Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Miha, multumesc! Maine aflu ce si cum! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Miru wrote:Miha, multumesc! Maine aflu ce si cum! bafta Miru. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Miru, cum a fost? |
|
| Am scapat! A fost doar o amenda pt stationare interzisa - 78 Ron platiti pe loc. Am luat si 3 puncte de penalizare. Pt puncte trebuie sa mearga vinovatul la politie, sa semneze procesul verbal. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bine ca ai scapat! |
|
| Kiki, multumesc! |
|
| Ti-am spus ca e vorba doar de o amanda. Ai grija pe viitor. |
|
| MNiko wrote:Ti-am spus ca e vorba doar de o amanda. Ai avut perfecta dreptate.
MNiko wrote: Ai grija pe viitor. Pai stationarea asta nu e pe constiinta mea , dar ma bantuie totusi cateva semafoare pe galben... |
|
| Si pe mine ma bantuie niste semafoare de tipul asta, dar sper ca nu ma filmat nimeni la momentele alea. Oricum am inceput s-o las mai moale cu fortatul verdelui ca mie frica sa raman fara carnet. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Miru, sorry pentru amenda si puncte...dar bine ca n-a fost mai grav...atentie la parcari si stationari pe viitor! Aici daca scrie parcarea/stationarea interzisa sau e pentru handicapati, locurile sunt goale, nu se risca nimeni sa ia amenda de sute de $ si sa-si strice driving recordul, iar daca parchezi la un magazin, restaurant sau orice firma si nu esti client, cheama firma de towing si-ti ridica masina si ti-o vezi dupa ce dai cateva sute .
Lamuriti-ma si pe mine: trecerea pe galben nu e regulamentara daca treci in ultimul moment? Pai aici toti profita de culoarea asta sa treaca, cand se face galben mai trec 4-5 masini, cu toate ca semafoarele au camere video care se declanseaza automat...si eu trec pe galben si cateodata se face si rosu, dar important este daca in momentul in care-ai trecut de linia de stop era culoarea galbena si s-a schimbat cand treceai intersectia...eu n-am primit nici o amenda pentru asta, cu toate ca stiu ca fortez ca sa trec, insa daca eu vad galben cand trec linia si se schimba in rosu dupa ce trec, atunci pa, sunt in regula. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si eu trec pe galben de multe ori, dar stiam ca e regulamentar, atata timp cat nu poti frana in conditii de siguranta... |
|
| Mihaela, in general ne ferim de stationari interzise, dar cand ai o treaba in centrul Bucurestiului, e aproape imposibil sa gasesti un loc de parcare... Stiu si eu cum e cu galbenul, dar parca exista totusi o amenda si pt nerespectarea semnificatiei culorii galbene... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| atata timp cat nu poti frana in conditii de siguranta e regulamentar,dar cum a zis delfinasa ca trec 4-5 masini,nu cred ca nici unul nu a avut timp sa franeze .in decret eu stiu ca la galben trebuie sa opresti sotul meu a luat o amenda pt asta.a trecut pe galben si l-a vazut politia si "l-a prins" |
|
| Daca nu poti obri in conditii de siguranta, atunci poti trece pe galbenul care urmeaza dupa verde. Mai sunt unii care pleaca pe galbeul care urmeaza dupa rosu(asta daca mai sunt astfel de semafoare ca pe la brasov s-a cam scos acest galben). De altfel in ultimul cod rutier scrie ca, daca se blocheaza intersectia, atunci si trecerea pe verde este interzisa si se amendeaza. INtersectii blocate si treceri pe verde urmate de staionare in mijlocul intersectiei am vazut destule, dar amenzi pt asa ceva nici macar n-am auzit inca. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Din cate stiu, in Israel, daca treci pe galben sau verde care palpaie este ca si cum ai trece pe rosu... Daca te prinde politia aici ai amenda de 1000NIS ( 250$) si/sau ( depinde de politai) carnetul suspendat pe o luna, nu stiu daca se acumuleza si puncte
daca este semafor cu camera, atunci camera incepe sa filmeze/pozeze 3 secunde dupa ce semaforul este rosu....
Cat despre puncte, fetelor se pare ca sunt "bogata/punctata/vizata" am deja 18 puncte pentru boala mea, viteza !!!!! Offfff ma invata si pe mine cineva cum sa nu mai calc acceleratia la masina ??? Se pare ca am iesit "ieftin" dupa cum conduc eu..... |
|
|