Chestionar intrebare: Cu cine votati in turul 2 pentru alegerile prezide (Poll is closed)
Alegere Voturi Statistici
Basescu Traian - PDL 36 65%
Geoana Mircea - PSD+PC+PNL+... 14 25%
Nu votez 5 9%

Sondaj alegeri prezidentiale 2009 turul 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
koko2008
Scris: Wednesday, December 2, 2009 3:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Basescu!!!
Mela
Scris: Wednesday, December 2, 2009 4:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
inca un motiv pentru care n-o sa-l votez pe Geoana-Iliescu:
(poate ati vazut si voi aseara emisiunea)

Ely
Scris: Wednesday, December 2, 2009 7:43 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Eu nu votez ca intr-adevar nu ai ce alege ,si totusi ma gandesc de ce trebuie sa iasa din nou actualul presedinte.Daca in toti acesti ani nu s-a facut mare lucru de ce s-ar face acum.Nu mai inteleg nimic.Odata ce lumea se plange ca nu-i bine de ce ar alege acelasi rau.uff
KRYS85
Scris: Wednesday, December 2, 2009 9:50 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Parerea mea e ca foarte multi dintre noi a uitat de revolutia din 1989!!!!Cred ca mai bine era pe vremea comunismului, nu sau intamplau cate se intampla in ziua de azi,nu erau someri aveau toti locuri de munca ,era altfel era restrictie intradevar dar era mult mai bine!!!!Si chiar nu are rost sa vi le insir acum pe toate!!!Oricum fieacre voteaza ce vrea sau nu voteaza!!!
Iuli
Scris: Wednesday, December 2, 2009 10:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2009
Dupa parerea mea acum e bine. Cine munceste si doreste cu adevarat sa realizeze ceva poate.
Zici ca toata lumea avea locuri de munca. Si in ziua de azi numai cine nu vrea nu are un loc de munca.
Da de faptul ca in ultimii ani painea se dadea pe cartela, cu poria ai uitat? Poate erau si atuncea persoane privilegiate care mai faceau rost de una de alta dar pentru marea majoritate daca te duceai la alimentara nici nu prea aveai ce sa cumperi.
In ziua de azi cu salariile asa cum sunt mi-am permis sa-mi cumpar un apartament prin credit, am din ce sa-mi platesc ratele si si din ce sa-i asigur un trai decent fetitei mele. Si daca doresc sa cumpar ceva pentru sarbatori am de unde sa aleg. Si toate aste cu salarii de simplii muncitori si eu si sotul.
TeosOf
Scris: Wednesday, December 2, 2009 10:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
cristina85 wrote:
Parerea mea e ca foarte multi dintre noi a uitat de revolutia din 1989!!!!Cred ca mai bine era pe vremea comunismului, nu sau intamplau cate se intampla in ziua de azi,nu erau someri aveau toti locuri de munca ,era altfel era restrictie intradevar dar era mult mai bine!!!!Si chiar nu are rost sa vi le insir acum pe toate!!!Oricum fieacre voteaza ce vrea sau nu voteaza!!!

Tu vorbesti serios? Cati ani ai trait in comunism?
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, December 3, 2009 7:32 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Cristina, iti recomand sa vezi Decreteii! E un documentar fantastic despre comunism!
raly
Scris: Thursday, December 3, 2009 7:42 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
TeosOf wrote:

Tu vorbesti serios? Cati ani ai trait in comunism?

4ras ras Acum ea vorbeste din auzite,din spusele parintilor,ca de trait pana la 4 ani nu stiu ce poti sa-ti dai seama.Cine e descurcaret s-a descurcat si atunci si se descurca si acum.Hai Cristina nu-mi zi ca la 4 ani stateai la coada la lapte si la paine!Lasa politica pentru cui i place si pentru cine se pricepe,eu daca nu stiu mai bine stau deoarte si privesc!hearts hearts
bereea
Scris: Thursday, December 3, 2009 8:15 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
cred ca de data aceasta voi mereg si eu la vot, pentru a-l vota pe Basescu chiar daca nu-mi place.
Dar Geoana...ar fi o tragedie daca iese elbanghead banghead ...eu stiu cum este sa traiesti in comunism si n-am uitat nimic.
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, December 3, 2009 8:48 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
bereea wrote:
cred ca de data aceasta voi mereg si eu la vot, pentru a-l vota pe Basescu chiar daca nu-mi place.
Dar Geoana...ar fi o tragedie daca iese elbanghead banghead ...eu stiu cum este sa traiesti in comunism si n-am uitat nimic.

Eu sunt total anti-Basescu! Am fost de la inceput!!!!!!! dar, vorba ta, ma gandesc serios daca n-ar trebui sa pun stampila pe el, ca pentru mine, 10 o vor pune pe Geoana!banghead banghead banghead
snowdrop
Scris: Thursday, December 3, 2009 9:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/26/2007
Eu votez cu Basescu!

Mi-e frica de cei care voteaza cu oricine numai cu Basescu nu. De ce? Ce a facut sau n-a facut Base? Ne este greu? Ne este ca 15 ani s-a furat aproape tot. S-au realizat baronii locali, incultii si prostii, care este! PSD este pliiin de hoti, de prosti, de parveniti! A, da si comunisti! Geoana la Moscova??? Nu-mi place politica, nu ma pasioneaza, dar unele lucruri sunt atat de evidente! Oooof, ca nu m-as putea opri! Acum m-am enervat cand am vazut cat de superficial sunt privite lucrurile! closedtopic

Mergeti la vot, dragele mele, si reflectati o secunda in plus!

Iuli, bravo
snowdrop
Scris: Thursday, December 3, 2009 9:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/26/2007
Ely wrote:
Odata ce lumea se plange ca nu-i bine de ce ar alege acelasi rau.uff

Ca sa nu aleaga unul si mai mare! Macar de atat!
KRYS85
Scris: Thursday, December 3, 2009 11:36 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Din pacte si la Pd-l e o mare mafie,daca nu va iesi presedinte cred ca va ajunje la inchisoare pentru tot ce-a facut."Doar lucruri bune!!!"maseluta

Si Raly eu doar la 4 ani ai mei imi aduc bine aminte ca eram la Sibiu cand sa tras si nu cred ca iti doreai sa fi in locul meu si sa fugi sa nu stii cum sa ajungi acasa,eram doar cu tata si intr-un finl ne-am urcat in tren si am ajuns si noi acasa numai noi stim cum si plangeam in casa de abea m-au oprit ai mei din plans eu imi aduc aminte foarte bined faza asta si am stat si cu parintii la coada la lapte sa stii!!!!
Dar ce frumos a fost cand democratii l-au impuscat pe Ceausesc in ziua de Craciun,astia da oameni crestini!

Si in legatura cu serviciul multi ar vrea sa munceasca dar nu au unde nu ca nu vor,imi pare foarte rau,au ajuns multi romani sa plece prin tari straine ,au ajuns familii multe sa se desparta ,au ajuns sa nu aibe unde sa stea ,sa nu aibe ce manca ,hai sa fim seriosi pe vremea lui Ceausescu nu erau atataea dar aveai unde sta,aveai ce manca si aveai locul de munca asigurat,dar astea sau uitat,e democratie fetelor!!!Votati Base!!!!
Cred ca nu are rost sa ne certam aici ca si asa no sa castige nimeni nimc,parerea mea ,eu sunt off topic ,fiecare voteaza ce vrea zic eu!!!!!closedtopic closedtopic closedtopic closedtopic closedtopic closedtopic closedtopic closedtopic closedtopic closedtopic
Ely
Scris: Thursday, December 3, 2009 12:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
andru wrote:

Ca sa nu aleaga unul si mai mare! Macar de atat!

Cum poti fi atat de sigura,pana nici gemenii nu sunt la fel.Faza cu comunismul mi se pare prea mult, acolo nu o sa se mai ajunga vreodata indiferent cine ar veni.Eu una cum am spus nu -mi place nici unul ,dar si sa traiesc in necunoscut, doar cu teama de a nu mai incerca si altceva ,in viata trebuie incercat altfel nu ai de unde sti .Daca ti-e bine voteaza-l ,daca nu l-as schimba ,asta-i numai parerea mea personalasorry .
Si totusi nu vreau sa fac caz pe acest subiect, deoarece voi de acolo stiti mai bine sunt plecata de 9 ani asa ca voi decideti.
Mela
Scris: Thursday, December 3, 2009 12:25 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
voi stiti cumva cate datorii are Patriciu fata de statul roman?trebuie sa le plateasca pana in ianuarie.daca ies PSD-istii lui,ce ziceti,oare o sa-l mai amane sau nu? sic
si asta e doar un exemplu,daca vreti pot sa va dau mai multe din psd-isti imbogatiti pe banii nostrii.

eu avem 8 ani la revolutie,dar n-o sa insir aici lucruri pe care le tin minte sau pe care mi le-au povestit parintii.toti am suferit intr-un fel sau altul de pe urma lor...

Ely,din doua rele,o sa fac la fel ca Andru,o sa-l votez pe Basescu.fie si doar pentru cei 100 si ceva de parlamentari care taiau frunza la caini din fotoliile lor fara sa ia cuvantul sau fara sa propuna ceva cat de neinsemnat.aia nu merita sa fie platiti din banii romanilor,din punctul meu de vedere ajung 300 si un parlament unicameral.si asta e numai unul din motivele pentru care o sa pun stampila pe numele lui.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.