Spasmul hohotului de plans
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andrada74
Scris: Sunday, September 23, 2007 6:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/25/2006
poate sa apara si la 8 luni? am impresia ca si alex are tendinta sa faca asa, cind se enerveaza f. tare. isi tine respiratia, insa putin (5-6 sec.). am auzit de la soacra-mea ca si sotul meu facea asa (el chiar dadea impresia de lesin) cind era mic. oare se poate mosteni?
sousourel
Scris: Sunday, September 23, 2007 7:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Apare in legatura cu statul singur in tarc?sic
petresfe
Scris: Monday, October 1, 2007 9:03 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
eu sunt nou si am tot cautat de vreo 3 ani despre acest hohot dar se pare ca toata lumea vb al fel trebuie sa avem rabdare timpul rezolva tot acum suntem la gradinita la Pitici in primele zile stateam pe ace dar se pare ca au trecut am vb cu doamna educatoare care de fapt sunt 2 una mai in virsta stie cum se manifesta acest spasm dar cealalta a spus ca moare linga el deca se intimpla hohot hohot acum avem 4 ani si 5 luni din cind in cind ne mai dam in petic cu cite o faza dar mai rar fata de alta data
danab
Scris: Monday, October 1, 2007 10:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Bine ai venit, petresfe! Multa sanatate la copil (probabil baietel, din cate inteleg din mesaj). Sa aveti cat mai putine episoade de spasm, pana la vindecare completa!
bea86
Scris: Friday, September 5, 2008 2:38 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
a facut si ea de cateva ori cand plangea si eu m-am speriat acuma nu a mai facut de mult si sper sa nici nu se mai intample
cristinaflorina
Scris: Tuesday, September 23, 2008 9:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Buna Crista

Spune-mi si mie de unde ai luat iconita aia cu ingerasul unde scrie David.sorry1
fdianamaria
Scris: Saturday, January 10, 2009 4:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Revenind la subiect...
Elena se face rosie ca racul si efectiv da sa se innece de atata plans cateodata. Asta se intampla daca se trezeste singura in camera si nu reactioneaza nimeni la maraielile ei sau daca lesina de foame si vreau sa ii schimb scutecul sau bluzita intai. Suna aiurea, dar plange ciudat, chiar nostim. Scoate niste sunete !!! Am zis ca o voi inregistra odata...Glad nu facea asa, chiar daca el plangea mult mai des.
ingerash
Scris: Saturday, January 10, 2009 5:41 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Madalina si acum procedeaza asa,parca manipuleaza,cum nu-i dai ce-mi cere, cum se apuca sa foloseasca spasmulrambo toanerele
Rody
Scris: Saturday, January 10, 2009 7:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
inger7 wrote:
Madalina si acum procedeaza asa,parca manipuleaza,cum nu-i dai ce-mi cere, cum se apuca sa foloseasca spasmulrambo toanerele

Idem Elorambo
Fluturas
Scris: Saturday, January 10, 2009 8:30 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Rody wrote:

Idem Elorambo

si karina
kali
Scris: Sunday, January 11, 2009 12:20 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Alexia niciodata nu a facut asa ceva.
Eric cred ca e prea mic.
Oricum, m-as speria de numa'.
simo
Scris: Sunday, January 11, 2009 12:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Casian face asa cateodata cand se trezeste singur sau pe intuneric si uneori ma baga in sperieti. Am patit-o chiar acum cateva zile , el dormea, eu faceam dus si s-a pus dintr-o data pe urlat de parca-l omora cineva. N-am stiut cum sa ajung la el mai repede ,mai mult uda decat uscata si pe jumatate dezbracata.sic
Am mai patit si noaptea cu el chestia asta, se trezea direct urland, ma speria de moarte.Si are o voce!!!!colors
kali
Scris: Sunday, January 11, 2009 12:39 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Fetele, spasmul hohotului de plans inseamna atunci cand, in timpul plansului, i se opreste respiratia lui bebe, eventual se invineteste si poate chiar lesina. Nu se refera la cat de tare urla si nici nu poate fi controlat de copil- asta apropo' de ce zicea Inger.
ingerash
Scris: Sunday, January 11, 2009 4:00 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
kali wrote:
Fetele, spasmul hohotului de plans inseamna atunci cand, in timpul plansului, i se opreste respiratia lui bebe, eventual se invineteste si poate chiar lesina. Nu se refera la cat de tare urla si nici nu poate fi controlat de copil- asta apropo' de ce zicea Inger.

De cinci ori mi sa intamplat,incepe sa planga,se inroseste apoi albastreste,se arunca jos si pur si simplu lesina,trebuie sa o scutur sa ii masez pieptul,ies cu ea afaranervi nervi nervisi nu pot descrie ce frica am ca nu-si revinepale si am descoperit o metoda care o distrage,o iau in brate si mergem la geam,ii arat alt lucru ,ceva nou care nu stie,sau o duc in fata oglinzii si ii arat ...uite printesacoeur
simo
Scris: Sunday, January 11, 2009 4:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
kali wrote:

Plange in hohote tot mai tare si mai tare,se inroseste la fata si incepe un fel de tuse de parca s-ar ineca; tuseste ragusit, respira cu dificultate ,mai trage un hohot si tot asa. De obicei nu se opreste imediat cum il iau in brate, mai dureaza un pic.Mai rau de atat n-a fost si sper sa nici nu fie.Nu stiu daca se incadreaza sau nu, dar cand il aud, ma inspaimanta.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.