Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Miri wrote:Draga mea, Sara se trezeste fix la 7 dimineata, indiferent cit de agitata a fost toata noaptea sau cit de putin a dormit!
Pai, daca are intalnire cu Tudor. Nu e frumos sa intarzie, nu? |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Alina wrote:
Pai, daca are intalnire cu Tudor. Nu e frumos sa intarzie, nu?
Da mai Alina, am uitat ca ei doi au intilnire. Si bineinteles, la ora asta dorm amindoi! |
|

| Acum, ca s-a racit vremea, cit de gros ii imbracati pe bebelusi pe timpul noptii? Ii inveliti cu ceva sau nu? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu ii dau pantalonasi lungi dar subtiri, tricou cu maneca scurta sau body cu maneca lunga dar subtire. De invelit, am avut 2 tentative sa il invelesc cu un cearceaf, dar nu suporta. La fel, 2 tentative macar cu sosetute, dar le gasesc dimineata jos.
Oricum, vad ca a inceput sa doarma altfel: de la 9-10 seara pana la 9-10 dimineata. Si peste zi are o singura repriza de somn de 3.5 - 4 ore. |
|

| La sosetute am renuntat si eu, dar o mai acopar cind merg eu la culcare, daca mi se pare ca are piciorusele reci.Oricum patruleaza tot patul, asa ca nu sunt sanse sa stea invelita pina dimineata. |
|

| Oricum, in casa nu s-a racit deloc spre deosebire de afara. Chiar deschid putin geamul la 6-7 dimineata si doarme beton pana pe la 9-10 |
|

| Somnic usor! Pentru ca doarme pina la 9-10, chiar te invidiez ! |
|

| Miri wrote:Somnic usor! Pentru ca doarme pina la 9-10, chiar te invidiez !
Eheeee...il pacalesc, ca altfel s-ar trezi tot la 7. Incearca si tu. Cand ma trezesc eu, pe la 6 30, incepe sa se foiasca si atunci fac repede bibe si i-l strecor in gura. Avand ghiozdanul plin mai doarme. fa un test! La David a tinut...de o saptamana vad ca tine...mai devreme de 9 fara un sfert nu se scoala niciodata. |
|

| Sa stii ca o sa incerc! Chestia e ca si noi am avut o perioada, cam in urma cu o luna, cind pe la 6 papa bibe cu cereale si somnic pina la 8,30. Dar acum de cind cu foiala asta nocturna si trezitul din ora in ora, sau nu o mai aud eu dimineata, decit in momentul in care e deja in picioare, sau se trezeste brusc si se ridica imediat, de nu mai apuc sa reactionez! Zici ca are ceas desteptator! La 7 e in picioare, indiferent cit de "turbata" a fost noaptea! |
|

| Atunci, ia-o prin surprindere si scoala-te tu la 6, da-i bibe si culca-te la loc. Va dormi si ea. |
|

| Kiki wrote:Atunci, ia-o prin surprindere si scoala-te tu la 6, da-i bibe si culca-te la loc. Va dormi si ea.
Mai, sa stii ca o sa incerc, oricit de greu mi-ar fi sa ma trezesc la 6, dupa o "noapte furtunoasa" Mersi de pont! |
|

| Miri wrote:Mai, sa stii ca o sa incerc, oricit de greu mi-ar fi sa ma trezesc la 6, dupa o "noapte furtunoasa" Mersi de pont!
Cu placere. Astept rezultate bune! |
|

| Sper...din tot sufletul! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Miri, Sara inca mai face panarama noaptea?...Vad ca si Maria a luat un obicei de ma schiorlaie toata noaptea si sta numai cu sanul in gura de ma dor sfarcurile...nu mai spun dimineata, cand mi-e somnul mai drag...mai rau e ca nu-mi dau seama de la ce, ca dinti nu se vad pe nicaieri...oare nu se mai satura?dar cu bibe n-am nicio sansa nici ziua, dar noaptea...Sara ce are? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Pe Razvan l-am mutat in camera lui. Mi-a fost tare greu, mie, ca am simtit ca mi se rupe inima. Lui, i-a fost greu in prima noapte, apoi vad ca s-a obisnuit...ptiu! ptiu! sa nu-l deochi! Se mai trezeste de cateva ori, sa ma controleze daca n-am plecat pe undeva, dar adoarme usor la loc.
Cat despre imbracat, pentru ca la noi in casa au scazut gradele de la 30-31 cam la 25 (mi-e mie frig in casa, deci cred ca si lui ), ii dau un body fara maneca si o pijamaluta-salopeta, cu tot cu botosei. Incerc sa-l invelesc si cu un cercefel, dar ce? sta?... |
|
|