Spasmofilia
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ane2
Scris: Monday, January 10, 2011 9:46 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
ce ciudat asa am patit si eu acum o luna ,dupa o noapte zbanuciumata cu alcol a doua zi am fost un pic mahmura nimic neobijnuit, pe la 11 seara m-am pus in pat la 12:30 m-am trezit speriata foarte rau cu un gol imens in stomac cu o frica de moarte, inima mi-o loase razna asta era impresia mea.Pana la 7 dim n-am putut sa inchid un ochi, m-am documentat un pic pe internet si am dedus ca a fost un atac de panica.La 2 zile dupa prima gura de cafea ma luat iar dar parca mai rau am ajuns la urgente, diagnosticcu a fost atac de panica, mi sa dat un set de analize de facut inclusiv tiroida.Rezultatele analizelor a iesit ok, calciu si magneziu super.Si cu toate astea cand simt ca ma apuca criza iau imediat calciu cu D3, am peste tot , in masina, in casa, in geanta , la birou.In momentu in care iau calciu imi revin imediat.

De 2 sapt n-am mai facut nici o criza , m-am gandit sa nu fie si din cauza alimentatie asa ca am inceput sa mananc multe legume , fructe si fac mai mult sport.

Gabrile nu inteleg de ce vrei sa te lasi de calciu, eu iau doar cand simt ca ma ia o criza , mai bine cu calciu decat cu xanax sau alte tampenii.

Toate se bat cap in cap, unii spun ca e doar in capul nostru insa noi cei care am trecut prin asta stim ca nui asa.Cum Dumnezeu acum te simti super ok si intr-o ora bum te iau transpiratile , palpitatiile, amortesti toata ...eu asta nu-mi pot explica si nici un dr nu a putut sa-mi explice.
carla
Scris: Monday, January 10, 2011 10:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Lipsa de calciu e determinata de consumul de alcool si de aici crizele de spasmofilie si atacurile de panica.Calciu e bine sa iei doar daca medicul recomanda asta dar si prea mult strica,altfel inlocuiesti doar o dependenta cu alta.
Solutia este doar schimbarea stilului de viata,regimului alimentar si modului de gandire.Dupa o perioada fara alcool si alte medicamente dispar si crizele,doar analizele au fost bune.Sanatate!
ane2
Scris: Tuesday, January 11, 2011 11:28 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
regimul alimentar mi l-am schimbat total , fara carne ,multe legume, fructe si sport cat mai mult.
Din ce am inteles , oricat de bine ai sta cu calciu in momentul unei crize iti scade calciu brusc , din cauza aceasta se recomnada dupa o criza calciu.Eu iau doar in cazul in care simt ca fac o criza.

de alcol nu stiu ce sa zic, eu beau o data pe sapt in general in wekend si nu foarte multe un pahar 2 de wiski sau vin depinde unde ma aflu.Daca ar fi sa ma las si de placerea asta mica care o am mai bine imi pun streangu de gat.
donna
Scris: Monday, February 2, 2015 4:08 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/2/2015
pentru giulia!
Aceleasi stari la am eu de cateva luni, deja simt ca nu mai suprt , cum ai scapat mai exact ca nu ai fost foarte explicita.

astept un raspuns
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.