Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| Foarte frumoase sosetele Gabyta, sa iti tina de cald |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Gabita , Carmen bunicile voastre faceau calcaiul asa : dupa ce imparteau ochiurile in doua si incepeau calcaiul acele ochiuri le imparteau in trei si lucrau ochiurile din mijloc iar cele de pe parti tot aduceau cite un ochi si-l scadeau pe st si pe dreapta pina dispareau cele lasate pe margini si apoi cind ramineau numai cele din mijloc si marginile erau scazute , luau si continuau cu restul de ochiuri lasate pe cele 2 ace si cite au ramas la calcai dar aici ridici lateralele sa ai iar acelasi nr de ochiuri ca si inainte de impartire nu stiu daca m-am facut inteleasa Asa calcaiul iese frumos ca o caciulita de copil la ceafa se aranjeaza frumos Continui cu lungimea labei cit vrei de lungi apoi scazi la virf |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| da cred ca asa ceva, si ai dreptate ca nasa mea facea in acelasi fel caciulite pentru bebelusi, dar tot mama ii aratase si ei. |
|

| Ma bucur ca m-am facut inteleasa , |
|
| endy wrote:Gabita , Carmen bunicile voastre faceau calcaiul asa : dupa ce imparteau ochiurile in doua si incepeau calcaiul acele ochiuri le imparteau in trei si lucrau ochiurile din mijloc iar cele de pe parti tot aduceau cite un ochi si-l scadeau pe st si pe dreapta pina dispareau cele lasate pe margini si apoi cind ramineau numai cele din mijloc si marginile erau scazute , luau si continuau cu restul de ochiuri lasate pe cele 2 ace si cite au ramas la calcai dar aici ridici lateralele sa ai iar acelasi nr de ochiuri ca si inainte de impartire nu stiu daca m-am facut inteleasa Asa calcaiul iese frumos ca o caciulita de copil la ceafa se aranjeaza frumos Continui cu lungimea labei cit vrei de lungi apoi scazi la virf endy! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| endy wrote:Ma bucur ca m-am facut inteleasa , super inteleasa,,o sa incerc si asa, multumim |
|

| Ildi , Gaby |
|
| iaca vin si eu agale....pe-o poteca ,pe-o carare ... si arat la toata lumea...gata cu poeziile ca iau painea de la gura lu eminescu mie imi plac si tin cald,daca voua nu va plac nu-i bai

|
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Fara alte cuvinte! |
|
| mama kale |
|
| dianaaaaa,sunt superbeeeee! sa le porti cu placere! |
|
| ildi |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Diana sant foarte frumoase! Sa le porti sanatoasa caci cu drag sigur o sa fie :)
|
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Ba ne plac si inca cum , sunt superbe |
|
| multumesc gagici eu deja le port..tin asa cald |
|
|