Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ce ciudat asa am patit si eu acum o luna ,dupa o noapte zbanuciumata cu alcol a doua zi am fost un pic mahmura nimic neobijnuit, pe la 11 seara m-am pus in pat la 12:30 m-am trezit speriata foarte rau cu un gol imens in stomac cu o frica de moarte, inima mi-o loase razna asta era impresia mea.Pana la 7 dim n-am putut sa inchid un ochi, m-am documentat un pic pe internet si am dedus ca a fost un atac de panica.La 2 zile dupa prima gura de cafea ma luat iar dar parca mai rau am ajuns la urgente, diagnosticcu a fost atac de panica, mi sa dat un set de analize de facut inclusiv tiroida.Rezultatele analizelor a iesit ok, calciu si magneziu super.Si cu toate astea cand simt ca ma apuca criza iau imediat calciu cu D3, am peste tot , in masina, in casa, in geanta , la birou.In momentu in care iau calciu imi revin imediat.
De 2 sapt n-am mai facut nici o criza , m-am gandit sa nu fie si din cauza alimentatie asa ca am inceput sa mananc multe legume , fructe si fac mai mult sport.
Gabrile nu inteleg de ce vrei sa te lasi de calciu, eu iau doar cand simt ca ma ia o criza , mai bine cu calciu decat cu xanax sau alte tampenii.
Toate se bat cap in cap, unii spun ca e doar in capul nostru insa noi cei care am trecut prin asta stim ca nui asa.Cum Dumnezeu acum te simti super ok si intr-o ora bum te iau transpiratile , palpitatiile, amortesti toata ...eu asta nu-mi pot explica si nici un dr nu a putut sa-mi explice. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Lipsa de calciu e determinata de consumul de alcool si de aici crizele de spasmofilie si atacurile de panica.Calciu e bine sa iei doar daca medicul recomanda asta dar si prea mult strica,altfel inlocuiesti doar o dependenta cu alta. Solutia este doar schimbarea stilului de viata,regimului alimentar si modului de gandire.Dupa o perioada fara alcool si alte medicamente dispar si crizele,doar analizele au fost bune.Sanatate! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| regimul alimentar mi l-am schimbat total , fara carne ,multe legume, fructe si sport cat mai mult. Din ce am inteles , oricat de bine ai sta cu calciu in momentul unei crize iti scade calciu brusc , din cauza aceasta se recomnada dupa o criza calciu.Eu iau doar in cazul in care simt ca fac o criza.
de alcol nu stiu ce sa zic, eu beau o data pe sapt in general in wekend si nu foarte multe un pahar 2 de wiski sau vin depinde unde ma aflu.Daca ar fi sa ma las si de placerea asta mica care o am mai bine imi pun streangu de gat. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 1
| pentru giulia! Aceleasi stari la am eu de cateva luni, deja simt ca nu mai suprt , cum ai scapat mai exact ca nu ai fost foarte explicita.
astept un raspuns |