Profil: Sonya
Despre
Utilizator: Sonya
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Wednesday, February 24, 2016
Ultima vizita: Monday, February 6, 2017 8:58 PM
Numarul de postari: 759
[0.07% din toate postarile / 0.29 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 38
Postat: Tuesday, January 31, 2017 12:47 PM
Salutare mamici si viitoare mamici. Va multumesc tuturor pentru urarile facute, va doresc sa vi se intoarca inzecit. Nu prea mai am timp sa intru pe forum pentru ca printesica mea cere multa atentie, iar cand doarme nu stiu ce sa fac mai intai. Sa mananc, sa fac dus, sa fac de mancare sau sa calc? :) noroc cu ta i ca a avut cateva zile libere si ne-a ajutat. Va atasez o poza cu fetita mea, pt ca am vazut ca zunt cereri.
HOPE felicitari pentru sarcina sa, sa ai o sarcina usoara, sa stea bebe cumintel pana la termen.
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 38
Postat: Wednesday, January 25, 2017 2:34 PM
Salutare gravidutelor. Am prins si eu un pic de timp sa va scriu. Am nascut in data de 10.01 o fetita de nota 10,de 3.200 kg, natural fara epidurala. Am nascut relativ repede, am ajuns la spital la 2 si ceva noaptea si pe la 4.50 dimineata deja imi tineam fetita in brate. Va doresc tuturor o nastere cat mai usoara. Nu am apucat sa citesc ce ati mai facut, dar o sa va prind din urma. O zi frumoasa sa aveti!
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 37
Postat: Monday, January 9, 2017 7:54 PM
Albinuta wrote:

Cum a fost la control Sonya?
Mai sta bebelina la caldurica?

A fost nasol la control, pe masa m-a durut putin cand m-a controlat jos. M-a chemat peste o sapt, a zis ca mai dureaza , nu mult, dar mai dureaza.
Chestia e ca ma doare in zona inghinala destul de rau dupa control, asa in valuri ca si cum ar fi contractii. Am inceput sa le monitorizez. Oare e normal sa ma doara putin dupa control? Rog mamicutele sa-mi spuna daca au patit si ele asa.
Postat: Monday, January 9, 2017 1:41 PM
Albinutza eu nu recoltez celule.
Postat: Friday, January 6, 2017 1:31 PM
Albinuta wrote:
Sonya cum e?ti? Ai nascut? coeur

inca nu am nascut, bebelina nu vrea sa faca cunostinta cu noi, si nici nu prea da semne ca ar vrea sa vina. luni mai merg la monitorizare si o sa ma urce si pe masa ca sa vada cum sta treaba acolo jos. pana acum nu m-a urcat deloc pe masa.se pare ca se tine de cuvant bebelina si sta pana la 40 de sapt :)
Postat: Sunday, January 1, 2017 5:34 PM
[quote=Mire]

Sonia, ce a trecut timpul.Inca putin si iti tii minunea in brate!Doamne ajuta!Nastere usoara si la multi ani!hearts [/quoy
Multumesc Mire. A trecut f repede timp, iti doresc sarcina usoara in continuare. An Nou Fericit tuturor.
Postat: Thursday, December 29, 2016 5:17 PM
Avem vreo proaspata mamica prezenta? Ma doare burta ca si la menstruatie, nu am pierdut dopul gelatinos, nu mi s-a rupt apa. Este semn ca voi naste curand? Ma doare destul de tare, si in spate
Subiect: Nastere usoara, Sonya!
Postat: Wednesday, December 21, 2016 10:57 PM
Va multumesc pentru incurajari fetelor. Nu-mi vine sa cred ca eu urmez, parca numai ieri am vazut cele doua liniute magice.
Eileen eu sper sa nasc natural, acum sa vedem cum vrea Cel de Sus, sa nu apara complicatii. Sunt programata la monitorizare in 4 ian, am emotii, inca nu mi-am facut bagajul, mai trebuie sa spal hainutele bebelinei si sa le calc. Am zis ca fac asta intre sarbatori. Va multumesc inca o data pt incurajari
Postat: Friday, December 16, 2016 10:52 AM
mazdravela wrote:
Buna fetelor, revin si eu dupa o lunga si placuta absenta. Pana la urma am venit in Romania si am stat o luna love love desi doctorul mi-a interzis calatoria cu masina, a doua zi mi-am aruncat fundul in masina si am pedalat spre Romania. A fost de vis!! Rasfatata de parinti la maximcoeur si totusi parca nu mi-a ajuns o luna plans la 34 saptamani m-am intors in Germania , am zis ca pe urma e mai riscant ras totul a decurs bine, am facut 2 controale in Romania, colul era de 5 cm de fiecare data, doar ca 2 saptamani am stat in pat, am prins si o raceala, de care imi era tare frica... dar a trecut cu bine. Azi am fost la medic si fetita mea e o grasuna. Are 2800g deja plans si am doar 35 saptamani...horror.. desi nu ma mir, seamana pe ma-sahohot

Si bebelusa mea are 2880 g la 36 sapt. Ieri am fost la control si m-a programat in 4 ian la monitorizare. Mai stiti ceva de Alex si de Lara?
Postat: Monday, November 14, 2016 11:13 PM
Eillen, felicitari mami! Cum te simti, cum e bebelusa? Cate kg a avut? Recuperare rapida si multa putere.