Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| deci la noi nu e chiar asa,plange si karina dar pana in momentul cand se ineaca,chiar pana la lesin nu am ajuns si sper sa nici nu ajung |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am patit-o si eu cu Victor;a plans rau,avea cam 3ani,...si din plansul ala a inceput sa se inroseasca ,apoi sa cianozat ,dupa care a inceput sa se loveasca de tot cei venea in cale;se lovea si cu mainile ,dupa care a intepenit cu privirea in tavan.intre timp am reusit impreuna cu sotul meu sa-l linistim cu o batista cu apa calduta ,il stergeam pe fata.Incet ,incet,a inceput sa se potoleasca,si totul a revenit la normal de parca nu se intamplase nimic.Doamne prin ce spaima am trecut! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cred ca e horror sa treci prin asta; dupa cum am mai zis, nu am patit- am citit numai... ... sper sa ramanem departe de asa ceva. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Da,a fost groaznic,...nu doresc sa cunoasca nimeni starea parintilor din acele momente,...la noi a fost prima si ultima data. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Din pacate si noi am trecut prin asta -anul trecut, odata cu inceperea gradinitei -poate unele dintre voi stiti povestea... nu vreau sa-mi mai amintesc de acele momente . Ingrozitor, infiorator, atat pot spune... si bine ca nu s-a mai repetat!
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/4/2008 Mesaje: 113
| si bebe al meu face crize de plans daca se tezeste si nu sunt langa el.Chiar daca e cu tati sau buni |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| De la ultima relatare,am mai patit-o de 3 ori....si de fiecare data,am imbatranit 10 ani,in 40-50sec..O data,la medic,cand i-am facut o injectie intra-muscular,a inceput sa planga..nu-l vedeam,pentru ca statea cu fata in jos..a tacut dintr-o data si cand l-am intors,era grena-vinetiu,nu respira si lesinase efectiv...Nu va zic ce-a fost in inima mea pana si-a revenit,cateva secunde mai tarziu Dupa asta,am patit-o de 2 ori acasa,din cauza ca s-a lovit...la fel:s-a facut vanat,nu mai respira..Din toate,ce ma inspaimanta mai tare,e privirea tintita...e fff ciudat...priveste undeva,fara sa fie constient de ce se intampla in jurul lui...Si e moale ca o carpa...nu are pic de vlaga...Brrrrrrrrr!!!!!!!!!Sa dea Domnul sa nu mai treaca prin asa ceva niciodata ca mor langa el....Cand face o criza din asta,parca sta timpul in loc..mi se pare ca nu-si mai revine.Ultima data m-am speriat tare de tot pentru ca a durat mai mult ca de obicei si deja pusesem mana pe tel,sa sun la 112.Nu doresc la nimeni sa se confrunte cu asa ceva. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| e groaznic ce povestiti voi aici,si ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am trecut niciodata prin asa ceva |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| Nu am patit inca as ceva si spe din tata inima sa nu-mi faca.Oricum bebe meu e mic, abia sambata asta implineste 3 saptamani de viata. In schimb eu am patit altceva: mi s-a innecat de vreo 3 ori in timp ce il alaptam. Am crezut ca mor.Dupa cateva sec cand si-a revenit am devenit eu mai moale decat o carpa. Voi a-ti patit asa ceva? |
|

| alinus wrote: Voi a-ti patit asa ceva?
Da. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| alinus wrote:Nu am patit inca as ceva si spe din tata inima sa nu-mi faca.Oricum bebe meu e mic, abia sambata asta implineste 3 saptamani de viata. In schimb eu am patit altceva: mi s-a innecat de vreo 3 ori in timp ce il alaptam. Am crezut ca mor.Dupa cateva sec cand si-a revenit am devenit eu mai moale decat o carpa. Voi a-ti patit asa ceva?
Nu te speria. E din cauza ca suge cu pofta si poate e si "debitul" mare.Am patit si noi. |
|

| Nah, ca am patit-o si noi cu Ericutz, vineri seara. S-a lovit din joaca ( nu l-am vazut cazand )... noroc ca m-a strigat Alexia! Asta micu' era vanat, cu privirea tintita, nu respira... moale- moale... mi s-a parut ca a durat o vesnicie pana si-a revenit si chiar si dupa, o scurta perioada, era ametit si mergea pe 3 carari. Offf... nu am mai fost buna de nimic in seara aia. Pe moment am fost pe faza, dar si cand a trecut: bocete, tremurici, etc... Tare-tare greu am trecut peste! Si acum il verific de 1000 de ori daca e ok!
|
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Offf offff ! Nu pot decat sa spun ca mi se face pielea gaina numai gandindu-ma ! Sa ne fereasca Dumnezeu pitiCIi de evenimente nefericite ! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| kali,of,sper sa nu se mai repete,e groaznic,am trecut de zeci de ori prin asa ceva cu Madalina,draga de ea nu a mai facut....doctorii la care am fost au zis ca dupa 4 anisori trece de la sine.Dumnezeu sa va fereasca copilasii de asa ceva! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Kali sper ca acum sunteti bine si ca nu o sa se mai repete! |
|
|