buna. Am simtit nevoia sa scriu ptr ca da, eu am avut acele dureri specifice menstruatiei inainte sa aflu ca am ramas, ba chiar nu ma gandeam vreodata sa fiu gravida la durerile pe care le-am avut. Dar sunt multe fete care au dureri specifice menstruatiei. Cu testul negativ nu stiu ce sa zic...era ultrasensibil? Mai încearca maine unul daca nu vin uratii. Iti tin pumnni!

Buzbuchi era cu testul. Eu nu-l stric decat daca imi intarzie mai mult de 3 zile. Dar nu ma supar sa fie cum spui tu Hands

Aleahim, nu i-ai fi dat o mana de ajutor la baiat :))) pun intended Lol

Eu 33
El 35
TTC iunie 2019
Postat: Monday, February 3, 2020 7:54 PM
Tare faza cu selfie hohot eu i-am spus sa nu se atinga de mine dar nici de el Lol
Maine ar trebui sa fie z1 la mine. Parca deja simt crampe pe jos. Chiar speram ca Arefam ar ajuta cu ceva luna asta. Dar sa fiu pozitiva, ma asteapta o luna fara stress legat de asta. Asa ca e posibil sa intru mai rar pe aici ca sa nu ma tentati Lol
Dar am o rugaminte: peste o luna sa vad o gramada de teste pozite ca sa ma incarc de la voi majoreta

Eu 33
El 35
TTC iunie 2019
Postat: Saturday, February 1, 2020 1:37 PM
Dxc, de fiecare data cand iti vad semnatura cu beta1, beta 2, beta 3 ma face sa zambesc fericita!

Uuu! Casuta noua! Hai sa o decoram fiecare cu cate 2 liniute!

Eu 33
El 35
TTC iunie 2019