Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Multumim Miri. Ia zi cum a dormit Sara? Kari s-a trezit pe la 4 si un pic sa pape si apoi s-a mai trezit la 9 |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Taty, Sara s-a culcat la 21,45 si s-a trezit doar o data ,pe la 3 iar apoi dimineata, la 7! Am tras o tura de joaca si a baut laptic, iar acum doarme, de la ora 10! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Miri, felicitari, sa inteleg ca in sfarsit te-ai odihnit, nu? Si Karina vad ca e cuminte, tine-o tot asa pui. |
|

| Bravo Sara...dar se poate si mai bine iubita. Ia sa va puneti voi doua de acord, sa dormiti toata noaptea ca 2 fetite cumintele si frumusele ce sunteti !!
Alina |
|

| Da Alina, in sfirsit! Taty, mai negociez cu printesa! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miru doarme la fel, toata noaptea, insa papa pe la 6,30 si gata somnul. O mai tin langa mine pana la 7, dar greu iar la 7 gata, pe olita si joaca |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Azi noapte tare rau m-am speriat .Karina s-a trezit pe la 1 noaptea e prima data cand se trzeste de obicei doarme toata noaptea.Si s-a trezit plangand rau de nu am stiut cum sa o trezesc .Apoi s-a linistit putin si iar s-a pus pe plans ca am fost aproape sa ma imbrac si sa mergem la spital de teama Apoi am luat-o cu noi in pat a inceput iar dar o mangaiam de cate oi incerca sa plnga si pana la urma a adormit si tot prima data este ca a dormit cu noi.Cred ca a durut-o ceva dar nici acum nu stiu ce ,poate burtica ca a dat aerul afara de 2 ori cand am ridicat-o |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Ely, se prea poate sa o fi durut ceva pe Karinuta, urmareste-o. Iti doresc numai nopti linistite. |
|

| Ely, imi pare rau penrtu Karina ii dorim sa nu aiba nici o problema . Sa stii ca si noi pateam asa cu Karina, se treszea plangand si nu avea rabdare sa ii fac lapticul. Poate ii era foame rau...urmarest-o si tu. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ely wrote:Azi noapte tare rau m-am speriat .Karina s-a trezit pe la 1 noaptea e prima data cand se trzeste de obicei doarme toata noaptea.Si s-a trezit plangand rau de nu am stiut cum sa o trezesc .Apoi s-a linistit putin si iar s-a pus pe plans ca am fost aproape sa ma imbrac si sa mergem la spital de teama  Apoi am luat-o cu noi in pat a inceput iar dar o mangaiam de cate oi incerca sa plnga si pana la urma a adormit si tot prima data este ca a dormit cu noi.Cred ca a durut-o ceva dar nici acum nu stiu ce ,poate burtica ca a dat aerul afara de 2 ori cand am ridicat-o
Cosmaruri! Se poate sa aiba cosmaruri. Uneori e atat de speriat si al meu incat trebuie sa aprind lumina, sa-i vorbesc.. in fine orice doar sa se trezeasca putin... abia atunci realizeaza ca a visat. Somn linistit! |
|

| Ely, e bine Karinuta? Sarei i-a priit in deplasare, a inceput sa doarma mai bine noaptea, nu mai plinge ,doar se foieste in pat, semn ca-i trebuie ceva! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| desi nu as putea spune ca Andrei are un somn linistit - nu de alta dar niciodata nu l-a avut - incepuse sa doarma mai bine de vreo luna incoace. chiar foarte bine in unele nopti, acum insa de vreo saptamana nu mai este chip sa ne intelegem cu el... face niste "crize" ziua si plange si se foieste si noaptea - uneori urla - de ne-a speriat, nu alta!!! in mod normal nu pot pune toate astea decat pe seama eruptiei dentare... or is io timpa or nu stiu ce se intampla dar tot nu reusesc sa imi dau seama unde ii ies dinti. normal cred ca ar fi sus... of, Doamne! nu stiu ce sa ma mai fac cu el! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ancuta mama, ai incercat sa ii pipai gingiile? Eu nu reusesc sa vad unde ii ies dinti, pentru ca nici nu sta deloc, asa ca pun gel pe deget si ii pipai gingiile. asa sta, ca simte gelul care il racoreste si pot verifica linistita. daca nu il pipaiam azi nu stiam de unde au aparut scaunele moi si agitatia lui din ultimile zile! Rezultatul: o maseluta, pe care nu aveam cum s-o vad, decat s-o pipai! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Kiki, l-am dat cu gel de nshpe mii de ori numa' azi... si am doua geluri pe care le alternez ca sa " nu se plictiseasca"!!! sigur ca l-am pipait si cat m-a lasat m-am si uitat sus dar nu se vede absolut nimik... or, cu riscul de a ma repeta, is io taimpa si ingalata! tu ce ii dai lui Dav cand ii ies dintii si e asa agitat? parca ziceai la un momoent dat de supozitoare cu novocalmin? oare ii fac bine? fara efecte adverse? ca mie desteptii lu' peste murat de doctori cu care am vb mi-au zis sa nu ii dau nimic! imi vine sa-i pe toti ca nu ei tre' sa suporte un copil isteric non-stop si caruia nu-i mai intra nimeni in gratii... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Draga mea, cand nu am mai suportat crizele de la dinti l-am sunat pe doctor si i-am zis clar sa imi zica ce sa ii dau copilului ca nu-l mai suport. Si mi-a zis ca ii pot da Nurofen alternat cu Novocalmin (de 3 ori pe zi nurofen - 5 ml si de 3 ori novocalmin). Eu nu i-am dat chiar de atatea ori...ii dadeam nurofen dimineata si novocalmin seara ca sa poata dormi. |
|
|