Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bravo Teo ,ce fetita cuminte ai Praslea.Se pare ca baietii sunt mai activi, la capitolul acesta stam cam aiurea.Se culca pe la 8.30-9.30 PM apoi se mai trezeste pana in ora 12 noaptea ,nu stiu de ce ,poate viseaza ceva ca se pare ca si-a facut un obicei,apoi la 1-2 dimineata isi cere bibi,as ca inca mai sper sa doarma si el o noapte intreaga pe la 1 an si ceva incolo ....cred,ca-s tare obosita si el nu ma crede:018: |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Ely mai maraie si Teo noaptea, dar nu sar asa cum faceam la Alex...o las in pace si se linisteste singura, daca se mai trezeste ma fac ca nu o vad si isi cauta singura suzeta prin patut, se mai joaca nitel si adoarme la loc...Am evitat sa ii mai dau bibe noaptea, mai ales cand am observat ca era mai mult un alint (daca bea 40-60 ml formula)...Dar dimineata urla cat o tine gura, deci clar vrea de papa...In rest ma fac ca nu o vad/aud....:018: si adoarme la loc Va pup cu drag si nopti cat mai linistite.... |

Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2013 Mesaje: 48
| La noi e cam greu cu colicile astea... Se trezeste din 2 in 2 ore.. O mai leagan, o tin in brate, ii dau titi. Dar orice, ca nu vrea sa doarma . In zilele bune doarme de la 22 la 1 si apoi pana pe la 4-5. Dar rar se intampla asta. Si cand se trezeste nu mai poate adormi decat daca fac ce am spus mai sus... Off, of. Asteptam sa treaca perioada asta! Pup bebeii ! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Alma.Ionescu wrote:La noi e cam greu cu colicile astea... Se trezeste din 2 in 2 ore.. O mai leagan, o tin in brate, ii dau titi. Dar orice, ca nu vrea sa doarma  . In zilele bune doarme de la 22 la 1 si apoi pana pe la 4-5. Dar rar se intampla asta. Si cand se trezeste nu mai poate adormi decat daca fac ce am spus mai sus... Off, of. Asteptam sa treaca perioada asta! Pup bebeii !
O sa treaca si perioada asta cat de curand . Si eu m-am chinuit cu prichindelul , dormea greu, manca greu , cu somnul eram repetenta , dar toate au trecut si acumm suntem mari. Noaptea doarme de la 8 -8.30 pana la 8 dimineata iar ziua, de 1 sapatamana doar 1 data pe zi ,1 ora si 1/2 - 2 . Multa rabdare. |

Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2013 Mesaje: 48
| taty wrote:O sa treaca si perioada asta cat de curand . Si eu m-am chinuit cu prichindelul , dormea greu, manca greu , cu somnul eram repetenta  , dar toate au trecut si acumm suntem mari. Noaptea doarme de la 8 -8.30 pana la 8 dimineata  iar ziua, de 1 sapatamana doar 1 data pe zi ,1 ora si 1/2 - 2 . Multa rabdare.
Multumesc mult pentru incurajari ! Pup copilasii ! |