Chestionar intrebare: Cu cine votati in turul 2 pentru alegerile prezide (Poll is closed)
Alegere Voturi Statistici
Basescu Traian - PDL 36 65%
Geoana Mircea - PSD+PC+PNL+... 14 25%
Nu votez 5 9%

Sondaj alegeri prezidentiale 2009 turul 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Iuli
Scris: Thursday, December 3, 2009 5:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2009
Si eu aveam tot 8 ani la revolutie si nu cred ca sunt indreptatita sa spun prea mult despre comunism dar de asemenea cred ca nici nu-l putem rezuma doar la faptul ca fiecare avea un loc de munca si o locuinta pentru ca au fost mult mai multe si daca e sa privim in totalitae aspectele negative au dominat. La fel nu putem nici sa rezumam democratia la faptul ca s-a tras in 1989.
Oricum fiecare voteaza pe cine doreste. Aici nu facem decat sa ne spunem parerile fara insa a dori sa ne convingem una pe alta - ASTA INSEAMNA DEMOCRATIE.
snowdrop
Scris: Thursday, December 3, 2009 7:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/26/2007
sami wrote:
o sa-l votez pe Basescu.fie si doar pentru cei 100 si ceva de parlamentari care taiau frunza la caini din fotoliile lor fara sa ia cuvantul sau fara sa propuna ceva cat de neinsemnat.aia nu merita sa fie platiti din banii romanilor,din punctul meu de vedere ajung 300 si un parlament unicameral.si asta e numai unul din motivele pentru care o sa pun stampila pe numele lui.

Aaaa, da, uitasem sa mentionez asta!

Eu nu zic ca-i PD_L plin de "flori". Dar cand vor veni flamanzii din PSD din nou la putere, atunci sa vezi saracie. Ca or sa aibe ei grija sa pape ce mai e ... daca mai e! Si n-or sa faca nimic pe putin 2 ani ca deh! au gasit tara saracita de Base!
Hai sa vedem de sistemul sanitar, de educatie, de justitie, de armata si politie ... Cine oare le-a adus in halul asta?! De ce pleaca toate mintile luminate in afara? De ce dupa revolutie s-a oprit cercetarea in Ro?
E greu ca s-a pus "biciul" pe bugetari cu 8 zile de fara plata? Dar oare sistemul privat nu e biciuit de impozite si taxe? Sa ne amintim doar forfetarul ... Asta e, fetelor, e recesiune! Suntem saraci si saraciti! Si asta nu se face in doar 5 ani!
Cat despre democratie ... ea a fost prost inteleasa de la inceput! Democratia inseamna libertate, respect!
mommy
Scris: Thursday, December 3, 2009 8:38 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Urmariti "marea confruntare"? D-ul Geoana tocmai a declarat ca (,) copiii din familiile cu venituri mari ar trebui sa primeasca alocatii mai mici decat cei din familiile cu venituri mici.
carla
Scris: Thursday, December 3, 2009 9:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Daca iese Basescu nu se face guvern pana la primavara,el fiind impotriva la oricine nu este de parerea lui.Mie nu-mi place de el ca numai certuri si scandaluri a iscat,nu-mi place toata povestea cu Elena Udrea care a scapat basma curata dupa ce a cheltuit banii unui Minister si are doua acum.
De Geoana nu prea am ce sa spun dar s-a aliat cu taranistii,cu UDMR,cu PNL,PRM,Cu minoritatile,...stiu ei ce stiu daca s-au aliat cu el
Cristina,cateodata privesc si eu in urma la perioada dinainte de revolutie,pe mine m-a prins la Cluj in anul 3 de facultate,a fost frumoasa intr-un fel ca a fost tineretea mea,cu carti luate de la biblioteca si jumatate de Carpati fara impartita cu colegele,fara curent,apa calda sau blugi,cu rafturile din Central pline doar de borcane de fasole si gem de macese,cafeaua plina cu zat,sa stiti ca n-as schimba cu nimic acea perioada,totusi aveam siguranta zilei de maine,dar n-as dori-o nici pentru copiii mei.Asta e mersul lucrurilor si chiar de noi nu dorim,tot se vor schimba intr-una vremurile
Ah,sa nu uit ceva ce nu s-a schimbat la mine in nici un regim:pofta de tricotat:004:
bereea
Scris: Friday, December 4, 2009 8:31 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Oare toti domnii astia care lupta pentru putere nu s-ar putea intelege, nu s-ar putea uni si sa faca ceva pentru tarisoara noastra? Cat timp se tot mananca intre ei cum sa mearga ceva bine?
raly
Scris: Friday, December 4, 2009 9:10 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
cristina85 wrote:

Si Raly eu doar la 4 ani ai mei imi aduc bine aminte ca eram la Sibiu cand sa tras si nu cred ca iti doreai sa fi in locul meu si sa fugi sa nu stii cum sa ajungi acasa,eram doar cu tata si intr-un finl ne-am urcat in tren si am ajuns si noi acasa numai noi stim cum si plangeam in casa de abea m-au oprit ai mei din plans eu imi aduc aminte foarte bined faza asta si am stat si cu parintii la coada la lapte sa stii!!!!
Dar ce frumos a fost cand democratii l-au impuscat pe Ceausesc in ziua de Craciun,astia da oameni crestini!

Mda...sa fim seriosi acum,chiar iti amintesti de la 4 aniras ras ras
KRYS85
Scris: Friday, December 4, 2009 9:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
raly wrote:

Mda...sa fim seriosi acum,chiar iti amintesti de la 4 aniras ras ras

Ma crezi tu proasta sau ce???Faza aceea chiar mio aduc aminte sa stii!!Si ti-am zis si astazi nu??Uite ca imi aduc aminte am o memorie destul de buna sa stii ,inca nu am ajuns sa-mi pierd cunostiinta,poate daca eram mai dusa umpic da,dar din pacate imi pare rau despre ce crezi tu!!!!closedtopic
evita
Scris: Saturday, December 5, 2009 10:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Din punctul meu de vedere toti sunt o apa si-un pamant; cine ar veni ca presedinte, tot pe turta lui va trage prima data. Si nu ar trebui sa tinem cont atat de mult de partide, tinanat cont de turismul dintr-un partid in altul in functie de interesele personale. Fiecare din cei doi are plusuri si minusuri. Nici Base nu a fost usa de biserica si nici nu este, dar Geoana , dun punctul meu de vedere, ar fi un presedinte marioneta. Acum ce sa zic, din 2 rele, o aleg pe cea mai buna, desi mi-e lehamite de amandoi, si de toata balacareala asta care s-a numit campanie electoralacry . Votez Base, pentru ca vreau sa ii mai acord credit, si sper sa nu ma insel.
Lilly of the valley
Scris: Saturday, December 5, 2009 11:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Eu nu votez, niciunul dintre candidati nu ma reprezinta.
Nu discut doctrina politica a niciunuia dintre candidatii mentionati mai sus, doar vreau sa subliniez ca oricine ar fi presedinte, nu are prea multe de facut. Separarea puterilor a fost unul din castigurile Romaniei democratice, nu spun Revolutie, e prea mult spus. Ili cu clica lui stie ce a fost, mai bine. Constitutia Romaniei limiteaza atributiile - si bine face, oare?- pt ca unii se imbolnavesc de putere repede si uita scopul lor in functie.
Am spus "oare?" cu buna stiinta, se pare ca unii isi pun osul la treaba doar daca simt sabia opresiunii deasupra capului.
vanina
Scris: Sunday, December 6, 2009 8:10 PM
Nivel

Inregistrat: 12/19/2008
A iesit Mircea Geoana
zaza_
Scris: Sunday, December 6, 2009 8:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Eu la revolutie aveam 9 ani. Nu-mi aduc aminte decat cateva chestii, ca mergeam cu cartela, da. Si ca nu prea era mare lucru la alimentara din colt. Dupa revolutie mi-aduc aminte ca s-a umplut alimentara, si mi-aduc aminte ca erau foarte multe portocale, pe care nu le cumparam pentru ca erau rosii inauntru si se spunea ca erau injectate cu nu-stiu-ce.(Ha! Si acum doi trei ani a aparut la noi fanta din portocale rosii!!!)Mai stiu ca aveam lada frigorifica in care tineam carnea de la porcul de Craciun si legume congelate care a fost sigilata de catre ... nu-stiu-cine, dar un vecin a spus ca avem asa ceva in casa si ...aia e! Si imi mai aduc aminte ca intr-o seara i-am aratat fundul tovarasului Ceausescu la televizor, fapt care a atras o morala din partea mamaei din care nu am inteles mare lucru, decat ca am facut ceva ingrozitor, ca ar putea sa ma vada cineva si sa ne spuna. Asta in conditiile in care mama era casnica, iar tata era tapiter(mare smecherie!)

Eu acum, dupa cate am citit si vazut la televizor am inteles atat. Ca Revolutia a inceput in 1987 cu greva de la Brasov, a fost desavarsita in Timisoara cu pretul vietii a multor tineri, iar tovarasul Iliescu pur si simplu ne-a FURAT-O si dumnealui l-a executat pe Ceausescu, nu ca sa faca democratie, ci ca sa-i ia locul.
Cat n-a fost presedinte de la PSD nu a fost bine, insa PSD a avut parlamentari si senatori samd, deci au fost amestecati in viata politica din Romania.
Ei vor face tot posibilul sa nu mearga nimic bine cand nu sunt ei cu puterea deplina. Din cauza asta eu am votat cu Basescu! Pentru eu cred ca s-a luptat cu ei! Si cred ca ar face-o in continuare!

Moaaa, dar am scris, nu gluma! Sper ca nu v-am plictisit.ras
Mela
Scris: Sunday, December 6, 2009 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Vanina,hai sa avem rabdare inca o zi sau doua,atunci o sa ne cunoastem presedintele angel
vanina
Scris: Sunday, December 6, 2009 10:12 PM
Nivel

Inregistrat: 12/19/2008
Scuzesorry Asta auzisem la stiri si am dat vestea mai departe.
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, December 6, 2009 10:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
nici unul din cei doi nu este o mare "fericire" pentru tara dar dintre doua rele, o aleg pe cea mai putin rea: Basescu!

sa nu aud de PSD, mi-e scarba de ei, cei mai mari moguli si inavutiti sunt PSD-isti care au "supt" tot ce le-a iesit in cale in anii cat PSD a guvernat! e adevarat, ei au saracit tara, ajutati si de altii, e drept. eu nu cred in Geoana si altii ca el. de fapt nu mai cred in nici unii, toti mint si toti vor sa isi vada de ale lor in timp ce romanul de rand se poate duce naibii linistit!closedtopic

totusi...sper sa iasa Basescu, cred ca va fi mai bine cu el decat daca vin iarasi the puppets!nervi
bereea
Scris: Monday, December 7, 2009 8:22 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Se pare ca s-a schimbat presedintele de aseara pana azi dimineata.eu nu ma pot bucura nici pentru unul, dar totusi mi s-a parut deplasarta bucuria si salturile de bucurie ale domnului Geoana, mai ales ca era vorba de o diferenta atat de mica.

Ma gandesc ca nu degeaba au manifestat cei de la timisoara impotriva lui Geoana.si unchiul meu era acolo, el care l-a revolutia a primit 5 gloante si nu s-a gandit nimeni ca va mai scapa cu viata.Iar acum povesteste ca cei care au tras atunci fac parte din partidele politice de frunte si ne conduc cu zambetul pe buze.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.