Profil: speran?e doar atât
Despre
Utilizator: speran?e doar atât
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, March 16, 2019
Ultima vizita: Monday, December 9, 2019 4:13 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspiratelor - 75 (updated)
Postat: Monday, July 1, 2019 12:35 PM
Buna fetelor! De multa vreme urmaresc pove?tile voastre ?i vin ?i eu cu a mea acum. Am aproape 24 de ani ?i de 2 ani încercam sa avem un bebe deocamdata fara sa facem analize. Dar nu vrea sa vina bebe ??????. Eu am un ciclu super dereglat...chiar ?i 65 de zile...am luat 6 luni tratament cu utrogestan, dar degeaba...apoi am primit Myo Sun plicuri ca sa ma ajute sa ramân..fara efect. Probleme cu uterul nu am, ovarele îmi sunt foarte curate fara chisturi...dar nu ?tiu unde e problema. De câteva luni fac teste de sarcina ?i primele apar cu o linie 2 slaba, apoi dupa apare negativ pur ?i gata.. E posibil sa am atâtea false pozitive? ??????
Acum sunt ziua 32..am stari ciudate...durere de cap, grea?a, balonare, constipata, merg des la baie...am facut un test, dar pare a fi negativ...am momente când vad o asa zisa linie, dar cred ca doar visez eu.
Va mul?umesc!
Subiect: Vrem o minune ????
Postat: Monday, July 1, 2019 12:31 PM
missy_furla wrote:
eu zic sa nu te impacientezi, esti atat de mica de varsta, ai tot timpul sa incerci diverse solutii daca nu e sa vina..
daca tu ai facut niste controale generale, mai vezi cu situatia la el, poate la tine e totul OK dar el a facut vreun control?!?
Si apoi de ce sa nu incepi cu niste analize?! si o banala tiroidita poate cauza probleme.
Iti tin pumnii dar nu-mi fac griji ca nu reusiti.

Î?i mul?umesc pentru raspuns DistanceKiss...inca nu ma pricep prea bine pe site, daca gre?esc ceva scuzeeee. ?tiu ca sunt tânara, dar dorin?a mea e uria?a...sotul înca nu ?i-a facut analizele...serviciul nu-i prea permite sa ajunga sa-?i faca. E greu...
Subiect: Clubul aspirantelor - 75
Postat: Monday, July 1, 2019 12:29 PM
Buna fetelor! De multa vreme urmaresc pove?tile voastre ?i vin ?i eu cu a mea acum. Am aproape 24 de ani ?i de 2 ani încercam sa avem un bebe deocamdata fara sa facem analize. Dar nu vrea sa vina bebe ??????. Eu am un ciclu super dereglat...chiar ?i 65 de zile...am luat 6 luni tratament cu utrogestan, dar degeaba...apoi am primit Myo Sun plicuri ca sa ma ajute sa ramân..fara efect. Probleme cu uterul nu am, ovarele îmi sunt foarte curate fara chisturi...dar nu ?tiu unde e problema. De câteva luni fac teste de sarcina ?i primele apar cu o linie 2 slaba, apoi dupa apare negativ pur ?i gata.. E posibil sa am atâtea false pozitive? ??????
Acum sunt ziua 32..am stari ciudate...durere de cap, grea?a, balonare, constipata, merg des la baie...am facut un test, dar pare a fi negativ...am momente când vad o asa zisa linie, dar cred ca doar visez eu.
Va mul?umesc!
Subiect: Vrem o minune ????
Postat: Monday, July 1, 2019 11:27 AM
Va mul?umesc!