Profil: spezam
Despre
Utilizator: spezam
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Tuesday, November 21, 2006
Ultima vizita: Tuesday, June 1, 2010 6:36 PM
Numarul de postari: 243
[0.02% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Epilarea definitiva.
Postat: Sunday, May 16, 2010 11:23 PM
Am facut ce-am facut si am scos din buzunar 300 euro pentru epilarea "definitiva" a axilelor. Am inceput cele 6 sedinte + 2 gratuit in luna noiembrie 2009. Cate o sedinta pe luna, aproximativ, adica la 25-30 zile. Am respectat intocmai instructiunile celor de la salon (de a nu folosi nimic care trage firul de par, ci doar lama de ras, de a merge la 25-30 zile la ei, etc), cu promisiunea ca in 8 sedinte categoric voi scapa de par, ba chiar in 6 sau 7 sedinte, ca pe a 8-a o voi folosi cum vreau, in orice alta zona. Le-am facut pe toate 8 si va spun sincer ca am inca par in cantitatea apreciabila. As spune ca s-a dus in proportie de 30-40%, insa restul de 60-70% se vede f f tare, ca si cand nu as fi facut nicio sedinta, de fapt. Sunt portiuni f mici, de maxim 0,5 cm in care nu mai creste, niste insulite, sa spunem, libere. Dar restul e plin de fire de par. SI ca sa mai scot inca 300 sau 400 de euro, asta n-o mai fac. Eu una m-am lamurit!!!!! Imi pare rau de bani si de timpul pierdut.
Subiect: Bine ai venit, Andrada! - mami Miru
Postat: Friday, November 7, 2008 12:17 AM
Si noi iti transmitem toata pozitivitatea noastra! Sa fie totul bine. Cum te simti??? Ai nascut??
Subiect: Simptome ale sarcinii pana la intarzierea Ciclului Menstrual
Postat: Friday, November 7, 2008 12:15 AM
Eu am uter retrovers, mostenit de la mama si am ramas insarcinata imediat dupa ce nu ne-am mai "ferit". Asa ca, nu e obligatoriu sa ramai greu insarcinata...
Subiect: Frustrare... HELP!
Postat: Friday, November 7, 2008 12:14 AM
Cred ca in situatia asta si pentru linistea ta,cel mai bine este sa consulti si o a doua parere. Cu siguranta mai sunt doctori vorbitori de engleza, ai mai cautat?
Banuiesc ca nu erai insarcinata in momentul in care ne-ai scris, acum cum mai e situatia?
Subiect: ajutati-o pe Ema sa devina un copil normal
Postat: Wednesday, September 10, 2008 2:20 PM
Mary, am eu niste jucarii (mai ales papusi, dar nu numai) pe care pot sa ti le trimit. Sunt in stare buna, insa Alexandra nu se joaca cu ele. Poti sa ma contactezi pe messenger? ID-ul meu e spezam.
Subiect: Life Memorial Hospital - cel mai mare spital privat din tara
Postat: Tuesday, June 10, 2008 11:20 PM
Fetelor, ati fost cu puiutii vostri la spitalul asta? Ca aici ma gandeam s-o operez pe Alexuta de hernie... dar daca as sti mai multe.... Astept raspuns de la voi, pleeeeease!!!!!!
Postat: Wednesday, March 19, 2008 11:04 PM
LA MULTI ANI EMA!!! Sa fii sanatoasa, asta e cel mai important, sa ii faci mamicii multe bucurii, la fel cum incearca ea sa-ti faca tie mereu! Mari, sunteti amandoua niste frumoase! Va pupam cu drag!
Subiect: JURNALUL DE SARCINA AL MAMEI SHIREL
Postat: Friday, March 7, 2008 3:38 PM
Sa fie intr-un ceas bun!!!!! Sa va bucurati de cei doi copilasi ai vostri@
Subiect: poze misto...poze ciudate...poze de tot felul
Postat: Thursday, March 6, 2008 12:05 AM
Va pun si eu 2 poze cu Alexandra plangand. Nu sunt profesioniste, ci doar amuzante, sa o vedeti cum face cand plange. In prima avea 1 luna si jumatate, in a doua 2 ani si 3 luni. In a doua poza mancase paste si-si facuse un "gomaj" cred sau o masca hidratanta cu sos de rosii.

Postat: Thursday, February 28, 2008 11:09 PM
offf, Mari, imi pare rau ca nu a fost asa cum ai sperat tu! Lasa, ca dintr-un punct de vedere e mai bine acasa, in Romania. Oricum, sincer, eu vad progrese mari la Ema! Mari! S-o tii tot asa, stiuca tie iti este cumplit de greu, insa fata evolueaza! E foarte bine! Multa sanatate! Sa ne mai spui despre tine! te urmarim cu drag!