Somnul copilului - continuare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alyna
Scris: Wednesday, August 1, 2007 10:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Pai Matei doarme cam de doua ori pe zi,cate o ora...dupa 18 nu mai doarme deloc pana la 22 cand trece la nani.De mancat,mananca destul.Ultima masa e la 22-23.Face ff multa miscare ziua,de aia nu inteleg de ce nu doarme noaptea...
Darria
Scris: Thursday, August 2, 2007 11:51 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/20/2006
Alyna: si noi trecem acum printr-o situatie asemanatoare. Cu treziri noaptea, plans prin somn si tot tacamul. Posibil sa fie maselutele ca au iesit cate 2 coltisori in acelasi timp la 2 maselute. Altceva nu vad. Dar cum spunea si Andismom poate cresc sub gingie fara sa se vada.
Pe langa motivele enumerate de mamici: parazitii. Noi facem acum copro complet(minim 3 probe dar as vrea 5). Sper sa nu avem fiindca primul a iesit negativ.
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, August 2, 2007 1:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
mda, din ceea ce spui tu se pare ca programul lui e ok si mesele la fel. ai exclus o boala de genul otita? nu te invat eu pe tine ca sigur stii mai bine ras , dar durerile de ureche se acutizeaza cand sta in pozitie orizontala si poate ca de aia se vaita asa. daca nici asta nu e cauza, eu cred ca numai dintii mai pot fi.

sper sa nu ai "bafta" mea cu dintii care au iesit toti cu urletele de rigoare, mai putin unul sau doi si, mai ales, sa nu ii creasca pe sub gingie cum a fost cazul nostru ca te lasa fara nervi.maseluta

incearca sa ii iei de la farmacie un tub de Dentinox pt gingii si sa il dai unde crezi tu ca ii iese ceva si sa vezi daca se mai calmeaza.
Alyna
Scris: Thursday, August 2, 2007 9:10 PM
Nivel

Otita nu e sigur,ca-l palpez pe saracu copil de cel putin 2 ori pe zi,peste totfool ....cred ca sunt dintisorii...sa speram ca se mai linistesc apele dupa ce eruphail
andrada74
Scris: Friday, August 10, 2007 5:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/25/2006
avem si noi o problema cu somnicul. la 2 luni ne laudam ca bebe dormea noaptea 6-7 ore neintrerupt. ce vremuri! acum, la 7 luni, a ajuns sa se trezeasca si de 3-4 ori pe noapte. aproape de fiecare data vrea tzitzi. incerc sa nu ii dau mereu, ii mai dau suzetuta, insa nu prea ne intelegem. dintii nu i-au iesit, de sanatos e sanatos, ce o fi de se trezeste asa des? sa nu il mai alaptez noaptea?
Alina
Scris: Friday, August 10, 2007 6:54 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
andrada74 wrote:
avem si noi o problema cu somnicul. la 2 luni ne laudam ca bebe dormea noaptea 6-7 ore neintrerupt. ce vremuri! acum, la 7 luni, a ajuns sa se trezeasca si de 3-4 ori pe noapte. aproape de fiecare data vrea tzitzi. incerc sa nu ii dau mereu, ii mai dau suzetuta, insa nu prea ne intelegem. dintii nu i-au iesit, de sanatos e sanatos, ce o fi de se trezeste asa des? sa nu il mai alaptez noaptea?

Andrada, s-ar putea sa-i fie cald sau sete. Cat despre san, eu i-am alaptat pe amandoi copiii mult, iar atata timp cat i-am alaptat, se trezeau foarte des noaptea. La Tudor mi-a fost mai usor, caci dormea cu mine in pat si lui am reusit sa-i dau san si culcata stand, deci a fost better. Parerea mea e ca i se va regla somnul dupa intzarcare. Suzeta, uff eu as renunta la ea.
Miri
Scris: Friday, August 10, 2007 9:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Andrada, nu stiu ce sa zic...noi nu am dormit o noapte intreaga pana dupa ce a implinit Sara 1 an si jumatate.
Nu am reusit sa aflu niciodata motivele care o faceau sa se trezeasca de n- shpe mii de ori pe noapte, indiferent ca era vara sau iarna, ca era imbracata in body sau in pijama...si inca mai avem nopti agitate, macar una pe saptamana!banghead banghead banghead
Kiki
Scris: Friday, August 10, 2007 9:28 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Andrada, Dav nu s-a mai trezit noaptea de cand l-am intarcat. Desigur ca nu e o solutie sa il intarci doar pentru ca se trezeste noaptea des. sa ai ceva apa sau ceai la indemana ca sa vada ca nu e "convenabil" sa zicem sa se trezeasca doar pentru asta...Succes!

Miri, apai cred ca sunteti celebre cu meciurile nocturne. banghead banghead
Miri
Scris: Friday, August 10, 2007 10:01 PM
Nivel

Kiki wrote:

Miri, apai cred ca sunteti celebre cu meciurile nocturne. banghead banghead

Da mami!Si campioane la "dintisori intarziati", ai uitat!hohot hohot hohot
crista
Scris: Saturday, August 11, 2007 1:18 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
David al meu adoarme pe la 11, 11 si ceva altadata... si se trezeste pe la 2-3, defapt incepe sa se fataie prin pat, cum doarme cu mine cauta in somn tzti, mananca si adoarme la loc. Defapt nici nu se trezeste mananca in somn sic Iar pe caldurile ce au fost zilele trecute se trezea mai des, se tot invratea in pat pana m-am prins ca ii era sete. Din san tragea foarte putin, fiind cald se linistea doar dupa ce-i dadeam- apa.
In rest mai plange in somn cateodata de dureri la maselute...
andrada74
Scris: Saturday, August 18, 2007 8:34 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/25/2006
deci se pare ca trebuie sa asteptam intarcarea, pt. ca nu avem semne ca problema s-ar rezolva. ba chiar se scoala mai des, cel putin 3 ori pe noapte. fara tzitzi nu adoarme. nici ziua nu e mai somnoros, sta treaz mult timp.
Alyna
Scris: Wednesday, August 29, 2007 12:08 PM
Nivel

La noi aceeasi problemaplans tunete tunete Nu stiu ce sa mai fac....se trezeste si incepe sa planga din senin...da plans,nu gluma....si se linisteste in cateva minute.....chiar nu stiu ce are.
MNiko
Scris: Wednesday, August 29, 2007 12:14 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Alyna wrote:
La noi aceeasi problemaplans tunete tunete Nu stiu ce sa mai fac....se trezeste si incepe sa planga din senin...da plans,nu gluma....si se linisteste in cateva minute.....chiar nu stiu ce are.

Poate ca viseaza urat.
snowdrop
Scris: Wednesday, August 29, 2007 12:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2007
Alyna wrote:
Asa mai fac astia micii!flower Motive diverse: dinti, vise, foame! Si Stefan s-a tot trezit pana pe la 1 anisor! De foame! Tarziu mi-am dat seama, cand i-am diversificat masa de seara cu papica, nu orez cu lapte si alte de-astea usurele! Si acum mai are nopti plangaciaose. Eu le pun pe seama durerilor sau a viselor. Incearca sa-i dai seara ceva consistent sa pape, iar in laptic ceva cereale! Somn bun sa aveti!
Miri
Scris: Wednesday, August 29, 2007 5:08 PM
Nivel

Alyna, fara sa te sperii, vreau sa-ti spun ca noi am trecut printr-o astfel de faza luuuunga, care a tinut pana la un an si jumatate!plans plans plans
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.