Profil: speranta
Despre
Utilizator: speranta
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, June 8, 2012
Ultima vizita: Saturday, June 23, 2012 9:02 PM
Numarul de postari: 8
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor cu 2 pitici
Postat: Tuesday, June 12, 2012 4:49 PM
Buna.sunt noua.
Maria-florentina 18-04-1997 si liviu filip 26-02-2003.multumesc de primire.
Subiect: scoala centrala
Postat: Tuesday, June 12, 2012 11:41 AM
newclap ok.sarutmana de intelegere.cum fac sa mi vina e mail?ca eu v-am gasit pe google am facut contu dar nu am primit nimic si tot de pe googl vin aici.ma misc incet.ms.mult o zi minunata pup
Subiect: Ce stiti despre Scoala Centrala
Postat: Tuesday, June 12, 2012 11:31 AM
Buna.dadad.va spun sa termin cu fata si imediat merg am fost ieri pt fisa la secretariat.dar nu am avut curaj sa intreb ca era cam nervoasa secretara si m-am lasat pagubasa.gasesc eu usa.ras sarutmana mult.o zi frumoasa
Postat: Tuesday, June 12, 2012 10:46 AM
Buna.intradevar am deschis alt topic off.acum m-am uitat unde sa apas si am gresit scuzele de rigoare nu prea stiu sa manui ,off.sarutmana da asa m-am gandit.
dar nu trebui sa vb din ainte oare pt baiat?ca sa stiu daca sunt locuri!.off.multumesc.o zi frumoasa
Postat: Tuesday, June 12, 2012 10:37 AM
Buna.nu stiu nu ma pricep am citit si am crezut ca am raspuns unde era deja subiect pt sc.centrala.nu prea stiu sa unblu in forum sunt noua.daca poti sa-l stergi ?nu ma supar.tot citesc si nu stiu ce sa fac.multumesc pt.raspuns.rasfoiesc forumu.sper sa nimeresc unde trebui.o zi frumoasa
Postat: Friday, June 8, 2012 9:24 AM
Sarutmana ..da m-am gandit si eu sa spun dar nu stiam daca tine.si chiar vreau sa-i am intr-un loc sa nu sparg bucurestiu in 2 plus sper ca v-a merge si fata singura sa nu mai merg sa o duc si sa o iau.de si nu vrea nu stiu cum sa o invat.:018: multumesc inco data pt raspun
Postat: Friday, June 8, 2012 7:00 AM
Imi cer scuzele de rigoare ca ma bag si eu.as dori sa stiu si eu mai multe despre sc.centrala.as vrea sa-mi mut baiatu la aceasta scoala .nu cunosc pe nimeni.
El,invata la liceul Emil Racovita.si nu mai vrea la bazin de si era foarte incantat nu mai vrea carte nu se face nici o secunda si nu vreau sa piarda mai mult.imi pare rau ca nu am cautat despre liceu mai multe inainte sa-l dau m-am bucurat ca este aproape de casa la o statie iar lsc.centrala la 7stati.regret ca m-am luat dupa copil.fata termina clasa a8a la sc.49 care este super buna dupa mine fata nu a avut o zi de gradinita pt ca voma si facea temperatura si am retraso.a avut si o invatatoare buna sovan elena acum este la pensie.si ea vrea la sc.centrala sa vedem ce va face la testele care se dau si m-am gandit sa mi dau si baiatu care va fi in clasa a3a din toamna si nu stiu la el cum sa procedez?ce acte?sarutmana de sfat.