Chestionar intrebare: Cu cine votati in turul 2 pentru alegerile prezide (Poll is closed)
Alegere Voturi Statistici
Basescu Traian - PDL 36 65%
Geoana Mircea - PSD+PC+PNL+... 14 25%
Nu votez 5 9%

Sondaj alegeri prezidentiale 2009 turul 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tzepii
Scris: Wednesday, November 25, 2009 1:02 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Haideti sa vedem cum stam cu preferintele si pentru turul 2 al alegerilor pentru presedinte.
Sfefania_Johansson
Scris: Sunday, November 29, 2009 6:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
eu nu votez, pentru ca minunatii nostri demnitari s-au gandit sa trimita in Suedia doar 800 de buletine de vot..sa petrec 2 ore pe drum ca sa nici nu apuc sa votez..NU!! oricum, nici nu am ce alegesic
cute_babies_of_mine
Scris: Sunday, November 29, 2009 6:47 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Las votul alb!

Si daca tot se vehicula Eminescu in primul tur, pun si eu ceva...

Ne-am trezit din hibernare
Si-am strigat cât am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!?
Si cu asta ce-am facut?

Am dorit, cu mic, cu mare,
Si-am luptat, cum am stiut,
S-avem noua guvernare?
Si cu asta ce-am facut?

Ca mai bine sa ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar traim în saracie?
Si cu asta ce-am facut?

Ia coruptia amploare,
Cum nicicând nu s-a vazut,
Scoatem totul la vânzare?
Si cu asta ce-am facut?

Pentru-a câstiga o pâine,
Multi o iau de la-nceput,
Ratacesc prin tari straine?
Si cu asta ce-am facut?

Traversam ani grei cu crize,
Leul iar a decazut,
Cresc întruna
taxe-accize?
Si cu asta ce-am facut?

Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte,
Si cu asta ce-am facut?

Se urzesc pe-ascuns vendete,
Cum nicicând nu s-a vazut,
Tara-i plina de vedete,
Si cu asta ce-am facut?

Pleaca-ai nostri, vin ai nostri!
E sloganul cunoscut;
Iarasi am votat ca prostii,
Si cu asta ce-am facut?

TeosOf
Scris: Sunday, November 29, 2009 7:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Eminescu sau C. Tanase?
cute_babies_of_mine
Scris: Sunday, November 29, 2009 9:02 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Eu am pus C. Tanase! Scuze ca nu am specificat! Spuneam ca daca in celalalt sondaj s-au scris versuri de Eminescu, pun si eu acum ceva, dar am uitat sa mentionez autorul. Mea culpa!sorry
TeosOf
Scris: Monday, November 30, 2009 11:19 AM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
sorry uitasem de versurile lui Eminescu din celalalt sondaj.

Oare va veni iar la putere Partidul Securistilor Deghizati, condusi de tovarasul Iliescu?
Laura
Scris: Monday, November 30, 2009 2:21 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
TeosOf wrote:

Oare va veni iar la putere Partidul Securistilor Deghizati, condusi de tovarasul Iliescu?

Sa speram din suflet ca NU!
Cris-DL
Scris: Monday, November 30, 2009 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
:
TeosOf wrote:

Teo, cool ...PSD~comunism spalat !!!

"Obama, Putin si Basescu se intalnesc cu Dumnezeu ca sa ii puna o intrebare.
Obama : - Doamne cand se va termina criza asta in USA? Dumnezeu isi trimite ingerii sa calculeze…raspuns de la Dumnezeu : - Nu in mandatul tau!
Putin : - Doamne cand va deveni Rusia cea mai mare putere din lume? Dumnezeu isi trimite ingerii sa calculeze…raspuns de la Dumnezeu: - Nu in mandatul tau!
Basescu : - Doamne cand se va termina coruptia din Romania? Dumnezeu isi trimite ingerii sa calculeze….trece ceva timp….mai trimite alta echipa de ingeri in ajutor si alta echipa…nimic… Raspunsul de la Dumnezeu: - Nu in mandatul meu ! ! !"
zaza_
Scris: Monday, November 30, 2009 7:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Am vazut mai tarziu un pic topicul pentru turul 2.
Cris-Dl, hohot hohot hohot m-am distrat foarte tare.

"Oare va veni iar la putere Partidul Securistilor Deghizati, condusi de tovarasul Iliescu?"
Sa speram ca o sa ne ocoleasca Piaza Rea. Dar la ce e pe televizoare saptamanile astea.... M-as mira daca nu o sa vrea PSD-ul sa-l kilareasca dupa alegeri pe motiv ca e dictator, ca noi asa suntem obisnuti, pe dictatori ii guns

Cute, nu lasa votul alb, te rog!
raly
Scris: Monday, November 30, 2009 10:21 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Cris-DL wrote:
:
Teo, cool ...PSD~comunism spalat !!!

Obama : - Doamne cand se va termina criza asta in USA? Dumnezeu isi trimite ingerii sa calculeze…raspuns de la Dumnezeu : - Nu in mandatul tau!
Putin : - Doamne cand va deveni Rusia cea mai mare putere din lume? Dumnezeu isi trimite ingerii sa calculeze…raspuns de la Dumnezeu: - Nu in mandatul tau!
Basescu : - Doamne cand se va termina coruptia din Romania? Dumnezeu isi trimite ingerii sa calculeze….trece ceva timp….mai trimite alta echipa de ingeri in ajutor si alta echipa…nimic… Raspunsul de la Dumnezeu: - Nu in mandatul meu ! ! !"

hohot hohot hohot
KRYS85
Scris: Tuesday, December 1, 2009 8:52 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Oricine numai Basescu nu,asa mai bine PSD care cred 90 %ca va iesi!!!sic sic sic ,oricum nimeni nu va face mare zarva!!
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, December 1, 2009 9:20 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
cristina85 wrote:
Oricine numai Basescu nu,asa mai bine PSD care cred 90 %ca va iesi!!!sic sic sic ,oricum nimeni nu va face mare zarva!!

Cristina, nu stiu cum a fost la Medias pe vremea PSD-ului dar nu cred ca am sa uit asa de usor cloaca de mafioti formata in MOldova de acest partid. Pai nici in primarie nu puteam intra sa purtam o simpla discutie daca nu erai venit din partea cuiva de sus. Apoi tot Psd-ul a vandut tot orasul si nu spre vai de mine binele orasului ci tot inspre imbogatirea lor si saracirea orasului. Nu ma intelege gresit, mi-e sila de Basescu si de toate putorile din jurul lui dar macar m-au lasat in pace in ultimii 5 ani, nu mi-au pus niciodata bete in roate.
Daca Psd-ul revine la guvernare saracirea tarii va fi iar principalul obiectiv ca sa fim numai buni de vandut, o sa-i aud iar cum n-au facut nimic "din cauza grelei mosteniri" si a " mentalitatilor".
Oare ati uitat cum acum 10-15 ani pensiile se dadeau cu luni bune de intarziere? Cum oamenii nu contau nici cat negru sub unghie si totul era la pamant? Cat de frig si miezerie era in scoli? Comunistii tot timpul o sa aiba drept principal tel tinerea prostimii sub papuc ca sa nu vada prea bine ce sa intampla.
Apoi ma ia greata cand ii tot vad cu filmul ala cu pumnul lui Basescu. Chiar nu ma mai intereseaza daca-i adevarat sau nu atata timp cand il vezi de milioane de ori si toata lumea a uitat brusc sa spuna cum o sa scoata tara din rahat. Puneti-ne pe noi in frunte ca noi nu pocnim copii!!, nu stim ce o sa facem decat ca-l punem pe Iohanis asa ca noi suntem sigur mai buni.
Asta-i tara telenovelistilor! NU minimizez gravitatea pumnului dar cu asta vrei sa castigi o campanie electorala? MI-l tot amintesc pe Clinton care dupa mine a fost unul din cei mai buni presedinti din lume, care a lasat tara pe mana lui BUsh pentru ca-i placea sexul oral. CRed ca trebuie sa vedem dincolo de aparente.
TatyKS
Scris: Tuesday, December 1, 2009 9:59 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Ce pot sa zic este atat : primul meu salariu meu in februarie 2004 era 3mil.800 iar dupa noiembrie 2004 pana astazi este de aproape 3 ori mai mare si mai speram la mariri.Nu este deloc un salariu mare, dar barem s-a facut ceva. Asa ca de ce in 15 ani nu s-au marit salarii, pensii si dupa 2004 s-a putut?!
Oricum fiecare are propria opinie vis-a-vis de vot , asa ca fiecare este liber sa voteze pe cine vrea, mai ales daca e convins ca face bine.pupici
Mela
Scris: Tuesday, December 1, 2009 10:27 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Cris-DL wrote:

asta-i ceva de genul ras cu plans...

o sa votez Basescu.

si tin sa precizez ca nu-mi place deloc afisul PSD,cel cu Geona,Iliescu,Nastase,Hrebenciuc,Vanghelie si mai e unul pe-acolo nu pai cati presedinti votam,pana la urma?
si Nastase,ce cauta liber? macar de nu s-ar afisa cu atata tupeu,sa ne sfideze pe toti Thumb down
petro
Scris: Tuesday, December 1, 2009 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Mi-e o sila de tot ce se intampla in politca romaneasca.... Eu merg mai departe pe varianta mea: vot invalid! (Ii votez pe-amandoi sa nu se supere nimeni!) Stanga a fost la putere mult timp si n-a facut decat datorii si coruptie. Nimic din acestea nu sunt bune pentru mine, taranul de rand! Dreapta nu poate face nimic de mafia Stangii. Si daca ar putea tot o mafie ar face! Sau da mana cu stanga. Nu se mai fura cu stanga sau cu drapta, se fura cu amandoua mainile. Mi-e sila, dar lipsa prezentei la vot nu e o solutie! Si cum imi pot exprima nemultumirile altfel?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.