Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/25/2006 Mesaje: 137
| poate sa apara si la 8 luni? am impresia ca si alex are tendinta sa faca asa, cind se enerveaza f. tare. isi tine respiratia, insa putin (5-6 sec.). am auzit de la soacra-mea ca si sotul meu facea asa (el chiar dadea impresia de lesin) cind era mic. oare se poate mosteni? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Apare in legatura cu statul singur in tarc? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu sunt nou si am tot cautat de vreo 3 ani despre acest hohot dar se pare ca toata lumea vb al fel trebuie sa avem rabdare timpul rezolva tot acum suntem la gradinita la Pitici in primele zile stateam pe ace dar se pare ca au trecut am vb cu doamna educatoare care de fapt sunt 2 una mai in virsta stie cum se manifesta acest spasm dar cealalta a spus ca moare linga el deca se intimpla acum avem 4 ani si 5 luni din cind in cind ne mai dam in petic cu cite o faza dar mai rar fata de alta data |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Bine ai venit, petresfe! Multa sanatate la copil (probabil baietel, din cate inteleg din mesaj). Sa aveti cat mai putine episoade de spasm, pana la vindecare completa! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| a facut si ea de cateva ori cand plangea si eu m-am speriat acuma nu a mai facut de mult si sper sa nici nu se mai intample
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Buna Crista
Spune-mi si mie de unde ai luat iconita aia cu ingerasul unde scrie David. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Revenind la subiect... Elena se face rosie ca racul si efectiv da sa se innece de atata plans cateodata. Asta se intampla daca se trezeste singura in camera si nu reactioneaza nimeni la maraielile ei sau daca lesina de foame si vreau sa ii schimb scutecul sau bluzita intai. Suna aiurea, dar plange ciudat, chiar nostim. Scoate niste sunete !!! Am zis ca o voi inregistra odata...Glad nu facea asa, chiar daca el plangea mult mai des. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Madalina si acum procedeaza asa,parca manipuleaza,cum nu-i dai ce-mi cere, cum se apuca sa foloseasca spasmul |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| inger7 wrote:Madalina si acum procedeaza asa,parca manipuleaza,cum nu-i dai ce-mi cere, cum se apuca sa foloseasca spasmul Idem Elo |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Rody wrote:Idem Elo si karina |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Alexia niciodata nu a facut asa ceva. Eric cred ca e prea mic. Oricum, m-as speria de numa'. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Casian face asa cateodata cand se trezeste singur sau pe intuneric si uneori ma baga in sperieti. Am patit-o chiar acum cateva zile , el dormea, eu faceam dus si s-a pus dintr-o data pe urlat de parca-l omora cineva. N-am stiut cum sa ajung la el mai repede ,mai mult uda decat uscata si pe jumatate dezbracata. Am mai patit si noaptea cu el chestia asta, se trezea direct urland, ma speria de moarte.Si are o voce!!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Fetele, spasmul hohotului de plans inseamna atunci cand, in timpul plansului, i se opreste respiratia lui bebe, eventual se invineteste si poate chiar lesina. Nu se refera la cat de tare urla si nici nu poate fi controlat de copil- asta apropo' de ce zicea Inger. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| kali wrote:Fetele, spasmul hohotului de plans inseamna atunci cand, in timpul plansului, i se opreste respiratia lui bebe, eventual se invineteste si poate chiar lesina. Nu se refera la cat de tare urla si nici nu poate fi controlat de copil- asta apropo' de ce zicea Inger.
De cinci ori mi sa intamplat,incepe sa planga,se inroseste apoi albastreste,se arunca jos si pur si simplu lesina,trebuie sa o scutur sa ii masez pieptul,ies cu ea afara si nu pot descrie ce frica am ca nu-si revine si am descoperit o metoda care o distrage,o iau in brate si mergem la geam,ii arat alt lucru ,ceva nou care nu stie,sau o duc in fata oglinzii si ii arat ...uite printesa |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| kali wrote:Fetele, spasmul hohotului de plans inseamna atunci cand, in timpul plansului, i se opreste respiratia lui bebe, eventual se invineteste si poate chiar lesina. Nu se refera la cat de tare urla si nici nu poate fi controlat de copil- asta apropo' de ce zicea Inger.
Plange in hohote tot mai tare si mai tare,se inroseste la fata si incepe un fel de tuse de parca s-ar ineca; tuseste ragusit, respira cu dificultate ,mai trage un hohot si tot asa. De obicei nu se opreste imediat cum il iau in brate, mai dureaza un pic.Mai rau de atat n-a fost si sper sa nici nu fie.Nu stiu daca se incadreaza sau nu, dar cand il aud, ma inspaimanta. |
|
|