Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Propun sa continuam aici discutiile despre cum si cit dorm copilasii nostri.
Si ca sa continui eu discutiile anterioare, Sara s-a trezit azi-noapte din ora in ora, pentru un pic de ceai sau pentru suzi,iar acum doarme de trei ore. Am incercat sa nu ma duc la ea la primul scincet, dar nu merge! Daca o las sa se foiasca mai mult, incepe sa plinga, apoi se ridica la marginea patutului in picioare si ma striga, si astfel imi ia mult mai mult timp sa o linistesc si sa o culc la loc! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Miri cumva Bri si Sara sunt inrudite ???? Ne-a terminat de cateva nopti, se trezeste pe la 3.00 - 4.00 si timp de vreo 2 ore maraie si scanceste si se foieste infioratator . Inainte macar se trezea de vreo 3 ori / noapte...e un dezastru . |
|

| Tina wrote:Miri cumva Bri si Sara sunt inrudite ???? Ne-a terminat de cateva nopti, se trezeste pe la 3.00 - 4.00 si timp de vreo 2 ore maraie si scanceste si se foieste infioratator . Inainte macar se trezea de vreo 3 ori / noapte...e un dezastru .
Eu am patit in urma cu o noapte, s-a trezit la 1,30 si pina spre 4 dimineata a tinut-o tot intr-un plins si un scincet.Cum o luam in brate,se linistea, cum o puneam jos, o lua de la capat A fost cumplit! Prefer sa se trezeasca de 4-5 ori pe noapte, cum o face de obicei, decit asa! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Clar s-au vorbit fetele astea ale noastre. Dar ce ne facem? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu cred ca fi-miu e somnambul. De vreo 2 nopti il gasesc in picioare in patut, intr-un colt, cu ochii inchisi si plangand. Asta cam la o ora dupa ce a adormit. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| mititelul de david noi dormim impreuna,inca...si nu se dezlipeste de mine...papa din ce in ce mai rar laptic |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Miri, eu zic ca se alinta, ca vrea sa te simta aproape. Mai ales ca zici ca se linisteste imediat ce o iei in brate. Dar sa nu faci greseala sa o iei cu tine in pat, caci patesti ca mine. |
|

| Alina wrote:Miri, eu zic ca se alinta, ca vrea sa te simta aproape. Mai ales ca zici ca se linisteste imediat ce o iei in brate. Dar sa nu faci greseala sa o iei cu tine in pat, caci patesti ca mine.
Am inteles si am bagat la cap: nu o iau cu mine in pat!:002: |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Miri , in perioada de eruptie dentara mie mi-a recomandat pediatra 2.5 ml de Calpol inainte de lapticul de seara. Poate merge si la voi, ca o linisteste. Si daca papa bine, atunci doarme. Si sa stii ca nu recomand luatul la tine in pat ( stie ea ca e bine si se invata ). |
|

| Oana, multumesc mult de tot pentru sfat.O sa incerc, cred ca as da orice pentru o noapte de somn! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Mie mi-a fost tare frica de vacanta, care a insemnat somnic toti trei impreuna. Dar cand ne-am intors nu au fost probleme doarme la ea in patut, de la 21-22 pana dimineata cu pauza de papa pe la 12 si pe la 5,30, dar tot prin somn sau adoarme la loc. Rar mai maraie dupa ceiut, iar suzi doar cand adoarme, dupa aia o scuipa si o gasesc pe sub ea (am sa-i iau una de silicon de la Chicco) |
|

Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Miri, "rabdare si tutun"! 
Kiki, si Razvan se mai trezeste peste noapte si se ridica intr-un colt al patului si plange cu ochii inchisi, ca un somnambul. Cred ca ar vrea la mine dar e prea obosit sa deschida ochii si sa urle...
Alina, dar tu ce ai patit cu luatul in patul tau, ca eu nu stiu...Pe cine ai invatat in patul tau, pe Catinca sau pe Tudor? Te intreb pentru ca, uneori, cand sunt rupta de oboseala, si Raz da strigarea pe la 2-3 noaptea, nici eu nu-mi pot tine ochii deschisi si il mai iau la noi in pat pt 20-30 de minute, apoi il mut in patul lui. Iar pe la 7,30 dimineata il mai iau iarasi, asa vreo ora... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Vesna wrote:Kiki, si Razvan se mai trezeste peste noapte si se ridica intr-un colt al patului si plange cu ochii inchisi, ca un somnambul. Cred ca ar vrea la mine dar e prea obosit sa deschida ochii si sa urle...
Si altceva...de ce se trezeste mereu la 7 indiferent ca se culca la 8 seara sau la 11? Nu poate sa doarma si el mai mult? Zgomot nu se face dimineata... |
|

Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Kiki wrote: Si altceva...de ce se trezeste mereu la 7 indiferent ca se culca la 8 seara sau la 11? Nu poate sa doarma si el mai mult? Zgomot nu se face dimineata...
Asta nu mai stiu...Dar, daca te incalzeste cu ceva, Raz a avut si el perioade cand se trezea zilnic la aceeasi ora. Acum, de cand s-a mai racorit afara, doarme pana mai tarziu, in total vreo 11 ore/noapte. |
|

| Kiki wrote:
Si altceva...de ce se trezeste mereu la 7 indiferent ca se culca la 8 seara sau la 11? Nu poate sa doarma si el mai mult? Zgomot nu se face dimineata...
Draga mea, Sara se trezeste fix la 7 dimineata, indiferent cit de agitata a fost toata noaptea sau cit de putin a dormit! |
|
|