Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| Foarte frumoase si reusite, de fapt daca stau bine si ma gandesc ce nu ai facut tu frumos.Sa le porti cu drag si |
|
| multumesc mult nu-mi incap in piele de nerabdare sa incep o alta pereche dar cateva zile am program de croitorie asa ca numai o sa-mi rod unghiile de ciuda |
|
| diana sunt foarte frumoase dar astea va "prind"? bire.anamaria attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| M-am apucat si eu de-o soseta, p”a-doua nu cred c”o mai fac. Noroc cu Gabyta , ca altfel ma prindea vara facand la soseta. |
|
| da..i-am vazut pe ravelry rechinii mi-au facut cu ochiul dar nu m-au dat pe spate asa ca poate in alta viata ii fac |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| LilianaD wrote:M-am apucat si eu de-o soseta, p”a-doua nu cred c”o mai fac.  Noroc cu Gabyta  , ca altfel ma prindea vara facand la soseta. |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Gata sosetutele am muncit vreo 3 zile la ele dar imi plac
 |
|
| sandica,ce frumosi sunt! |
|

| waaaw...ce frumoase sunt eu mai am un pic si o termin si pe a doua. fetelor cu calcaiul m-am lamurit, am facut cum a explicat Gabyta,si mi-a iesit bine, dar la varf voi cum faceti? eeu am cam facut la nimereala,nu intr-un fel anume si acum nu stiu daca-mi iese si la a doua.La voi se aseza asa de frumooos... |
|
| Wow ce de sosetute frumose. Sa le purtati cu drag fetelor. |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Multumesc!
Lili, eu cand am ajuns cu lucrul la degetul mic am inceput sa scad de pe margini si din mijloc (faci o scazatura spre dreapta si una spre stanga ). Cand ajungi aproape de varf ultimele randuri le faci drepte fara sa mai scazi ca sa vina rotunjit. Eu asa am facut ,acu nu stiu daca mai e si alta tehnica |
|

| Multumesc Sandica , la a doua pereche sigur ma perfectionez. Acuma sa va arat ce mi-a iesit...mi se rasuceste putin elasticul, oare din ce cauza? La tricotat, cand se lucreaza circular, se lucreaza numai pe fata sau se poate lucra dus-intors(fata-dos) ca la crosetat? LilianaD attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Lili, Sandica, foarte frumoase
Lili, eu la varf le fac tot putin rotunjite prin scadere apoi le cos cu kitchener stitch.
Voi posta si eu cand le fac poze, le-am facut din lana vopsita, da' nu mai folosesc in viata mea lana, da mancarimi urate pe piele Si cred ca-mi iese si vopseaua |
|

| Mikaela , incearca sa le porti peste o sosetuta subtire, eu asa purtam sosetele ce mi le facea buna pe vremuri. Hai pozeaza-le, abea astept sa ti le vad. |
|
|