Somnul copilului - continuare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
praslea_cel_voinic
Scris: Thursday, November 18, 2010 8:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Si ca sa ma laud...si ca sa ma si bucur ca am acum nopti cat de cat linistite...Teo doarme de la 9 seara la 6 -7 dimineata fara sa se mai trezeasca....yes yes yes yes Ziua are 2 napuri: unul de la 10:30 pana pe la 11:30 (o trezesc eu sa ma asigur ca o pot culca pe la 2) si unul la 2 pm pana pe la 3:30 pm.
Bineinteles ca Alex isi continua rutina de venit in pat la noi...migrarea de noapte....hohot hohot hohot
Ely
Scris: Thursday, November 18, 2010 10:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Bravo Teocomputerlove topai ,ce fetita cuminte ai Praslea.Se pare ca baietii sunt mai activi,
la capitolul acesta stam cam aiurea.Se culca pe la 8.30-9.30 PM apoi se mai trezeste pana in ora 12 noaptea ,nu stiu de ce ,poate viseaza ceva ca se pare ca si-a facut un obicei,apoi la 1-2 dimineata isi cere bibi,as ca inca mai sper sa doarma si el o noapte intreaga pe la 1 an si ceva incolo ....cred,ca-s tare obosita si el nu ma crede:018:
praslea_cel_voinic
Scris: Thursday, November 18, 2010 11:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Ely computerlove mai maraie si Teo noaptea, dar nu sar asa cum faceam la Alex...o las in pace si se linisteste singura, daca se mai trezeste ma fac ca nu o vad si isi cauta singura suzeta prin patut, se mai joaca nitel si adoarme la loc...Am evitat sa ii mai dau bibe noaptea, mai ales cand am observat ca era mai mult un alint (daca bea 40-60 ml formula)...Dar dimineata urla cat o tine gura, deci clar vrea de papa...In rest ma fac ca nu o vad/aud....:018: si adoarme la loc ras Va pup cu drag si nopti cat mai linistite....hearts
Alma.Ionescu
Scris: Wednesday, October 2, 2013 7:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/28/2013
La noi e cam greu cu colicile astea... Cray
Se trezeste din 2 in 2 ore.. O mai leagan, o tin in brate, ii dau titi. Dar orice, ca nu vrea sa doarma sic alcool . In zilele bune doarme de la 22 la 1 si apoi pana pe la 4-5. Dar rar se intampla asta. bounce
Si cand se trezeste nu mai poate adormi decat daca fac ce am spus mai sus... Off, of. Asteptam sa treaca perioada asta! Pup bebeii ! DistanceKiss
TatyKS
Scris: Thursday, October 3, 2013 8:56 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Alma.Ionescu wrote:
La noi e cam greu cu colicile astea... Cray
Se trezeste din 2 in 2 ore.. O mai leagan, o tin in brate, ii dau titi. Dar orice, ca nu vrea sa doarma sic alcool . In zilele bune doarme de la 22 la 1 si apoi pana pe la 4-5. Dar rar se intampla asta. bounce
Si cand se trezeste nu mai poate adormi decat daca fac ce am spus mai sus... Off, of. Asteptam sa treaca perioada asta! Pup bebeii ! DistanceKiss

O sa treaca si perioada asta cat de curand . Si eu m-am chinuit cu prichindelul , dormea greu, manca greu , cu somnul eram repetenta ras, dar toate au trecut si acumm suntem mari. Noaptea doarme de la 8 -8.30 pana la 8 dimineataHands iar ziua, de 1 sapatamana doar 1 data pe zi ,1 ora si 1/2 - 2 . Multa rabdare.Cheek Kiss
Alma.Ionescu
Scris: Thursday, October 3, 2013 3:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/28/2013
taty wrote:

O sa treaca si perioada asta cat de curand . Si eu m-am chinuit cu prichindelul , dormea greu, manca greu , cu somnul eram repetenta ras, dar toate au trecut si acumm suntem mari. Noaptea doarme de la 8 -8.30 pana la 8 dimineataHands iar ziua, de 1 sapatamana doar 1 data pe zi ,1 ora si 1/2 - 2 . Multa rabdare.Cheek Kiss

Multumesc mult pentru incurajari ! pupici pupici DistanceKiss Pup copilasii ! computerlove pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.