Sopc/preconceptie/concepție
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gia1234
Scris: Sunday, December 22, 2019 10:55 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/22/2019
pale Buna fetelor! De 3 luni încercam sa avem un bebe ?i fara succes. Mi am facut curaj sa vad care este problema pentru ca mai fusesem la control ?i nu aveam nimic care sa împiedice concep?ia. Cel putin asa mi se zicea. M am gândit ?i am schimbat ?i medicul ginecolog, pentru ca nu mi placea deloc cum vorbea fosta mea doctora ?i ma ?i storcea de bani. In urma cu 3 sapt am fost la consult! Mi s a zis ca am sopc ?i la prescpriptia medicului curant mi s a dat inogest. A mai luat cineva? Este bun? Ne dorim enorm de mult un bebe! A spus ca din cauza aceasta bebelu?ul se lasa mai greu :( dar sa nu îmi fac griji ca n am de ce sa ma tem... usor de zis, greu de facut. De atunci parca mi s a patat creierul ?i ma gândesc daca nu o sa reu?esc sa am bebe. Îmi vad fostele colege de scoala deja cu 2 copii, iar eu nu sunt in stare de 1. La munca nu mai zic, toate au câte 2-3:)) Nu stiu daca a mai pa?it cineva, dar deja s a transformat intr o obsesie. Recunosc, nici rabdare nu am?? multumesc pentru raspunsurile pe care mi le ve?i oferi!:**
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.