Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Sosetele mele sunt gata si imi sunt taaaaaaare dragi acum trebuie sa ai fac si la Lucy ca tinea neaparat ca sunt ale ei dar ai sunt putin mari ca ea are 35-36 marimea si eu 38 ai erau si largute si putin lungi ,,dar la poze a tinut mortis sa i le pun ei gabyta attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| gabyta,ce super arata sosetele! cred ca o sa fac si eu! |
|
| Superbe sosetele (pe cati ochi ai inceput). Eu port acum 40, mi s-a marit piciorul de cand am nascut gemenii si pana acum.
|
|

| ILDI Mami am inceput pe 60 de ochi bentita model 3fata 2 dos,,o faci cat vrei de lunga. eU AM LUCRAT CU 5 ACE,4 CU OCHIURI PE ELE SI UNU MEREU AI GOL IN MANA CA SA POTI LUCRA CU EL. Cand ai lungimea dorita a bentitei treci la facutul calcaiului ,,eu il fac foarte simplu,impart lucrul in 2 ,deci 2 ace le las in asteptare si lucrez cu celelate 2 ace + acul de ajutor.Am facut la calcai cu 30 ochi,,,scazi cate 1 ochi la fiecare sfarsit de rand ,,se scade in amandoua partile pana mi-a ramas 12 ochi,apoi culeg ochi de fiecare parte a calcaiului lucrat pana acum respectiv 9 ochi de fiecare parte ,,acum trecem si adaugam cate un ochi la fiecare sfarsit de rand pana avem iar 30 de ochi. Il lucrezi cum vrei calcaiul,,pe fata sau pe dos,, eu acum l-am facut pe dos .Cand ai terminat de adaugat si ai iarasi 30 de ochi continui si lucrezi iar circular impreuna cu celelalte ace. Eu modelul l-am invatat de la ex pus de Valentina la sosete cu 2 ace..doar ca asta este circular,,dar este f f asemanator. |
|
| Mama pe vremuri parca facea altfel calcaiul, nu stiu exact cum, dar parca lua cumva un ochi de pe calcai cu un ochi din restul lucrului si le facea impreuna... nu am idee ca la vremea respectiva nu ma interesa. Aveti idee cum zic? |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Ce frumoase sant! Gaby |
|

| pcinfo wrote:Mama pe vremuri parca facea altfel calcaiul, nu stiu exact cum, dar parca lua cumva un ochi de pe calcai cu un ochi din restul lucrului si le facea impreuna... nu am idee ca la vremea respectiva nu ma interesa. Aveti idee cum zic? Da,,asa facea si buna de la Jina,dar nici eu nu mai stiu cum,, sa vad daca o prind in toane bune sa imi explice si mie |
|
| gabyta wrote:Sosetele mele sunt gata si imi sunt taaaaaaare dragi  acum trebuie sa ai fac si la Lucy ca tinea neaparat ca sunt ale ei dar ai sunt putin mari ca ea are 35-36 marimea si eu 38  ai erau si largute si putin lungi  ,,dar la poze a tinut mortis sa i le pun ei Gaby |
|

| pcinfo wrote:Mama pe vremuri parca facea altfel calcaiul, nu stiu exact cum, dar parca lua cumva un ochi de pe calcai cu un ochi din restul lucrului si le facea impreuna... nu am idee ca la vremea respectiva nu ma interesa. Aveti idee cum zic? cred ca era asta modelul lucrului http://www.garnstudio.com/lang/es/video.php?id=69 victoria, sandica |
|
| vai de viata mea...deja le-ai terminat??? eu abia la cotitura calcaiului de la prima soseta sunt traiasca andrelele de 2 oricum ti-au iesit super super!!!! |
|
| he he he, deci gabyta ai cam aceeasi origine cu mine?!?! Bunica ta e din Jina, mama era din Ocna Sibiului, iar tata e nascut in Selimber, deci sibieni. Trebuie sa vad ca mai are fratele meu niste sosete de lana lucrate de mama, trebuie sa ma uit atenta la ele, poate ma prind cum sunt facute. Oricum imi trebuie curaj sa ma apuc de ace mici si multe, nu ma prea incanta ideea, dar cine stie?! |
|

|
de 2 jumate sunt si ale mele,, e mai greu pana te obisnuiesti cu ele ,,cu manevratul lor, apoi merg singure |
|
| Sarumana pentru explicatii. Eu am ace de 3,5 si 2,5. Trebuie sa imi achizitionez numere ceva mai mari. Cred ca ma apuc si eu sa fac cateva perechi, sunt cam friguroasa de fel. Si eu fac calcaiul cum l-ai explicat tu, mi se par emai simplu asa decat in filmulet. |
|
| da sa le pape gaia...ca daca faceam model jerse mergeau super repede dar cum tre sa fiu atenta la model merge ''inapoi'' ca racul DAR deja am pus ochii pe niste lana de la drops pt sosete super faina.....vreau sa-i fac la fata,vreau sa-i fac si lu al meu(cu toate ca el zice ca nu poarta ) si lu socru ca ma roaga de vreo 2 ani sa-i fac..si nu pot lasa soacra cu buza in soare apoi si mie inca vreo 2-4-6 perechi sau poate e numai flama de moment si nu mai fac nici una |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| superbe gabytza |
|
|