Somnul copilului - continuare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, November 15, 2006 10:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
asa o sa ii dau si eu de maine dimineata ca nu se mai poate!!!!!!!!de vreo cateva zile nu imi doarme noaptea (azi noapte de ex i-am dat suzeta de cel putin 10 ori si la un moment dat se ridicase in fund si plangea!banghead banghead banghead ) iar mesele de pranz mi le refuza pur si simplu... se pune pe urlat numai cand vede castronelul cu mancarica.
somnul de dupa amiaza s-a dus naibii... imi doarme 15-20 minute dupa care incepe sa urle si, daca am eu atat noroc, mai adoarme pana spre o ora, cu totul.. si intelege-te cu el in restul zilei pana pe la 9 seara!cearta banghead maseluta
Miri
Scris: Wednesday, November 15, 2006 10:17 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Anca, eu sunt experta la cautatul dintilor, de cite ori am avut senzatia ca ii vad...dar nu erau!Noi avem control zilnic si abia acum pot sa spun ca stiu cum e:gingiile sunt bombate, iar sub ele se vede conturul dintisorului!Dar cind or sa iasa dintisorii...numai bunul Dumnezeu stie!
Acum, referitor la Novocalmin, i-am dat si eu Sarei, dupa multe nopti nedormite, cu plinsete si urlete, mi-a "vindut"Kiki pontul si pot spune ca mult bine mi-a facut!pupici I-am pus citeva nopti la rind,s-a linistit chiar dupa primul supozitor, iar de atunci nici ca nu am mai avut "concerte nocturne"
Kiki
Scris: Wednesday, November 15, 2006 10:20 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Fetelor, ma recunosc si eu in situatiile pe care le povestiti, dat suzeta de 10 ori, dat o gura de ceai, fatzait prin casa la 2 noaptea, ca deh! nu are odrasla somn...Uite ca acum doarme neintors de la 8-9 seara pana la 8:30 - 9:30 dimineata!
Miri
Scris: Wednesday, November 15, 2006 10:26 PM
Nivel

Fericito!ras
Noi inca mai avem 2-3 ture de foiala si miriiala, asa, ca de control, sa vedem daca mami e prin preajma!
Kiki
Scris: Wednesday, November 15, 2006 10:49 PM
Nivel

Pana la 12-1 cand ma culc eu si David se mai trezeste, de control. Eu fiind treaza nu ma deranjeaza, dar dupa ce ma culc si eu (poate imi simte prezenta, nu stiu), nu se mai trezeste pana dimineata.
sousourel
Scris: Wednesday, November 15, 2006 11:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Imi pare rau pentru maraielile nocturne... din care va doresc cat mai putine. Nopti linistite!
oana_nicole
Scris: Wednesday, November 15, 2006 11:02 PM
Nivel

Kiki wrote:
Fetelor, ma recunosc si eu in situatiile pe care le povestiti, dat suzeta de 10 ori, dat o gura de ceai, fatzait prin casa la 2 noaptea, ca deh! nu are odrasla somn...Uite ca acum doarme neintors de la 8-9 seara pana la 8:30 - 9:30 dimineata!

Si nu ii spune David si Ruxandrei secretul, va rugam din suflet? hail hail hail ras
Ely
Scris: Wednesday, November 15, 2006 11:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Fetelor multumesc pentru sfaturi si griji.pupici De atunci Karina nui a mai facut criza aceea ,dar mai maraie noaptea ii dau putina apa si gata ,mai nou se trezeste la 6.30 sa pape ,inainte era la 8 trezirea si asa cum a zis si Kiki pana mergem la culcare ea ma mai cheama o data sa ma simta.Cel mai aiurea este ca mereu o gasesc la capul celalalt al patutului si se dezveleste .

Andismom sper sa apara dintisorul lui Andrei si sa va linistiti.pupici
Kiki
Scris: Wednesday, November 15, 2006 11:24 PM
Nivel

oana_nicole wrote:

Si nu ii spune David si Ruxandrei secretul, va rugam din suflet? hail hail hail ras

Pai am scris mai sus! sic
oana_nicole
Scris: Wednesday, November 15, 2006 11:40 PM
Nivel

Kiki wrote:

Pai am scris mai sus! sic

Am vazut asta, dar ma gandeam ca trebuie sa fie si altceva in afara de Nurofen si Novocalmin. Ca zau as incerca orice. ras Serios acum, chiar crezi ca asta l-a linistit? Mie mi-a zis doctorita numai de Nurofen, nimic de Novocalmin. Chiar si adineaori i-am dat Nurofen, ca deja se trezise de vreo 4 ori plangand.
Kiki
Scris: Wednesday, November 15, 2006 11:46 PM
Nivel

da, sunt convinsa!

Mi-a explicat medicul ca Novocalminul nu doar calmeaza durerile ci si calmeaza copilul cand este agitat si nervos si marait!
la mine merge, acum nu garantez si in alte cazuri. La Miri a mers, Anca incearca si ea acum...
Daca vrei asteapta sa vezi ce zice Anca...Repet: copiii sunt diferiti; medicii au pareri diferite...Eu doar spun ce am facut. Voi decideti daca faceti la fel sau nu! pupici pupici pupici
oana_nicole
Scris: Thursday, November 16, 2006 12:11 AM
Nivel

pupici pupici pupici pentru sfaturi, Kiki. Cred ca o sa incerc si eu si o sa disputa cu doctorita, noua de ce nu ne-a spus ca e recomandat nu numai pentru dureri ci si pentru "alte stari". Hmmmm, nervi, si ultima oara se mira ca inca nu doarme Ruxandra toata noaptea. Uite de asta e bine ca sunteti voi aici.

Miri
Scris: Thursday, November 16, 2006 2:28 PM
Nivel

Anca, asteptam sa ne spui cum este Andrei!
Oana, incearca Novocalminul, cind nu mai alta solutie!Succes!pupici
MNiko
Scris: Thursday, November 16, 2006 6:32 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Bun, bun! Cand il doare ceva inteleg te tot trezesti si incerci de toate. Dar ce faci cu un copil care de obicei e foarte cuminte si doarme toata noaptea(10 - 11 ore), incepe dintr-o data sa se trezeasca pe la 1 -2 ca vrea sa se joace?
Kiki
Scris: Thursday, November 16, 2006 8:28 PM
Nivel

Niko, ce sa-i faci? Il ignori! se va culca la loc! sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.