Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| 
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Foarte frumosi, Valentina, zici ca sunt facuti la masina asa uniform sunt lucrati! |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| valentina ai lucrat nu gluma |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| foarte frumos.cum iai facut? |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Si eu as vrea sa fac ciorapei.Cum i-ai facut?Explica te rog ca pt prosti. |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Aoleu! Sosetele nu sefac cu andrelele alea multe si subtiri? Cate 5 sau 7 pentru fiecare picior? Mie mi se pare ingrozitor de greu! Dar produsul final este foarte frumos! Felicitari! |
|

| Madanuta, Cristina, Miorita, Alimami, Zaza, multumesc pentru aprecieri!
Eu le-am lucrat cu 2 andrele, am si explicat modul de lucru cu poze undeva. Acum caut unde. |
|

Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| valentina wrote:Madanuta, Cristina, Miorita, Alimami, Zaza, multumesc pentru aprecieri!
Eu le-am lucrat cu 2 andrele, am si explicat modul de lucru cu poze undeva. Acum caut unde. daca ai facut minunatiile astea cu 2 andrele vreau si eu "reteta" te rog foarte frumos.multumesc mult.ma intereseaza cum se face in special la calcai si parteadela degete.:018: :018: :018: |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Sper sa nu fie vreo problema da ca raspund eu in locul tau. Explicatii se gasesc aici http://forum.7p.ro/Cea-mai-frumoasa-soseta-crosetata--tricotata.aspx?g=posts&t=9134 |
|

| Vai, Iuli, chiar iti multumesc! Ca nu mai stiam pe unde sa caut. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Valentina sunt dragalase tare sosetele tale .Am vazut ca e o adevarata arta sa faci ciorapi,unii sunt de vis am vazut niste pereki pe care eu le-as pune in rama .Dupa sarbatori am si eu planuriu marete in care intra si ciorapii. |
|

Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| m-am apucat de sosetute,am ajuns la degete daram o nelamurile,am facut parteadin fata,pe urma mai lucrez ultimul rand?sau il inchei? |
|

| Ca sa inchei, folosesti o a treia andrea si iei cate un ochi de pe cele 2 andrele alternativ si le lucrezi ca si cum ai incheia lucrul. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| valentina wrote:Ca sa inchei, folosesti o a treia andrea si iei cate un ochi de pe cele 2 andrele alternativ si le lucrezi ca si cum ai incheia lucrul. Vreau sa ma apuc si eu de sosetute.Deocamdata o sa fac exact cu nr de ochiuri cum ai zis tu..sa vad daca iese ceva.Pe parcurs,mai intreb.Nu te superi,nu?Apoi vreau sa fac mai micutze,pt gaza mea si mari mari pt sot.Acolo o sa am nevoie sa-mi zici cum se impart ochiurile. |
|

| Sigur ca te ajut! Spor la lucru!
Daca vrei poti sa incepi de pe acum cu un numar mai mic de ochiuri, te ghidez pe parcurs. |
|
|