Spasmul hohotului de plans
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Sunday, January 11, 2009 4:23 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
deci la noi nu e chiar asa,plange si karina dar pana in momentul cand se ineaca,chiar pana la lesin nu am ajuns si sper sa nici nu ajung
marivic
Scris: Sunday, January 11, 2009 8:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Am patit-o si eu cu Victor;a plans rau,avea cam 3ani,...si din plansul ala a inceput sa se inroseasca ,apoi sa cianozat ,dupa care a inceput sa se loveasca de tot cei venea in cale;se lovea si cu mainile ,dupa care a intepenit cu privirea in tavan.intre timp am reusit impreuna cu sotul meu sa-l linistim cu o batista cu apa calduta ,il stergeam pe fata.Incet ,incet,a inceput sa se potoleasca,si totul a revenit la normal de parca nu se intamplase nimic.Doamne prin ce spaima am trecut!
kali
Scris: Sunday, January 11, 2009 8:17 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Cred ca e horror sa treci prin asta; dupa cum am mai zis, nu am patit- am citit numai...
... sper sa ramanem departe de asa ceva.
marivic
Scris: Sunday, January 11, 2009 8:30 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Da,a fost groaznic,...nu doresc sa cunoasca nimeni starea parintilor din acele momente,...la noi a fost prima si ultima data.pale pale pale
Cris-DL
Scris: Sunday, January 11, 2009 9:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Din pacate si noi am trecut prin asta -anul trecut, odata cu inceperea gradinitei -poate unele dintre voi stiti povestea... nu vreau sa-mi mai amintesc de acele momentepale. Ingrozitor, infiorator, atat pot spune... si bine ca nu s-a mai repetat!
mitzulina1984
Scris: Monday, January 12, 2009 5:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/4/2008
si bebe al meu face crize de plans daca se tezeste si nu sunt langa el.Chiar daca e cu tati sau buni
Alyna
Scris: Monday, January 12, 2009 9:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
De la ultima relatare,am mai patit-o de 3 ori....si de fiecare data,am imbatranit 10 ani,in 40-50sec..O data,la medic,cand i-am facut o injectie intra-muscular,a inceput sa planga..nu-l vedeam,pentru ca statea cu fata in jos..a tacut dintr-o data si cand l-am intors,era grena-vinetiu,nu respira si lesinase efectiv...Nu va zic ce-a fost in inima mea pana si-a revenit,cateva secunde mai tarziuplans plans plans plans Dupa asta,am patit-o de 2 ori acasa,din cauza ca s-a lovit...la fel:s-a facut vanat,nu mai respira..Din toate,ce ma inspaimanta mai tare,e privirea tintita...e fff ciudat...priveste undeva,fara sa fie constient de ce se intampla in jurul lui...Si e moale ca o carpa...nu are pic de vlaga...Brrrrrrrrr!!!!!!!!!Sa dea Domnul sa nu mai treaca prin asa ceva niciodatauff uff uff ca mor langa el....Cand face o criza din asta,parca sta timpul in loc..mi se pare ca nu-si mai revine.Ultima data m-am speriat tare de tot pentru ca a durat mai mult ca de obicei si deja pusesem mana pe tel,sa sun la 112.Nu doresc la nimeni sa se confrunte cu asa ceva.
Fluturas
Scris: Tuesday, January 13, 2009 9:46 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
e groaznic ce povestiti voi aici,si ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am trecut niciodata prin asa ceva
alinus
Scris: Tuesday, January 13, 2009 7:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2008
Nu am patit inca as ceva si spe din tata inima sa nu-mi faca.Oricum bebe meu e mic, abia sambata asta implineste 3 saptamani de viata. In schimb eu am patit altceva: mi s-a innecat de vreo 3 ori in timp ce il alaptam. Am crezut ca mor.Dupa cateva sec cand si-a revenit am devenit eu mai moale decat o carpa. Voi a-ti patit asa ceva?
kali
Scris: Tuesday, January 13, 2009 7:31 PM
Nivel

alinus wrote:
Voi a-ti patit asa ceva?

Da.
simo
Scris: Wednesday, January 14, 2009 10:41 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
alinus wrote:
Nu am patit inca as ceva si spe din tata inima sa nu-mi faca.Oricum bebe meu e mic, abia sambata asta implineste 3 saptamani de viata. In schimb eu am patit altceva: mi s-a innecat de vreo 3 ori in timp ce il alaptam. Am crezut ca mor.Dupa cateva sec cand si-a revenit am devenit eu mai moale decat o carpa. Voi a-ti patit asa ceva?

Nu te speria. E din cauza ca suge cu pofta si poate e si "debitul" mare.Am patit si noi.hainoroc
kali
Scris: Sunday, April 24, 2011 8:10 PM
Nivel

Nah, ca am patit-o si noi cu Ericutz, vineri seara. S-a lovit din joaca ( nu l-am vazut cazand )... noroc ca m-a strigat Alexia!
Asta micu' era vanat, cu privirea tintita, nu respira... moale- moale... mi s-a parut ca a durat o vesnicie pana si-a revenit si chiar si dupa, o scurta perioada, era ametit si mergea pe 3 carari.
Offf... nu am mai fost buna de nimic in seara aia. Pe moment am fost pe faza, dar si cand a trecut: bocete, tremurici, etc...
Tare-tare greu am trecut peste! Si acum il verific de 1000 de ori daca e ok!
Maria & Mario
Scris: Sunday, April 24, 2011 8:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Offf offff ! Nu pot decat sa spun ca mi se face pielea gaina numai gandindu-ma ! Sa ne fereasca Dumnezeu pitiCIi de evenimente nefericite !
ingerash
Scris: Sunday, April 24, 2011 8:45 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
kali,of,sper sa nu se mai repete,e groaznic,am trecut de zeci de ori prin asa ceva cu Madalina,draga de ea nu a mai facut....doctorii la care am fost au zis ca dupa 4 anisori trece de la sine.Dumnezeu sa va fereasca copilasii de asa ceva!angel
raly
Scris: Sunday, April 24, 2011 8:48 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Kali sper ca acum sunteti bine si ca nu o sa se mai repete!hearts hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.