Spalatul hainelor noi - pana cand?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alyna
Scris: Tuesday, November 20, 2007 2:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Eu nu spal hainutele noi ale lui Matei.Le-am spalat pana pe la 4-5 luni si gata.Nu a patit niciodata nimic.Nici o eruptie....nimic..Nu vreau sa-l sensibilizez prea tare...Prima bariera a sistemului imunitar e pielea.Trebuie calita si aceasta.
ANDREEA&BIANCA
Scris: Tuesday, November 20, 2007 2:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/11/2007
Eu i-am spalat intotdeauna hainele primite precum si cele noi.
Laura
Scris: Tuesday, November 20, 2007 5:06 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Sincera sa fiu eu am spalat si am calcat hainutele noi in primele 5 luni. Apoi l-am lasat pe Bb sa se caleasca si intr-adevar nu patit nimic pana acum. Eu nu am avut niciodata o boala de piele!
Sanatate tuturor!
nastasem
Scris: Tuesday, November 20, 2007 5:11 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna sunt si eu noua pe aici si vreau sa va spun ca eu nu spal hainele noi ale fetitei mele de 3,9 ani.Nu am avut probleme de piele
PrincessLilou
Scris: Monday, May 9, 2011 2:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
eu am spalat si spal tru toata familia tot ce e imbracaminte noua. nu de frica de boli de piele, dar asa m-am obisnuit. cred ca e mai mult o chichita pe creier. plus de asta, uneori am incercat sa port ceva noua fara sa fi fost spalat inainte si nu am putut. am tot timpul senzatia ca miroase ba a vopseaua cu care e colorat, sau cutia din care sunt scoase miros a inchis..in fine..prefer sa aiba mirosul de detergent si de balsma de rufe decat alte cele. imi face mai multa placare sa le pun asa pe mine. :)
sweet angel
Scris: Monday, May 9, 2011 2:51 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
si eu spal tot ce e nou si pt noi si pt copil
noelia
Scris: Monday, May 9, 2011 3:44 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/16/2009
hainele noi care le iau pt copii deobicei le spal inainte..ale noastre nu intotdeauna..depinde..dar intr-adevar , fie hainutele cat de noi, multe dintre ele sunt probate de alti, sau purate dintr-o mana in alta....in ziua de azi nu sti la ce te poti astepta....sorry1
serarg
Scris: Monday, May 9, 2011 6:30 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
eu le spal intotdeauna!nu neaparat ca ar face ceva,rares are o imunitate destul de buna
dar ar trebui sa mergeti intr-o fabrica de confectii si sa vedeti cum se lucreaza ,indiferent de gradul de modernizare si cam prin cate maini trec produsele
delfinasa
Scris: Monday, May 9, 2011 7:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
La noi hainele nu vin in tipla...pe langa faptul ca pana ajung in magazin, cine stie prin ce maini si conditii circula, in magazine stau pe umerase si rafturi, cad pe jos, se prafuiesc, le ia lumea la mana si in picioare de nu se vad...asa ca eticheta aia poate sa fie pe o bluza noua supermurdara, patata de vreun copil cu suc sau alte minuni...oricat de curate mi s-ar parea mie, spalatul inainte de purtare a hainelor a devenit o obisnuinta...ca stiu ce vad prin magazine.
ingerash
Scris: Monday, May 9, 2011 7:39 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Le spal,apoi le port,am vazut destule haine pe jos prin magazine,ori persoane care le probeaza.
bulinutza
Scris: Monday, May 9, 2011 8:36 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Si eu spal pt puiutz tot ce cumparam sau primim...uneori le si calc...ras Pt noi, nu prea le spal inainte, desi acum m-ati cam pus pe ganduri...uff

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.