Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am o prietena care este reprezentant la Ganoderma .De cateva luni tot insista sa iau ciocolata calda,dar acum ca am auzit ca-i dai o sa comand si eu. Ionut doarme de la 22,00 pana la 8-9 dimineata si nu se trezeste peste noapte ,a fost greu la inceput cand am renuntat la pampers,incepea sa planga ca face pp sau ca a facut si nu-i placea sa fie ud.In privinta lui sant linistita Madalina inca foloseste pampers dar are alte nevoi ,ma vrea langa ea tot timpul si plange cand se trezeste singurica in patul ei.M a trezesc ii dau ceiut sau de multe ori se serveste chiar ea.Ii pun canita cu supapa langa perna iar ea se seveste..Dar ma striga mamamasa sa vada unde sant. Azi noapte am luat-o in pat la noi,este bolnavioara si sa o pot supraveghea. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| salutare la toata lumea!sunt pt prima data pe acest forum asa ca sa va zic cate ceva despre noi: Miryam este fetita mea de un anisor si 2 saptamani. e un copil minunat care dupa ce vad de alte mamici de pe aici, doarme cam mult. culcarica e seara de pe la 10 si trezirea dimineata 10-11, la pranz mai are un somn de 2-3 ore. voi ce ziceti?
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| lori wrote:salutare la toata lumea!sunt pt prima data pe acest forum asa ca sa va zic cate ceva despre noi: Miryam este fetita mea de un anisor si 2 saptamani. e un copil minunat care dupa ce vad de alte mamici de pe aici, doarme cam mult. culcarica e seara de pe la 10 si trezirea dimineata 10-11, la pranz mai are un somn de 2-3 ore. voi ce ziceti?
Bine ati venit! Nu mi se pare ca doarme mult. La 1 an, Alexia dormea de 2 ori/ zi (11-13; 16-18) si 10-12 ore/ noapte. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| din cate am vazut prin articole majoritatea copiilor dorm intre 10-13 ore/zi, draguta mea doarme 12 doar noaptea plus ce mai doarme si in timpul zilei |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sincer nu cred ca e o regula; eu mi-as face griji daca ar dormi ingrijorator de putin, dar asa? Daca e un copil normal, sanatos, energic... lasa-l in pace sa doarma cat vrea. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| are dreptate kali,si darius al meu dormea mult,si acum ar dormi daca nu ar trebui sa mearga la gradinita |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cum au spus fetele, nu e o problema ca doarme mult (bine daca ar dormi 20 din 24, poate ar fi o problema). Al meu a depasit 3 ani si inca doarme 12-13 h / zi. 10-11 noaptea, 2 ziua. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Kiki wrote:Cum au spus fetele, nu e o problema ca doarme mult (bine daca ar dormi 20 din 24, poate ar fi o problema). Al meu a depasit 3 ani si inca doarme 12-13 h / zi. 10-11 noaptea, 2 ziua. , iarasi s-au vorbit? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| sousourel wrote: , iarasi s-au vorbit?
Ca de fiecare data, draga mea! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Alex doarme toata noaptea fara sa se trezeasca, de la 21.30- 06.00 apoi papa un laptic si mai trage un somn pana la 7.30-8.00. Ziua are 2 reprize de somn : odata de la 10.00- 11.30 si inca una de la 14.30-16.00 Rareori doarme mai mult de 2 ore ziua.
|
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| inger7 wrote:Am o prietena care este reprezentant la Ganoderma .De cateva luni tot insista sa iau ciocolata calda,dar acum ca am auzit ca-i dai o sa comand si eu. Ionut doarme de la 22,00 pana la 8-9 dimineata si nu se trezeste peste noapte ,a fost greu la inceput cand am renuntat la pampers,incepea sa planga ca face pp sau ca a facut si nu-i placea sa fie ud.In privinta lui sant linistita Madalina inca foloseste pampers dar are alte nevoi ,ma vrea langa ea tot timpul si plange cand se trezeste singurica in patul ei.M a trezesc ii dau ceiut sau de multe ori se serveste chiar ea.Ii pun canita cu supapa langa perna iar ea se seveste..Dar ma striga mamamasa sa vada unde sant. Azi noapte am luat-o in pat la noi,este bolnavioara si sa o pot supraveghea.
Ciocolata asta calda contine lapte?? |
|
| Eve doarme de la 22 la 8 sau 9 si ziua min 3 ore de pe la 2 sau 3.Eu una sunt multumita..mai are si vise care o mai trezesc dar foarte rar. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Acum aud si eu de ciocolata asta calda. Chiar e buna? A avut vreun efect?
Gano Schokolade
Este o bautura nutritiva, energizanta, produsa din cacao de calitate superioara, lapte de porumb, lapte fara lactoza, zahar si extract de Ganoderma Lucidum. O bautura excelenta pentru toate varstele, excelenta pentru copii, intrucat asociaza efectele de revigorare a organismului date de Ganoderma. Fara cofeina.
Valoare farmacologica
Polizaharide - întaresc sistemul imunitar - echilibreaza nivelul de zahar din sange
Germaniu organic - sporeste nivelul de oxigen din sange - intareste sistemul imunitar - reduce starea de oboseala si sporeste vitalitatea
Vitamine - necesare in cantitati mici pentru sanatatea organismului - joaca un rol esential in procesele fiziologice si metabolice
Ingrediente: Cacao, Extract de Ganoderma Lucidum, Zahar, Lapte de porumb, Lapte fara lactoza. Valori nutritive: Calorii: 116.28; Carbohidrati: 22.56g; Zahar 9g; Cofeina: 0mg; Grasimi: 0.58g; Colesterol: 0mg; Sodium (Na): 47.1mg; Calciu(Ca): 49.5mg; Fier (Fe): 1.11mg; Potasiu (K): 253mg; Fosfor (P): 48mg; Proteine: 2.97mg; Vitamina C: 1.2mg; Vitamina B3: 580.26mg
Ambalare: 30 grame/pliculet. Numar de pliculete intr-o cutie: 30
Despre asta e vorba?
|
|
| Pt noi nu e buna...are lapte si eve e alergica. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| are lapte de porumb si lapte fara lactoza, cred ca e bun si pt alergici ;) |
|