Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Am dat si o sa dau in continuare.Nu sunt o revolutionara, nu caut sa schimb lumea ci vreau sa-mi fie mie bine si familiei mele.Daca tara respectiva nu face nimic sa se termine cu spaga,eu sunt prea mica si neinsemnata sa lupt. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| De dat, am dat si nu o data. Asta e, ca sa mearga un lucru trebuie sa ungi unde scartaie. Stiu ca e gresit asa, caci s-au invatat sa nu faca nimic fara spaga, dar cand ai o problema ce sa faci? Daca stai dupa ei, poti sa si mori si nu primesti un raspuns sau nu ti se rezolva problema.
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Poate o sa vi se para aiurea si de necrezut...dar nu am dat niciodata spaga. Si...sincer, nu as vrea sa ma intalnesc cu o asemeanea situatie , pentru ca nu stiu cum as reactiona. ( in legatura cu sofatul...sa nu credeti ca nu sofez destul de mult incat sa nu pot fi amendata...nu stiu cum se intampla ca nu m-a prins decat de 2 ori radarul si ceilalti fug de mine...! ) Iar de primit , nici nu ma gandesc! |

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Sunt domenii in care nu ai cum sa nu dai. Cand ma gandesc ce ar fi fost in materniate daca nu dadeam ma doare capul. Ai curajul sa te operezi fara sa pletesti anestezistul si chirurgul? Eu in nici un caz indiferent cat de revolutionara as fi. |

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Cat am fost in Romania am dat. Acum de cate ori am fost m-am revoltat si nu am mai dat. Am apelat la ... pile. |