Profil: Sorina_85
Despre
Utilizator: Sorina_85
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Thursday, September 21, 2017
Ultima vizita: Tuesday, October 29, 2019 4:49 PM
Numarul de postari: 771
[0.07% din toate postarile / 0.30 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 69
Postat: Monday, December 10, 2018 6:08 PM
Andreea06 wrote:
Aspirici oare ce mai ajuta ovulatia? Rodiile si vinul rosu, tin bine minte?

Salut aspirici.
Nucile sunt foarte bune pentru cresterea calitatii ovocitelor.
:*
Subiect: Clubul aspirantelor - 68
Postat: Tuesday, November 13, 2018 8:55 AM
Ib34, cum esti? Mai ai spotting? Sper sa auzim vesti bune!
Subiect: Clubul aspirantelor - 68
Postat: Monday, November 12, 2018 10:11 PM
Ib34 wrote:
As vrea sa va intreb daca e normal sa am un fel de spotting foarte light...maroniu..., la 3 sapt.de sarcina. Nu am avut pana acum.

Buna, poti sa dai mesaj la dr? S-ar putea sa ai nevoie de progesteron pt sustinere. Cand am fost insarcinata, mi-a spus dr ginecolog ca la orice fel de secretie maro, rosie sau alta culoare neobisnuita sa ma prezint la urgente si sa il sun. Stiu ca de cele mai multe ori se recomanda progesteron in cazurile astea, dar nu stiu cat de bine e sa iei ceva(orice) fara sa te consulti cu doctorul tau.
Multa sanatate va doresc!!
Subiect: Clubul aspirantelor - 67
Postat: Sunday, October 14, 2018 8:21 PM
alina89 wrote:
Fetelor, ne dorim sa ne apucam curand de bb2, dar in ultima vreme persoane apropiate si dragi au pierdut sarcina in diferite statii de evolutie (10-27sapt) pale

Pentru ca vreau sa previn cat mai mult as vrea sa fac si ceva analize de trombofilie. Evident niciun doctor nu imi recomanda nimic. Am o nastere prin cezariana care a decurs fara probleme spre final doar cu edeme gestationale si ceva restrictie intrauterina la bebe. De ramas, am ramas in 3luni. Nu am avut probleme cu tensiunea de niciun fel.

Sunt mamici care totusi avand o sarcina fara probleme s-au gasit cu trombofilie si intampina dificultati acum la al doilea bebe? Ce analize ati facut? Multumesc! Cheek Kiss

Alina, eu am avut o sarcina foarte usoara si inainte de ea nu am intampinat nici un fel de probleme(doar a aparut sarcina mai greut). Dupa ce am nascut si ne-am apucat de bb2 am pierdut 2 sarcini. Am facut analizele de trombofilie si am risc scazut de trombofilie (mutatiile sunt alea de la semnatura). Si am mai facut si cele hormonale si vitamina D. Vitamina D mi-a iesit mica si am luat suplimente. Din cate am inteles si eu de la doctori(gineco si hemato) cele mai multe pierderi se datoreaza anormaliilor cromozomiale ce sunt incompatibile cu viata. Cazurile de trombofilie adevarata sunt destul de putine, se pun prea multe in carca trombofiliei. Oricum, pt linistea ta poate e bine sa le faci ca sa pleci la drum cu multa incredere si sa nu fi stresata. Niste analize hormonale si vit D ti-as recomanda sa faci daca poti. Mie mi-a zis dr hematolog ca e bine sa iau omega 3 si vit E ca sa pregatesc uterul pt o viitoare sarcina. Mai ales dupa nastere/alaptat multe rezerve de vitamine scad si e bine sa ai organismul pregatit sa suporte o noua sarcina.
Spor la treaba va doresc si sa va dea Dumnezeu inca un copilas sanatos <3
Postat: Saturday, October 13, 2018 2:04 PM
Prafdestele wrote:
sorry1 Buna ! Sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica, am 23 ani.
Sunt la a 3-a incercare consecutiva, cu teste de ovulatie ( am mai incercat si inainte dar se pare cu nu prea avea nimic de-a face cu ovulatia), nu am folosit anticonceptionale niciodata...am mers la medic luna trecuta mi-a spus ca am uterul si ovarele perfecte, papanicolau bun, nu am probleme hormonale sau cu tiroida...menstruatie 26-29 zile,fara pauze: in ultimele luni s-a pastrat la 29...ovulatia in ziua 17 cu o faza luteala de 12 zile...
As mai avea cam 6 zile pana la urmatorul CM...simptome nu prea am, in sensul ca pe mine ma dor sanii si se maresc mereu inainte de menstruatie deci nu pot sa il iau ca pe un simptom...si am si crampe...tare mi-e teama ca vine si luna asta :( voi de cat timp incercati ? Aveti ceva probleme depistate ? Mie mi-a recomandat dr. spermograma pt el si a zis ca daca nu se intampla pana la Craciun incepem investigatii suplimentare :(

Bine ai venit! Ce frumos ca va ganditi la copii de la varsta asta :)
Cred ca e o idee buna sa verifice sotul mai intai spermograma si dupa aia vedeti de acolo cum sta treaba. Stiu ca e frustrant sa astepti atunci cand iti doresti un copil, si o luna trece greu, dar inca nu a trecut o perioada ingrijoratoare de timp. Sunt putine cazuri in care cuplurile au reusit din prima. Pana la 6 luni, chiar un an e considerat normal sa incerci. Dupa aia se recomanda analize si investigatii suplimentare. E bine ca ai facut si analizele hormonale, macar sti ca nu e nici o pb pe acolo(cam alea sunt foarte des respunzatoare de intrazierea aparitiei sarcinii).
Sper sa reusiti cat mai curand si sa va binecuvanteze Domnul cu un copilas sanatos!
Postat: Friday, October 5, 2018 10:28 AM
Adina, capul sus, sanse sunt!
Cheek Kiss
Postat: Friday, October 5, 2018 10:26 AM
Alle, felicitari!!!!! Ce veste buna!!!!! Sa va dea Domnul multa sanatate!!
coeur coeur coeur
Postat: Wednesday, September 12, 2018 7:14 PM
carlita wrote:

Sorina, sa intri sa ne anunti cand ai vesti bune! Cheek Kiss

Sper sa va gasesc la gravidute! :D
Postat: Wednesday, September 12, 2018 2:22 PM
Alle.p wrote:
Ma gandeam ca ai probleme...e bine sa te detasezi putin, poate te ajuta. Si eu m-am mai relaxat luna asta.
Nepotelul si-a revenit, este la TM internat, astazi ii fac RMN-ul. Tot investigheaza, sa vedem care e problema. Sper sa-l faca Dumnezeu bine, ca a fost asa chinuit de micCray E o dulceata de copil, cel mai cuminte pe care l-am vazut....iti vine sa-l manancilove

Ma bucur tare mult ca e bine!!!
Abia astept sa aud ca sunteti toate burtici!
Postat: Wednesday, September 12, 2018 1:54 PM
Alle.p wrote:
Sorina, esti bine?

Sunt bine draguto, multumesc de intrebare :), doar ca m-am detasat de telefon si tehnologie in general si incerc sa fac orice numai sa nu stau cu ochii in ecrane(tv, tableta, telefon). Mi-am dat seama ca imi mananca prea mult timp si incerc sa le las deoparte :D
Am tot vrut sa te intreb, cum mai e nepotelul tau? Stiu ca era la spital... Sper din suflet sa fie bine!